Ekstra 128 GB Depolama Alanı Sağlayan Şarj Kablosu

iPhone'a özel olarak geliştirilen şarj kablosu, telefonunuz için ekstra 128 GB'lık depolama alanı yaratıyor. İşte detaylar...
Ekstra 128 GB Depolama Alanı Sağlayan Şarj Kablosu

iPhone ve iPad'e yönelik olarak son zamanlarda büyük artış gösteren programlar, müzik, resimler derken telefonumuzun hafızası doluyor. Ancak yüksek hafızaya sahip iPhone ve iPad'ler de oldukça pahalı. Bu durumda yapmanız gereken telefonunuzda olmasını istediğiniz uygulama, resim gibi verilerden vazgeçmek ya da yüksek hafızalı telefon almak.

sarj-kablosu.jpg

Hafıza probleminden doğru yola çıkarak iPhone ve iPad'lere özel olarak tasarlanan "MemoriesCable" isimli şarj kablosu, ekstra depolama alanı görevi üstleniyor. 64 ve 128 GB'lık depolama alanlarına sahip şarj kablosu sadece Lightning bağlantı noktasına sahip cihazlarda kullanılabiliyor. iOS platformundan indireceğiniz i-Flashdriver ile uyumlu çalışan MemoriesCable, buradan doğru kablodaki dosyalarınıza ulaşabiliyorsunuz. 

iphone-ipad.jpg

USB bağlantısı ile taşınabilir şarj cihazıyla çalışabilen MemoriesCable, şarj etme ve depolama alanı dışında Google Drive ve Dropbox'da bulunan dosyalarında yönetilmesini sağlıyor. MemoriesCable'ın Lightning üzerinde yazma hızı 20MB/s, okuma hızı ise 30 MB/s. iPhone ve iPad kullanıcıları tarafından oldukça merak edilen MemoriesCable'ın fiyatı 189$.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.