E&A İnşaat Samsun Vega Hills Atakum Projesi ve Fiyat Listesi

Vega Hills Atakum, Konut Kent İnşaat tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve satılık daire fiyatları…
E&A İnşaat Samsun Vega Hills Atakum Projesi ve Fiyat Listesi

" Konut Kent İnşaat "ın Samsun’da inşa ettiği " Vega Hills Atakum " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

9 bin metrekare gibi büyük bir alan üzerine yükselen Vega Hills Atakum projesinde 96 konut bulunuyor. Vega Hills Atakum projesi zengin sosyal imkanlarıyla alıcılarına güzel vakitler geçirmeleri için zemin hazırlıyor. Projede açık ve kapalı yüzme havuzu, aqua park, barbekü alanları, çocuk oyun alanları, mini futbol sahası, basketbol sahası, mini clup, sauna, hamam ve fitness merkezi bulunuyor. Aralık 2019'da teslim edilmesi planlanan Vega Hills Atakum projesinin tamamlanmasının ardından alıcısına yüzde 30 oranında prim sağlaması bekleniyor. Projede kira getirilerinin ise 1.700 TL'den başlaması bekleniyor.

Vega Hills Atakum Projesi projesinde 4,5+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Vega Hills Atakum Projesi Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Vega Hills Atakum Projesi projesinde " 4,5+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

4,5+1 Daireler; " 180 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 535.000 TL " olarak belirlenmiş.


Vega Hills Atakum Projesi Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Vega Hills Atakum projesinde kişiye özel ödeme şekillerinin yanı sıra 150 bin TL peşinat ile kalan kısmı aylık 5 bin TL taksitlerle ödeme fırsatı sunuluyor.


Vega Hills Atakum Projesi Nerede? (Konum ve Adres)

Büyükkolpınar Mah. 1246. Cad. No:66/20A Atakum/Samsun


Vega Hills Atakum Proje Fotoğrafları ve Örnek Daire

Vega Hills Atakum Vega Hills Atakum Vega Hills Atakum Vega Hills Atakum

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.