Ekin Mert Daymaz Kimdir

Çilek Kokusu isimli dizi ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Ekin Mert Daymaz, 2 Aralık 1990’da Hollanda’da dünyaya geldi.
Ekin Mert Daymaz Kimdir

Ekin Mert Daymaz Biyografisi

Hollanda’da dünyaya gelen Ekin Mert Daymaz, küçük yaşta Türkiye’ye geldi. Gençliğini Türkiye'de geçiren Ekin Mert Daymaz, lise eğitiminden sonra bir süre basketbol oynadı. Sakatlandıktan sonra ise basketbola ara verdi ve modelliğe başladı. 2009’da ise Haliç Üniversitesi’nde antrenörlük eğitimi aldı. Kariyer adımlarını modellik için atmaya başlayan Ekin Mert Daymaz, 2013’te Best Model of the World’e katıldı ve üçüncü seçildi.

Modellik dünyasında tanınmaya başlayan Ekin Mert Daymaz, oyunculuk üzerine eğitim almaya başladı. Bu süreçte Dolunay Soysert ve Ümit Çırak ile çalıştı. Kamera karşısına ilk kez Not Defteri isimli dizi ile geçti. Egemen karakterini canlandırdı. İdealist bir öğretmen olan Mahir, yeni atandığı lisede öğrencilerle başa çıkmanın zor olduğunu düşünür fakat tüm gücüyle bütün öğrencilere dokunmaya çalışır. Yine de her şey düşündüğü kadar kolay olmayacaktır. Dizinin başrollerinde ise Ebru Özkan, Fatih Al, Münir Can Cindoruk, Hande Özen ve Gözde Mutluer yer aldı. 

2015’te ise Çilek Kokusu isimli gençlik dizisinde Volkan karakterini canlandırdı. Aslı ve Burak hiç anlaşamayan ve birbirlerinden hoşlanmayan iki gençtir. Ayrılma vakti gelir ve herkes kendi yoluna gittiğini sanır fakat yolları bu kez Bodrum’da kesişir ve macera kaldığı yerden devam eder. Dizinin başrollerinde Demet Özdemir, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Uğur Demirpehlivan ve Mahir Günşiray yer aldı. 

Rol Aldığı Diziler : 

  • 2016 - Hayat Sevince Güzel (Savaş Göçer)
  • 2015 - Çilek Kokusu (Volkan)
  • 2014 - Not Defteri (Egemen)

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.