Ebru Şam Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Adanalı isimli dizi ile geçen Ebru Şam, 18 Ağustos 1990’da Almanya’da dünyaya geldi.
Ebru Şam Kimdir

Ebru Şam Biyografisi

Çocukluğu Almanya’da geçen Ebru Şam,16 yaşında babasının ön ayak olmasıyla mankenlik ajansına kaydoldu. Bir arkadaşının tavsiyesiyle 2009’da Miss Turkey’e katıldığı. Ön elemeleri geçince Türkiye’ye geldi ve birinciliği göğüsledi. Ardından Miss World’de Türkiye’yi temsil etti fakat istenilen başarıyı yakalayamadı. Mankenlikle adını duyurduktan sonra birçok yerden oyunculuk teklifi aldı. Kamera karşısına ise ilk kez Adanalı isimli dizi ile geçti.  

2010’da Adanalı isimli dizide Esra karakterini canlandırdı. Geçmişte çok iyi iki arkadaş olan Yavuz ve Ali’nin arası bir gün açılır. Ali polislikten istifa eder. Yavuz ise memleketi Adana’ya gider. Yıllar sonra İstanbul’a gelen Yavuz, eski dostuyla yeniden karşılaşır fakat bu kez bir suçlu olarak. Dizinin başrollerinde ise Mehmet Akif Alakurt, Oktay Kaynarca, Selin Demiratar, Serenay Sarıkaya ve Çağkan Çulha yer aldı. 

2011’de ise Doktorlar isimli dizide rol aldı. Dizi bir hastanede çalışan okuldan arkadaş üç cerrah asistanı ve hocalarının yaşadıklarını anlatıyor. Hasta hikayeleri ve hastane çalışanlarının ilişkilerinin anlatıldığı dizinin başrollerinde ise Kutsi, Yasemin Ergene, Melike Güner, Bekir Aksoy, Yağmur Atacan, İlker İnanoğlu ve Gülçin Santırcıoğlu yer aldı. Pek çok televizyon programında da konuk olarak yer alan Ebru Şam, 2011’de Gece Kondu isimli programda yer aldı. 

Filmleri ve Dizileri : 

  • Gecekondu (Kendisi) (Tv Programı) 2011
  • Doktorlar 4. Sezon (TV Dizisi) 2011
  • Adanalı (2. Sezon (Esra) TV Dizisi) 2010

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.