Dyson V8 Absolute Yorumlar ve Özellikleri - İnceleme

Dyson V8 Absolute Dikey Süpürge'nin özelliklerini incelediğimiz yazımızda modelin yorumlarını, batarya, filtre ve tasarım özelliklerini bulabilirsiniz.
Dyson V8 Absolute Yorumlar ve Özellikleri - İnceleme

Artık kablo bağlantısı olmadan evinizde özgürce temizlik yapmak istiyorsunuz ve Dyson V8 Absolute Dikey Süpürge'yi düşünmeye başladınız. Sizin için kafanızdaki tüm soru işaretlerini giderecek bir yazı hazırladık. V8 Dyson dikey süpürgenin her özelliğini detaylıca anlattık. Yazımızı inceleyerek eviniz için en doğru ürünü seçebilirsiniz.

Dyson V8 Özellikleri

Kullanım Süresi40 dk
Şarj Süresi5 Saat
Emiş TürüKuru
Toz Haznesi0,54 L
Motor Gücü400 W
Ses Seviyesi82 dB
Ağrılık2,5 kg
Amazon
Fiyatını Gör
Dyson
Dikey Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Dyson V8 Absolute Dikey Süpürge İnceleme

En iyi dikey süpürgelerden biri olan Dyson V8 Absolute, kullanışlı özellikleri sayesinde sıkça tercih ediliyor. Yüksek motor gücü, emiş kapasitesi, farklı ve kullanışlı başlıkları ile öne çıkan bu dikey şarjlı süpürge, evlerde temizlik için en büyük yardımcı konumuna geliyor. Kolaylıkla boşaltılabilen toz haznesi de temizlik bittiğinde kullanıcıya zahmet vermiyor. Üstelik Dyson V8 fiyat olarak da diğer Dyson modellerine göre makul seviyede...

İşte Dyson V8 Absolute şarjlı dikey süpürge ile ilgili tüm detaylar:

Dyson V8 Absolute Tasarım ve Kullanışlılık

Dyson V8 Absolute, kullanışlı tasarımıyla dikkat çekiyor. Elinizle kavradığınız tutma sapının hemen önünde çalıştırma tuşu yer alıyor. Böylece tetiğe bastığınız sürece süpürge çalışmaya devam ediyor. 2,5 kilo ağırlığındaki modelde batarya ve motor ağırlık merkezine göre konumlandırılıyor ve yükünüzü azaltıyor. 224 mm uzunluğa, 250 mm genişliğe sahip Dyson şarjlı süpürgenin 1224 mm'lik yüksekliği bulunuyor.

Dyson V8 Absolute Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Dyson V8 Absolute Ağırlık ve Gövde Boyutları

Uzunluk224 mm
Genişlik250 mm
Yükseklik1244 mm
Ağırlık2.5 kg
RenkGümüş/Nikel

Dyson V8 Absolute Şarjlı Süpürge'nin toz haznesi tasarımı da çok beğeniliyor. Tek tuşla haznenin alt kapağı açılıyor ve tozlar size zahmet vermeden çöpe dökülüyor. Haznede ekstra bir uğraşa gerek kalmıyor. İnce ve estetik tasarımlı modelin duvara sabitleme standı da bulunuyor. Böylece süpürgeniz fazla yer kaplamıyor.

Dyson V8 Absolute Filtre ve Toz Haznesi

Dyson V8 Absolute Kablosuz Süpürgede 0,54 litrelik geniş bir toz haznesi yer alır. Bu haznede hava siklonu oluşur ve merkez kaç kuvvetiyle tüm tozlar hazne içinde döner. Böylece süpürgenin hava akışını sağlayan kanallar tıkanmaz ve süpürge her an tam performansta çalışır. Tamamen yalıtımlı üretilen eşsiz filtre sistemi tüm tozların toplanmasını sağlar.

Dyson V8 Absolute Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Dyson V8 Filtre Özellikleri ve Hazne Kapasitesi

Toz Haznesi0,54 L
Su HaznesiYok
Filtre TürüHepa
Filtre SayısıÇok Katmanlı
Filtreleme Gücü0.3 Mikrona kadar

V8 Dyson'da çok katmanlı filtre yer alıyor. Hepa filtreye sahip ürün, 0,3 mikrona kadar küçük partiküllerin süpürülmesine olanak tanıyor. Dyson V8 filtreleri sayesinde tozların yüzde 99,99'unu içerisinde hapsediyor. Bu güçlü filtreleme özelliği Dyson V8'i en iyi dikey süpürgelerden biri haline getiriyor.

Dyson V8 Absolute Batarya ve Motor Gücü

Dyson V8 Absolute Dikey Süpürge'de 6 hücreli yüksek performans sağlayan bataryalar bulunur. Bataryanın üstün özellikleri süpürgenin 40 dakika boyunca aynı performansı göstererek etkili bir şekilde çalışmasını sağlar. Bataryanın şarj süresi 5 saattir. Model, sabit standına takılarak 5 saat içerisinde tam dolu şarja ulaşır.

Model, tozları tek seferde topladığı için aynı yeri defalarca süpürmenize gerek kalmaz ve bu sayede temizliği kısa sürede bitirmenize olanak tanır.

Dyson V8 Absolute Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Dyson V8 Batarya Ömrü ve Emiş Gücü

Çalışma Süresi40 dk
Şarj Süresi5 Saat
Batarya6 Hücreli
Ses Seviyesi82 dB
Motor Gücü400 W

Dyson V8 Absolute temizleme gücünü motor gücüne borçludur. 400 wattlık yüksek güçlü motor, süpürgenin emiş gücünü artırır. Böylece süpürge temizlenen bölgede toz bırakmaz. Ayrıca model, yüksek güçte çalışırken dahi çok fazla ses çıkarmaz. 82 dB'lik ses seviyesinde çalışır. İçerisinde gürültü azaltmaya yarayan aerodinamik hava kanalları ve köpükler bulunur.

Gövdenin özel tasarımı ses seviyesini azaltmak için yapılmıştır. Aynı zamanda titreşimler de bu tasarım sayesinde emilir ve azaltılır. Böylece kullanıcı titreşimden rahatsız olmaz.

Dyson V8 Absolute Başlıkları ve Kutu İçeriği

Dyson V8 özelliklerinden en dikkat çekeni de başlık sayısıdır. Üründe dar köşeleri, ulaşılması zor yerleri ve döşemeleri temizlemek için farklı başlıklar bulunur. Dyson V8 Absolute başlıkları arasında yatak ve döşemeler için mini motorhead başlık, mobilya altını süpürmek için kıvrılabilen adaptör, dar yerler için ince başlık ve toz alabileceğiniz fırça başlığı yer alır.

Dyson V8 yorum kısmında birçok kullanıcı başlıkların çok kullanışlı olduğunu dile getirmektedir. Çünkü dyson V8 başlık özellikleri onun bir el süpürgesine dönüşmesini de sağlar ve böylece ürün ev ve iş yeri temizliğinin yanı sıra otomobil temizliğinde de kullanılabilir.

Dyson V8 Absolute Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Dyson V8 Absolute kutu içeriğinde süpürgeye ek olarak mini motorhead, mobilya altı adaptörü, motobar temizleme başlığı, fluffy temizleme başlığı, kombinasyon başlığı, aralık temizleme ince başlık, duvar standı ve şarj aleti yer alır.

Amazon
Fiyatını Gör
V8
Dikey Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Dyson V8 Absolute Yorumlar

👤 *** ***: Ürün çok güzel geldi. Çeyizim için aldım ve denedim çok güçlü çekim gücü var.

👤 *** ***: Ürün aparatları ile çok kullanışlı çeyizim için aldım ve süpürürken hiç ağırlık yapmıyor elimizde diğer markaları da araştırdım ama en iyisi bu diyorum.

👤 *** ***: Zaten kalitesini konuşmaya gerek yok, resmen elim ayağım oldu, çocuklu evler için ideal bir ürün.

👤 *** ***: Epey kullandıktan sonra bu yorumu yapıyorum bence ciddi elektirk yiyor. Çekim gücü normal aslında ama başlık çok iyi olduğu için güzel topluyor. Temizliği eğlenceli hale getiriyor alıabilir güzel bir ürün. Başlarda ağır gibi geliyor ama elin alışıyor birde elektronik olduğu için muhtemelen sanki her an bozulacakmış hissi veriyor. Düzenleme kapak kısmı çok çabuk kırıldı biz yedi bine aldık o zaman bile bu kadarına değmez diye düşünmüştüm şimdi fiyatı çok uçmuş.

👤 *** ***: Ürünüm elime sorunsuz ulaştı. İlk denemeyi yaptım klişe gelecek ama yeni süpürülmüş halının üzerinden 15-20 saniye geçmemle birlikte bütün toz tanelerinin özellikle küçük tanelerin haznede toplandığına şahit oldum inanamadım. Çekim gücü inanılmaz iyi. Çeyizim için aldım memnun kalacağımı düşünüyorum. İlk deneyim için fazlasıyla tatmin ediciydi. Beklediğim performansı fazlasıyla karşıladı.

👤 *** ***: Sipariş verdim hemen geldi gözükmeyen tozları bile çekiyor sanki hiç ev süpürmemişim gibi memnunum . Kalitesine güvendim. İyi ki Dyson...

👤 *** ***: Ölerek aldığım Dyson ne yazık ki ününü hak etmiyor çekim gücü harika aparatlar güzel fakat şarjı çok çabuk bitiyor evin iki odasını süpürdüm ve şarj bitiyor düşük güçte de çekince çekmiyor.

👤 *** ***: Çeyizime aldığım en iyi ürün olabilir yeni yıkanmış yatakta denedim çok iyi bir şekilde temizledi biz diğer makinaların çektiğini sanıyormuşuz herkeste olamadı lazımmm

👤 *** ***: Paket içeriği gayet muntazam ve düzenliydi. Tek diş şarjla geldi tamamen şarjı dolduktan sonra süpürme işlemini gerçekleştirdim. Kedisi olan biri olarak tüylerini dahi çok rahat çekti. Halımda hiç toz, kıl bırakmadı.

👤 *** ***: Dyson kalitesi şahane gerçekten 5 yıldır boşuna kendime işkence yapmışım Dyson almaya direnerek, şiddetle tavsiye ediyorum. 5-6 aparat geliyor ben daha duvara monte ettiremediğim için küçük aparatıysa şarja taktım.

👤 *** ***: Eşim çok istiyordu. 2 senedir bakıyordum ara ara. Fiyatı yüksek olduğu için açıkçası tercih etmemiştim şimdiye kadar. Ama fiyatını tamamen hakeden mühendislik harikası bir ürün. Başlıkları da çok başarılı. Çekiş gücü ve sessizliği çok çok iyi. Daha pahalı modellerini hepsini denemeden almayın. Farklarını sorun kesinlikle. Bu seviye normal ev yaşantısı için robot süpürge şarjlı süpürge ve kablolu süpürge kullanımı yerine tek başına hepsinin işini daha hızlı ve sessiz yapıyor.

👤 *** ***: Bir kaç saat önce elime geçti. Sıfır şarjla geldi çalışmıyor diye korktum ama yarım saat şarjla çalıştı. Bir buçuk yıldır başka bir markanın sarjlisini kullanıyordum çok da memnundum ama iki kere teleskopik borusu kırılınca bu da indirimdeyken Dyson a geçiş yapalim dedik. Önceki halıda zorlanıyordu bu halıda canavar gibi çalışıyor asla zorlanmıyor.

👤 *** ***: Şarjı yetmez diye şüphede kalıyordum ancak 2+1 75 m2 evimi 3 kere rahatlıkla süpüreniliyorum aralarda da çocuklar bir şeyler döktükçe devamlı elimde çekim gücü gayet başarılı minimum ayarda bile tertemiz yapıyor maksimum hiç kullanmıyorum neredeyse yalnızca cam vs kırılırsa kullanıyorum yaklaşık 2 aydır kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim kablolu süpürgem bozuldu ve dyson aldım başka süpürgeye ihtiyaç duymuyorum kesinlikle

👤 *** ***: Çok memnunum şarjlı olması aşırı keyif veriyor. Süpürge yapmayı kablolu gerçekten eziyetmiş sabah akşam süpürüyorum, çalıştırmak için elimizin düğmede olması bence avantaj çünkü bıraktığımız anda kapanıyor, aksi taktirde şarj dayanmaz şarjı evi süpürmeme yetiyor da artıyor bile... Max seviyesine gerek yok bence.

👤 *** ***: Neden daha önce almadım acaba. Çekim gücü harika kullanımı pratik elimden hiç düşmüyor. Evi her süpürmemde gözlerime inanamıyorum.

👤 *** ***: Şarjı bir üst modelinden daha erken bitiyor, çekiş gücü güzel.

👤 *** ***: Bugüne kadar diğer makineler ile kendimize eziyet ettiğimizi anladık. Çekim gücü, ergonomisi, sesi kısacası her yönü ile iyi ki almısız dediğimiz bir ürün oldu. Teşekkürler

👤 *** ***: Dyson kalitesi diye bir gerçek var. Kullanımı aşırı kolay , temizlik yapmak eziyet olmaktan çıkıp , pratik hale dönüşüyor. Önce kendime v15 aldım. farkı görünce direk anneme v8 aldık. İki modelden de memnunuz..

👤 *** ***: Sorunsuz elime ulaştı. Çok memnunum düşünen herkse tavsiye ederim

👤 *** ***: Almak için çok geç kalmışım. Harika. Alın, aldırın. Çok teşekkür ederim.

Dyson V8 Absolute kaç kg?

Dyson V8 Absolute, 2,5 kilo ağırlığa sahiptir. Batarya ve motor ürünün üzerine ağırlık merkezine göre yerleştirilmiştir. Bu sayede kullanıcının eline fazla yük binmez ve süpürge kendi ağırlığını üzerinde dağıtır. Süpürgenin ağırlığı başlık çeşidine göre de farklılık göstermektedir.

Dyson V8 batarya ömrü ne kadar?

Dyson V8 Absolute'nin batarya ömrü 40 dakikadır. Bu süre süpürgenin çalışma performansına göre azalabilir. Başlıktaki tetiğe basarak çalıştırılabilen süpürge, kullanmadığınız an çalışmayı durdurur. Bir odadan diğerine geçerken bile çalışmayı durduracağı için pil tasarrufu sağlar. Süpürgenin 5 saat şarj olma süresi bulunur.

Dyson V8 Absolute HEPA filtreli mi?

Dyson V8 Absolute'de HEPA filtresi bulunur. Çok katmanlı olan bu filtre, 0.3 mikrona kadar olan partikülleri yakalar ve toz haznesine gönderir. Tozların yüzde 99.99'unu temizleyerek etkili bir performans gösterir. HEPA filtre sayesinde tozlar yeniden havaya karışmaz. Toz haznesinde incecik tozların kum gibi biriktiğini görebilirsiniz.

Dyson V8 nasıl şarj edilir?

Dyson V8'i şarj etmek için şarj istasyonuna takmanız gerekir. Eğer istasyonu henüz sabitlemediyseniz şarj cihazını doğrudan makineye bağlayabilirsiniz. Süpürgenin tamamen şarj olabilmesi için 5 saat süreyle şarja takılı kalması gerekmektedir. Şarj tamamlandığında makinedeki ışık söner.

Dyson tek başına yeterli mi?

Dyson modelleri yüksek emiş gücüne sahip oldukları için evde tek bir süpürge olarak kullanılabilir. Bazı dikey süpürgeler kablolu klasik süpürgelere ek olarak alınmaktadır ancak Dyson V8 Absolute gibi süpürgeler tek başına evi temizlemek için yeterlidir. Günlük ve detaylı temizliklerde rahatlıkla kullanılabilir.

Dyson V8 ne malı?

Dyson V8 Absolute gibi birçok model üreten Dyson şirketi 1991 yılında James Dyson tarafından kurulmuştur. Şirket ingiliz teknoloji şirketidir. Dünya çapında ün salan bu marka, birçok kullanıcının beğeni ve güvenini kazanmayı başarmıştır. Özellikle farklı ve yenilikçi ürünleriyle sektöre yön vermektedir.

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum