Electrolux EW6F421BT PerfectCare 600 Özellikleri, Yorumları

Electrolux EW6F421BT PerfectCare 600 çamaşır makinesinin kullanıcı yorumları, özellikleri ve programlarını sizler için araştırdık.
Electrolux EW6F421BT PerfectCare 600 Özellikleri, Yorumları

Alerjenlere karşı hassas bünyeleri olan kişiler, giysilerinin de virüs ve mikroplardan arındırılmasını ister. Tabi ki bu durumda size destek olacak bir çamaşır makinesi iş görecektir. Electrolux EW6F421BT PerfectCare 600 tam da böyle bir makine. Biz de bu içerikte Electrolux EW6F421BT PerfectCare 600’ün kullanıcı yorumlarını, teknik özelliklerini ve programlarını sizler için detaylı bir şekilde inceledik.

Electrolux EW6F421BT PerfectCare 600 Özellikleri

Ağırlık74.5 kg
Program Sayısı14
Devir1200
Boyut847x597x636 mm
Kapasite10 kg
Ses Seviyesi74 dB
Amazon
Fiyatlarını Gör
Electrolux
Çamaşır Makineleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Electrolux EW6F421BT PerfectCare 600 Çamaşır Makinesi

Electrolux PerfectCare 600, 10 kilogram yıkama kapasitesine ek olarak maksimum 1200 devir performansına sahiptir. Aynı zamanda alerjenlere karşı giysilerinizi koruyarak çamaşırlarınızın temizliğinde sorumluluk alır. Inverter motoru, performansın her zaman en üst düzeyde kalmasını sağlar.

İşte, çamaşırlarınızı hijyenik bir şekilde yıkayan Electrolux EW6F421BT PerfectCare 600 çamaşır makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Electrolux PerfectCare 600 Tasarım

Electrolux PerfectCare 600 çamaşır makinesi, beyaz ve siyahın etkileyici birleşimi ile şık bir görüntü kazanmayı başarmıştır. İşlevsel kazan tasarımı, giysilerinizin hassas bir şekilde yıkanmasına öncelik eder. Buna ek olarak led ekranı, programları pratik bir şekilde ayarlamanıza olanak tanırken, tüm programları görebileceğiniz paneli sayesinde makinenizi kolayca çalıştırabilirsiniz.

Electrolux PerfectCare 600 Tasarım

Electrolux EW6F421BT Boyutları

Yükseklik847 mm
Genişlik597 mm
Derinlik636 mm
Ağırlık74.5 kg
RenkBeyaz

Electrolux EW6F421BT PerfectCare 600 çamaşır makinesi, 74.5 kilogram ağırlığına ek olarak 847 mm yükseklik, 597 mm genişlik ve 636 mm derinliğe sahiptir. Buna ek olarak ürünün güç kablosu uzunluğu ise 1.8 metredir.

Electrolux EW6F421BT Programları

Electrolux EW6F421BT çamaşır makinesi, 14 çalışma programı sunarak kullanımı daha pratik bir noktaya taşır. Outdoor, spor giyim ve yünlü progamları sayesinde kıyafetlerinizin özelliklerine göre sınıflandırılmasını sağlayarak etkili bir yıkama sunar. Anti Alerjen Buharlı yıkama, suyun sıcaklığını artırarak deterjan kalıntılarının ve alerjenlerin ortadan kaldırılmasında önemli bir rol oynar. İpekli kıyafetler için özel yıkama programı, hassas kumaşın zarar görmesine engel olur. Yorgan ve kot yıkama programları da bulunan bu çamaşır makinesi, çok yönlü kullanım imkanıyla öne çıkmayı başarır.

Electrolux EW6F421BT Programları

Electrolux EW6F421BT Kapasite

Kapasite10 kg
Kurutma KapasitesiYok
Devir1200 rpm

Electrolux EW6F421BT PerfectCare 600 çamaşır makinesi 10 kilogramlık geniş bir yıkama kapasitesine sahiptir. Dakikada 1200 devir ile çalışan bu makine, üstün sıkma performansı sayesinde giysilerinizin kurutma süresinin de azalmasını sağlar. Buna ek olarak Inverter motoru, sessiz ve tasarruflu bir yıkama sunarak sizleri memnun etmeyi başarır.

Electrolux EW6F421BT PerfectCare 600 Yıkama

Electrolux EW6F421BT çamaşır makinesi, giysilerinizin yeni gibi görünmesini sağlayan SensiCare System sayesinde doğru süreyi ve sıcaklığı ayarlayarak renklerin solmasına engel olur. Buna ek olarak yumuşatıcının giysilerinize eşit bir şekilde dağılmasını sağlayan Ekstra Yumuşak Fonksiyonu sayesinde giysilerinizin her zaman yumuşak kalması sağlanır. Eco TimeManager özelliği bulunan bu makine, seçtiğiniz programın süresini 5 kademeye kadar kısaltmanıza yardımcı olur. Bu sayede zamandan ve enerjiden tasarruf ederken giysilerinizin hijyeninden de emin olursunuz.

Electrolux EW6F421BT PerfectCare 600 Yıkama

Electrolux EW6F421BT PerfectCare 600 Teknik Özellikleri

Kapasite10 kg
Program Sayısı14
Devir1200
Güç Kablosu Uzunluğu1.8 m

Electrolux EW6F421BT PerfectCare 600 çamaşır makinesi, 10 kilogramlık yıkama kapasitesi sayesinde geniş aileler için kullanım kolaylığı sağlar. 1200 rpm devir özelliği bulunan bu makinenin ağırlığı ise 74.5 kilogramdır. Çocuk kilidi sayesinde güvenli bir kullanım sunar. 75 dB ses düzeyine ek olarak 1.8 metrelik güç kablosu mevcuttur. Aynı zamanda Aktif Denge Sistemi sayesinde sıkma işlemini dengeli ve verimli bir şekilde yaparak kurutma süresini de uzatmayı başarır. Ekstra Yumuşak Fonksiyonu ve SensiCare System teknolojisi sayesinde çamaşırlarınızın yüksek performansta temizlenmesini sağlayarak pratik bir kullanım sağlar.

Electrolux EW6F421BT Motor Tipi

Electrolux EW6F421BT Motor Tipi

Inverter motor teknolojisiyle desteklenen Electrolux EW6F421BT PerfectCare 600 çamaşır makinesi, sessiz bir şekilde çalışırken tasarruf sağlar. Yüksek performansa sahip bu motorun 10 yıl boyunca garantisi bulunmaktadır. Bu sayede makinenizin performansının düşeceğine dair endişeleriniz olmaz.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Electrolux Çamaşır
Makinesi Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Electrolux PerfectCare 600 Kullananların Yorumları

? *** ***: Elektrik ve su tasarrufu iyi, yıkaması şahane, malzeme kalitesi muhteşem. Üründen çok memnun kaldık. Severek kullanıyoruz, tavsiye ederim.

? *** ***: Güzel bir tasarım. Görünüş, çalışma, yıkama çok güzel. Bir süre kullanınca daha iyi anlaşılacak. Şimdilik fazlasıyla memnunuz.

? *** ***: Sessiz çalışan , programları kısaltma özelliği bulunan güzel bir makine. Tavsiye edilir.

? *** ***: Çamaşır makinesi çok temiz, sessiz ve kırıştırmadan yıkıyor. Bu özelliği bizim için harika. Çok memnun kaldık.

? *** ***: Yıkaması ve durulaması harika, çok sessiz bir makine, şiddetle tavsiye ederim. Eşim de çok beğendi. Almayı düşünenler beklemesin bence.

? *** ***: Çamaşırlarımız gerçekten temiz oluyor. Eski makinem çok ses yapıyordu, şimdi yeni makinemi sürekli kontrol ediyorum; öyle sessiz ki acaba durdu mu diye bakıyorum. Çamaşırları 1200 devirde sıkması ise gerçekten başarılı.

? *** ***: Kurutma sürem çok düştü. Programları esnek kullanarak çeşitlendirmek ise çok güzel olmuş. Çocuk halısını anti alerjik buharlı yıkamada temizleyebilmek de çok pratik oldu. Güzel tasarımlı fonksiyonel bir makine. Kalabalık aileler için harika. Teknik servis çok hızlı geldi ve kurulum yaptı. Herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Ürün gayet iyi hemen hemen tüm markaları araştırdım fakat bu üründe karar verdim. Ödediğimiz paranın tamamını hak ettiğine inanıyorum. Almayı düşünenlere öneriyorum.

? *** ***: Kaliteli fiyat performans olarak en iyi seçenek olduğunu düşünüyorum. Yeni bir ürün, tasarımı güzel.

? *** ***: Ürün gayet kaliteli ve sessiz çalışıyor. Çok memnun kaldık tavsiye ederiz.

? *** ***: Kaliteli ürün. Tam bir F/P ürünü. Sessiz çalışması ve yıkama performansına denecek şey yok. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir ürün.

? *** ***: Kalitesine göre uygun fiyat sessiz ve güzel performans ayrıca donanımlı cihaz. Sadece kapağın plastik olması sorun yaratabilir o kadar. Kullanımı iyi ve başarılı.

? *** ***: Kapak zor açılıyor yaşlılar için küçük problem. Biz anneanneme aldık. O nedenle bir puan kırdım ama genel olarak iyi.

? *** ***: Kapağını açarken zorlanıyorum. Biraz gürültülü bir makine.

? *** ***: Sesi çok fazla bu nedenle beğenmedim. Kapağı açmak için güç sarf etmeniz gerekiyor.

İçeriğimizin bu kısmında giysilerinizi hijyenik bir şekilde yıkayan Electrolux EW6F421BT PerfectCare 600 çamaşır makinesi hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Electrolux EW6F421BT PerfectCare 600 ile ilgili sıkça sorulan sorular.

Electrolux çamaşır makinesi neden sıkmaz?

Electrolux PerfectCare 600 çamaşır makinesi sıkma yapmadığında, su tahliye pompasında sorun olma ihtimali bulunmaktadır. Su tahliye pompası filtresinin düzenli bir şekilde temizlenmesi ve borulara bakım yapılması durumunda makineniz eski performansına kavuşacaktır. Böyle bir sorunda ürünün yetkili servisine ulaşmanız gerekmektedir.

Perfectcare 600 ne demek?

Electrolux EW6F3146EB Perfectcare 600 çamaşır makinesi, SensiCare System özelliği ile çalışarak giysilerinizin zamandan ve enerjiden tasarruf edilerek yıkanmasını sağlar. Anti-Alerji özelliği ile üstün bir hijyen sağlamayı başarır.

Electrolux çamaşır makinesi kaç yıl garantili?

Electrolux PerfectCare 600 çamaşır makinesinin garanti süresi, ürünün teslim edildiği zamandan itibaren 3 yıl sürmektedir.

<

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum