Eczacıbaşı Gayrimenkul Ormanada Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

Ormanada, Eczacıbaşı Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Eczacıbaşı Gayrimenkul Ormanada Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

" Eczacıbaşı Gayrimenkul "un İstanbul Sarıyer’de inşa ettiği " Ormanada " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

3 bin 500 metrekare gibi büyük bir arazi üzerinde yükselen Ormanada projesi 188 adet 5 farklı tip villadan oluşuyor. Projede Yürüyüş ve bisiklet yolları, biri kapanabilir iki adet tenis kortu, basketbol ve çok amaçlı spor sahası, sekiz adet çocuk parkı ile iki adet rekreasyon alanı yer alan Ormanada’da, 2 bin 500 metrekare sosyal yaşam alanı bulunuyor. Adameydan, Adamekan ve Adaçarşı isimlerini taşıyan sosyal yaşam alanlarında, kafe-restoran, çarşı alanı, açık ve kapalı olmak üzere iki adet yüzme havuzu, pilates-fitness merkezi, sauna, buhar odası ve masaj odaları yer alıyor.

Ormanada projesinde 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde villa tipleri bulunuyor.


Ormanada Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Ormanada projesinde " 3+1, 4+1 ve 5+1 " villa seçenekleri bulunuyor.

4+1 Daireler; " 380 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 5.350.000 TL " olarak belirlenmiş.

5+1 Daireler; " 410 ve 480 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 6.150.000 TL " olarak belirlenmiş.


Ormanada Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Ormanada projesinden konutlar banka kredisine uygun durumda.


Ormanada Nerede? (Konum ve Adres)

Yorgancı Çiftliği Mevkii 34450 Sarıyer/İstanbul


Ormanada Proje Fotoğrafları ve Örnek Daire

OrmanadaOrmanadaOrmanadaOrmanada

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.