Ekin Koç Kimdir? Ekin Koç Sevgilisi ve Kaç Yaşında?

Ekranların sevilen yüzü Ekin Koç, kendisini sevenler tarafından kimdir, nereli ve kaç yaşında? sorularıyla aratılıyor. İşte Ekin Koç hakkında bilgiler.
Ekin Koç Kimdir? Ekin Koç Sevgilisi ve Kaç Yaşında?

Rollerindeki başarısıyla birçok kişiye kendisini sevdirmeyi başaran Ekin Koç, Türkiye'de merak edilen isimlerin arasında. Bu içeriğimizde ise Ekin Koç'un biyografisini hazırladık. İşte Ekin Koç kimdir ve Ekin Koç kaç yaşında? gibi soruların yanıtı.


Ekin Koç Kimdir?

Ekin Koç

21 Haziran 1992 tarihinde Antalya’da dünyaya gelen Ekin Koç, lise eğitimine kadar burada kaldı ve daha sonra üniversite hayatı için İstanbul’un yolunu tuttu. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden İşletme Bölümü mezunu olarak ayrılan Ekin Koç, oyunculuk eğitimi almak için Akademi 35 Buçuk Sanat Evi’ne gitti. İlk oyunculuğa başrol olarak Sana Bir Sır Vereceğim isimli diziyle başlayan Ekin Koç, günümüze kadar tüm dizilerde başrol karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır.

2014 yılında yayınlanan sadece 8 bölümü çekilen Benim Adım Gültepe dizisinde Seyfi rolünü oynamıştır. 1 yıl sonra ise Neslihan Atagül ile beraber Senden Bana Kalan filminde ilk kez beyaz perdeye çıktı. Bu film ortalamanın üstünde beğeni toplamayı başardı. 2015’te tüm Türkiye’yi ekranlara kitleyen zamanının en yüksek bütçeli projesi olan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde başrol karakterlerinden birini oynamıştır.

Ekin Koç, 26 bölüm dizide yer aldıktan sonra internet dizilerinde rol almaya başladı. 2 sene BluTV’de 7 Yüz ve Bozkır dizilerinde başrol oldu. Ekin Koç, daha sonra Bizim İçin Şampiyon isimli filmde Farah Zeynep Abdullah ile büyük bir başarı yakaladılar ve yılın en fazla izlenen filmleri arasına girdiler. Amerika’nın izlenmesi yüksek olan Succession dizisinden davet alarak sadece 1 bölüm rol aldı. Günümüzde ise Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde başrol oynamaktadır.


Ekin Koç Sevgilisi

Ekin Koç

Ekin Koç, Aşk Mantık İntikam isimli dizide oynayan Melisa Döngel ile birlikteliklerini sürdürmektedirler. Ekin Koç, dizilerdeki başarısı sayesinde 2016 yılında 3 farklı ödüle aday olmuştur fakat bunların sadece 1 tanesini kazanabilmiştir.


Ekin Koç Kaç Yaşında?

Ekin Koç

1992 yılında doğan Ekin Koç, 29 yaşındadır. Antalyalı genç oyuncu 1,80 metre boyunda olup rollerindeki etkileyici performans ile izleyiciyi etkilemeyi başarıyor. Ekin Koç’un annesinin adı Şefika, babasının adı ise Vehbi’dir.


Ekin Koç Filmografi

Ekin Koç

Ekin Koç Filmleri

  • 2015- Senden Bana Kalan
  • 2015- Ali ve Nino
  • 2018- Bizim İçin Şampiyon

Ekin Koç Dizileri

  • 2013-2014- Sana Bir Sır Vereceğim
  • 2014- Benim Adım Gültepe
  • 2015-2016- Muhteşem Yüzyıl: Kösem
  • 2017- Hayat Sırları
  • 2019- Succession
  • 2020- Uyanış Büyük Selçuklu
  • 2017- 7 Yüz
  • 2018- Bozkır

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.