Ekrem Yüce Kimdir? & Hakkında Bilgi

Çaykur genel müdürü ve yönetim kurulu başkanı Ekrem Yüce 1954 yılında dünyaya geldi. Ekrem Yüce hakkında daha ayrıntılı bilgi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
Ekrem Yüce Kimdir? & Hakkında Bilgi

Ekrem Yüce Biyografisi

1954 senesinde Sakarya'nın Geyve İlçesi'ndeki Çengel Köyü'nde dünyaya gelen Ekrem Yüce, ilk ve ortaokul öğrenimini Pamukova'da bitirmiştir. Lise öğrenimini ise Kırklareli ilindeki Atatürk Lisesi'nde bitiren Yüce, Adapazarı İmam Hatip Okulu'nu bitirmiştir. Yüksek öğrenimi için Erzurum'a giden ve Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nin Kültür Teknik ve Mühendislik Bölümü'nü Yüksek Mühendis unvanı ile tamamlamıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Ekrem Yüce Biyografisi


Ekrem Yüce Görev Aldığı Yerler

Siyaset yaşamına girmeden önce pek çok kamu kuruluşunda görev almış olan Ekrem Yüce, Diyanet Teşkilatı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü ile Türkiye Zirai Donatım Kurumu Genel Müdürlüğü görevlerini 1975 ile 1978 yılları arasında üstlenmiştir. 1985 ve 1986 senelerinde yedek subay olarak görev alan Yüce, Adapazarı Merkez Belediyesi'nde Başkan Yardımcılığı da yapmıştır. Karadeniz Teknik Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Çay Eksperliği Bölümü içerisinde Okutmanlık görevi ile de uğraşmıştır.

Ekrem Yüce Görev Aldığı Yerler


Ekrem Yüce Siyasi Yaşamı

Ak Parti teşkilatı içerisinde yer alan ve siyasete bu parti kuruluşu ile birlikte dahil olan Ekrem Yüce, bir çok alanda siyasetin içerisinde yer almıştır. Ak Parti teşkilatının bünyesinde Adapazarı bölgesinde aktif bir şekilde rol oynayan Ekrem Yüce, geçtiğimiz dönemlerde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak seçimlere hazırlandığını duyurmuştur.

Ekrem Yüce Siyasi Yaşamı


Ekrem Yüce Seçim Süreci

Ak Parti teşkilatının bilinen isimlerinden bir tanesi olarak Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan adaylığını ortaya koyan Ekrem Yüce, yeni yerel seçimlere hazırlanmaktadır. Bölgedeki halk tarafından da oldukça sevilen ve seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Yüce, Ak Parti kuruluşunun belediye başkan adaylığı için desteklediği kişiler arasında yer alır. Belediye başkan adayı olarak şuanda gündemi meşgul etmekte olan Ekrem Yüce'nin Ak Parti teşkilatındaki yeri ilerleyen dönemlerde halkın seçimi ile başkan adayı olarak değişebilir.

Ekrem Yüce Seçim Süreci

Önerilen İçerik;

Ak Parti MKYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.