Edge İçin WhatsApp Desteği

Microsoft kendi tarayıcısı olan ve WhatsApp Web’i desteklemeyen Edge için çalışmalarına başladı.
Edge İçin WhatsApp Desteği

Bu yılın başında WhatsApp firması bilgisayarlar için WhatsApp Web hizmetini kullanıcılarına sunmuştu. Bu sayede kişiler bilgisayarları üzerinden WhatsApp konuşması yapabiliyor.

WhatsApp Web kullanıcılar için çok pratik bir servis olsa da ne yazık ki tüm tarayıcılar tarafından desteklenmiyor. Bunlardan biri de Microsoft destekli Edge tarayıcısı.

Edge WhatsApp Web

Tarayıcıdan WhatsApp Web’e girince “Aşağıdaki tarayıcılardan birini kullanmanızı öneririz” uyarısıyla karşı karşıya kalan Microsoft yetkilileri düğmeye bastı ve Edge’in WhatsApp Web desteği alabilmesi için konuyla ilgili çalışmalara başladı.

Microsoft yetkilileri kullanıcı şikayetlerine Twitter üzerinden cevap verdi. Konuyla ilgilendiklerini vurgulayan yetkililer en yakın zamanda Edge tarayıcısının servisi destekleyeceğini açıkladı.

Teknoloji uzmanları kesin bir zaman vermeyen yetkililerin çok fazla zaman kaybetmeden Edge’in WhatsApp Web’e destek vereceğini vurguladı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.