Efecan Dianzenza Kimdir

2016 yılında Survivor yarışmasında yer alan şarkıcı Efecan Dianzenza, 14 Temmuz 1990 tarihinde İngiltere’nin başkenti Londra’da doğdu.
Efecan Dianzenza Kimdir

Efecan Dianzenza’nın Biyografisi

Annesi Türk, Babası İngiliz olan Efecan Dianzenza, henüz 3 yaşındayken Türkiye’ye geldi. Çocukluğun büyük bir bölümünü İzmir’in Karşıyaka ilçesinde geçirdi.

Küçük yaşlarda futbola ilgi duyan Efecan Dianzenza, ilk olarak Karşıyakaspor’un alt yapısında forma giydi. 14 yaşına geldiğinde Antalyaspor’un alt yapısına geçiş yaptı. Aynı yıllar içerisinde müziğe ilgi duymaya başladı ve yaşadığı evin içerisinde çalışmak amacıyla küçük bir stüdyo oluşturdu.

İki seneye yakın Antalya’da yaşayan Efecan Dianzenza, sonrasında İstanbul’a taşındı. Müzik hayatına İstanbul’da da devam etti.

2010 yılında Model of Models yarışmasında Türkiye 1.si olarak moda ve mankenlik sektörüne giriş yaptı. Endonezya’da düzenlenen Mister International yarışmasında Türkiye’yi temsil ederek dünya 6.sı oldu.

Modellik kariyerine devam ederken, ünlü şarkıcı Petek Dinçöz’ün ‘’ Sihirbaz ‘’ adlı şarkısı için kamera karşısına geçti.

2011 yılında kendisine ait olan ‘’ Ruj ‘’ isimli single’ını piyasaya sürdü.

efecan dianzenza şarkıcı ve model

Efecan Dianzenza, 2016 yılında TV8 ekranlarında başlayacak olan sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın üstlendiği “Survivor 2016” yarışmasına katılacak.

Gönüllüler takımında yer alacak olan Efecan Dianzenza’ya Aylin Şallı, Damla Can, Gizem Kerimoğlu, Gizem Memiç, Gülnihal Candan, İbrahim Giydirir, Semih Öztürk, Serkay Tütüncü ve Zafer Mete eşlik edecek.

 

Neoldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.