Ebru Kocaağa Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Acı Hayat isimli dizi ile geçen Ebru Kocaağa, 20 Temmuz 1982’de Almanya’da dünyaya geldi.
Ebru Kocaağa Kimdir

Ebru Kocaağa Biyografisi

Almanya’da dünyaya gelen genç oyuncu ve manken lise eğitimini İzmir’de aldı. Daha sonra Trakya Üniversitesi’nde radyo televizyon eğitimi aldı. Bir süre modellik yaptıktan sonra kamera karşısına geçen Ebru Kocaağa, Acı Hayat isimli dizi ile tanınmaya başladı. Ardından pek çok dzi ve filmde yer aldı. Güzel oyuncu, iş adamı Hakan Mete Kutay ile hayatını birleştirdi. 

 

Model ve oyuncu Ebru Kocaağa, 2005’te yayınlanmaya başlayan Acı Hayat isimli, iki sezon süren dizide Filiz karakterini canlandırdı. Dizi, İstanbul’un yoksul kentlerinden birince yaşayan ve birbirlerini çok seven Nermin ve Mehmet’in yıkılan aşklarını ve hayallerini anlatıyor. Zengin ve kötü oğlan ile fakir ve saf kız klişesinin işlendiği dizinin başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Selin Demiratar, Oğuz Galeli ve Ebru Kocaağa yer aldı. 

 

oguz-galeli3-001.jpg

 

2007’de Kuzey Rüzgarı isimli dizide Seher karakterini canlandırdı. Dizi, en yakın ortağı tarafından ihanete uğrayan bir adamın geri dönüp intikam almak için vereceği mücadeleyi anlatıyor. Dizinin başrollerinde Kadir İnanır, Oktay Kaynarca, Ebru Cündübeyoğlu, Çağla Kubat ve Ebru Kocaağa yer aldı. 2010’da ise iki sezon boyunca Kurtlar Vadisi Pusu isimli dizide Dicle karakterini canlandırdı. Dizi, uyuşturucu baronları, teröristler ve diğer kötülüklerle mücadele eden Polat Alemdar ve arkadaşlarının yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Sönmez Atasoy, Erhan Ufak, Can Gürzap, Zafer Algöz ve pek çok oyuncu yer aldı. Uzun yıllardır süren Kurtlar Vadisi serisinde her sezon yeni karakterler eklenmeye devam ediyor. Eylül 2015’te Ertan Saban ve  Defne Samyeli’nin kadroya dahil olması epey dikkat çekti. 

2012’de N’apcaz Şimdi isimli filmde Alev karakterini canlandırdı. Film, işi karısı ve metresi arasında kalan Toygar isimli bir adamın yaşadıklarını anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Özge Özberk, Ebru Kocaağa, Ufuk Özkan ve Zeynep Beşerler yer aldı. Ardından Nizama Adanmış Ruhlar isimli dizide Zuhal karakterini canlandırdı. Dizi, görevlerini büyük bir titizlikle yerine getirmeye çalışan özel bir timin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Orhan Bıyıklı, Sekvan Serinkaya, Hakan Pişkin, Yasemin Öztürk ve Murat Çobangil yer aldı. 

 

ebru-kocaaga4.jpg

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmler

  • Nizama Adanmış Ruhlar -2013
  • N'apcaz Şimdi? -2012
  • Kişiliksiz-2012
  • Dur Yolcu -2008
  • Kuzey Rüzgarı -2007
  • Kurtlar Vadisi Pusu -2010
  • Acı Hayat-2005

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.