Dyson V15 Detect Absolute Özellikleri ve Yorumları

Dyson V15 Detect Absolute kullanıcı yorumları, özellikleri, kutu içeriği, performansı ve başlıkları hakkındaki tüm bilgiyi içeriğimizde bulabilirsiniz.
Dyson V15 Detect Absolute Özellikleri ve Yorumları

İçeriğimizde dikey süpürgeleriyle fark yaratan Dyson'ın en popüler ürünlerinden birini inceleyeceğiz. Dikey süpürge almak isteyenler Dyson V15 Detect Absolute Dikey Süpürge'ye şans verebilir. Modelin, tüm özellikleri, kutu içeriğini, başlıklarını inceledik ve kullanıcı yorumlarını sıraladık. Yazımıza göz atarak dikey süpürge satın alma noktasındaki kararınızı güvenle verebilirsiniz.

Dyson V15 Özellikleri

Kullanım Süresi60 dk
Şarj Süresi4,5 Saat
Emiş TürüKuru
Toz Haznesi0,77 L
Motor Gücü660 W
Ses Seviyesi76 dB
Ağrılık3 kg
Emiş Gücü240 AW
Amazon
Fiyatını Gör
Dyson
Dikey Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Dyson V15 Detect Absolute İnceleme

En iyi dikey süpürgeler arasında yer alan Dyson V15 Detect Absolute, geniş toz haznesi, kullanım süresi, emiş performansı ve motor gücüyle fark yaratır. Birçok süpürgede bulunmayan özellikler V15 Dyson'da yer alır ve bu yenilikçi özellikler onu performans anlamında ileriye taşır. Bu özelliklerden en dikkat çekeni süpürgenin emdiği tozların bilgisini ekranında göstermesidir. Böylece temizliğin kanıtını sunar ve performansını gözler önüne serer.

İşte Dyson V15 Detect Absolute dikey kablosuz süpürge ile ilgili tüm detaylar:

Dyson V15 Detect Absolute Ağırlık ve Tasarımı

Dyson V15 Detect Absolute, LCD ekranı, çok katmanlı filtresi ve haznesine rağmen 3 kilo ağırlığa sahiptir. Ağırlığı gövdeye dağıtan tasarım size modelin ağırlığını hissettirmez.

Modelin en seveceğiniz özelliği başlığındaki anti tangle tasarımıdır. Eğer daha önce dikey ya da robot süpürge kullandıysanız bilirsiniz, saç ve kıllar başlık fırçalarına dolanır ve onları oradan çıkarmak eziyete dönüşür. Eğer bunu yaşadıysanız Dyson V15'in en seveceğiniz özelliği başlığındaki anti tangle tasarımı olabilir. Çünkü bu başlık süpürülen saç, kıl ve tüylerin dolanmadan makinenin toz haznesine gitmesini sağlar.

Dyson V15 Detect Absolute Özellikleri ve Yorumları

Dyson V15 Detect Absolute Ağırlık ve Gövde Boyutları

Ağırlık3 kg
Genişlik25 cm
Yükseklik1205 mm

Dyson V15'te diğer pek çok Dyson modelinde olduğu gibi tetik mekanizması kullanılır. Süpürge tetiğe bastığınız sürece çalışır ve bıraktığınız anda kapanır, böylece enerji tasarrufu sağlanır. 1205 mm'lik uzun bir gövdeye sahip olan ürün, zor yerlere ulaşmanızı kolaylaştırır.

Gelelim Dyson V15'in en merak edilen özelliğine... Modelin toplanan toz bilgisini gösteren ekranı başlığı, ürünün tetik kısmının hemen üstünde yer alır. Böylece evi süpürürken ekranı rahatça izleyebilir, süpürgenin performansını her an takip edebilirsiniz. Milyonlara ulaşan partikül sayısı sizi şaşırtmasın, birçok evde gözle görmediğimiz milyonlarca toz tanesi bulunur. Dyson V15, size bunları göstererek aslında ona ne kadar ihtiyaç duyduğunuzu da kanıtlar.

Dyson V15 Filtre ve Toz Haznesi

Dyson V15 Detect Absolute'da pek çok dikey süpürgede olduğu gibi HEPA filtre yer alır. Ancak bu filtre diğer modellerdekinden farklı olarak 0,3 mikrona kadar küçük partikülleri yakalar ve yüzde 99.99'unun hapseder. Yıkanabilir özellikteki filtre, daha uzun ömürlü bir kullanım imkanı sunarak performansın düşmesini de önler.

Öncelikle süpürgenin çektiği partiküller ayrıştırılır, ardından tozlar metal süzgeç filtreden geçer ve 250 mikrondan büyük her şey filtrelenir. 14 adet siklon yapıları, tozları hava akışından ayırır; süpürge bunu yapabilmek için 100 bin G güç uygular. Motor önünde yer alan filtre, küçük partikülleri yakalar. Motor arkasındaki filtre ise 0.3 mikrona kadar olan en küçük partikülleri tutar ve Dyson v15'in üstün performansı böyle ortaya çıkar.

Dyson V15 Detect Absolute Özellikleri ve Yorumları

Dyson V15 Detect Absolute Filtre Özellikleri ve Hazne Kapasitesi

Toz Haznesi0,77 L
Su HaznesiYok
Filtre TürüHepa
Filtre Sayısı3 Bölüm

Dyson V15 Detect Absolute Dikey Süpürge, hazne kapasitesiyle de fark yaratmayı başarır. 0,75 litrelik hazne, detaylı temizliklerde dahi kolay kolay dolmaz ve temizlik boyunca hazneyi boşaltmanıza gerek bırakmaz. Ayrıca hazne, tek tuşla açılır ve tozlar alt kapaktan direkt olarak çöpe dökülebilir. Hazneye dokunmanıza ve elinizi kirletmenize gerek yoktur.

Dyson V15 Detect Absolute Batarya ve Motor Gücü

Dyson V15 Detect Absolute Şarjlı Süpürge'nin batarya ömrü 60 dakikadır ve bu süre performansında azalma yaşamadan boyunca çalışabilir. 4,5 saatte tam şarj olan model, kullanıma hazır hale gelir. Ayrıca süpürgenin 7 hücreli pil kısmı çıkarılır ve yedek batarya ile değiştirilebilir. Böylece temizlik yarıda kalmadan devam eder.

Dyson V15 Detect Absolute Özellikleri ve Yorumları

Dyson V15 Detect Absolute Batarya Ömrü ve Emiş Gücü

Batarya Ömrü60 dk
Şarj Süresi4.5 Saat
Ses Seviyesi76 dB
Motor Gücü660 W
Emiş Gücü240 AW

V15 Dyson'ın performansı diğer pek çok rakibine göre yüksektir çünkü modelde 660 watt motor gücü bulunur. Birçok modeli geride bırakan bu güçlü motor haliyle emiş gücünün sınırlarını da zorlar ve modele 240 AW emiş gücü sağlar. Süpürgenin motoru dakikada 125 bin kez dönerek üstün bir performans sergiler. 76 dB'lik düşük ses seviyesiyle çevreye rahatsızlık vermez.

Dyson V15 Başlıkları ve Kutu İçeriği

Dyson v15 özelliklerinden en çok beğenileni kullanışlı başlıklarıdır. Saç ve tüy dolanmasını önleyen ana başlıkta lazer ışık bulunur. Bu ışık gözle görülmeyen toz, akar ve partikülleri gösterir ve daha etkili temizlik yapmanıza olanak tanır. Üstelik silindir fırça şaşırtıcı özelliğiyle sert zemin ve halıları ayırt edebilir ve halılarda daha etkili temizlik için çalışma gücünü otomatik olarak ayarlar.

Karbon fiber fırçalar sert ve düz zeminlerdeki tozları kolaylıkla toplayabilir. Şekli ve malzemesi özel olarak tasarlanan fırçalar eğimli duruşları sayesinde halılara gömülü kiri ve tozu da çıkarabilir.

Dyson V15 Detect Absolute Özellikleri ve Yorumları

Dyson V15 başlıkları arasında laser slim fluffy temizleme başlığı, dijital motobar temizleme başlığı, anti tangle mini motorhead, mobilya altı adaptörü, kombinasyon başlığı ve aralık başlığı yer alır. Dyson V15 kutu içeriğinde başlıklara ek olarak şarj cihazı, başlık saklama klipsi ve duvar askı standı bulunmaktadır.

Amazon
Fiyatını Gör
V15
Dikey Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Dyson V15 Yorumlar

Dyson V15 Detect Absolute Özellikleri ve Yorumları

? *** ***: Kurdum denedim, parçalar eksiksiz, çekim gücüde güzel gözüküyor, çeyizim için aldım, umarım uzun süreli kullanımda da memnun kalırım.

? *** ***: Annem için aldık çok beğendi. anneme her şey değer fiyatı çok olsa da hak ediyor. hak etsin de bir zahmet o kadar para veriyoruz.

? *** ***: Ürün elime ulaştı kullanımı pratik açıkçası ağır olması hoşuma gitmedi çekim gücü söyledikleri kadar kuvvetli ve de güzel beğendim baya öneriyorum arkadaşlar.

? *** ***: 10 numara bir ürün memnun kalmayanı duymadım parasını sonuna kadar hak ediyor

? *** ***: Daha önce evde yapılan işi temizlik diye nitelendirmek hata olur. Özellikle alerjik bünyelere şiddetle tavsiye ederim. Hatta alerji doktorlarının ev tozu, küf, mayt ve akarlara alerjisi olan hastalarının reçetelerine aşıdan önce bir Dyson yazmasında fayda var. Tabii ki pahalı bir çözüm ama son derece faydalı. Zamanında ve mükemmel bir paket içinde geldi. Hizmetten de çok memnun kaldım.

? *** ***: Mükemmel bir ürün kesinlikle tavsiye ediyorum evde kedim var o sebeple çok tüy döküyordu ve süpürgem süpürmüyordu, evcil dostu olmayanlar için V10 yeterli olabilir diye düşünüyorum tabi ki araştırıp bakmakta fayda var.

? *** ***: Çeyizin için aldım gelince denedim inanılmaz güzel çekim gücü var süper ürün fiyatı biraz pahalı olsa da harikaaa kendi evinde kullanmak için sabırsızlanıyorum

? *** ***: İnanılmaz çekim gücü yatağınızdan koltuğunuzdan halınızdan çıkan tozları görünce şok olacaksınız şimdiye kadar nereyi süpürmüşüm diye fakat siz pasaklı değilsiniz dyson harika çekiyor asla düşünmeyin.

? *** ***: Kutudan toplamda 4 parça eksik çıktı. Maliyeti azaltmak için gereksiz bir durum. Maalesef markaya yakışmayan hareket.

? *** ***: Bir ay kullanıp öyle yorum yapmak istedim. Tek kelimeyle çok iyi. Şarjı dolduruyorum ve otomatik ayarda iki gün art arda evi süpürebiliyorum. Çekim gücü de normal süpürge gibi yani kablolu kullanmaya gerek dahi duymuyorum. Lazer ışığı mükemmel bir şey zaten. İlk başta biraz ağır geliyor sadece ama sonra gayet alışılıyor. Evi süpürdükten sonra gördüğüm tozlar da gayet tatmin edici. Bir yataktan, kanepeden nasıl bunlar çıkabilir dedirtiyor. Ayrıca ekstra olan başlıkları da çok iyi. Kısacası alın aldırın. Bütçesi olan her eve lazım.

? *** ***: Daha önce v10 kullanmış biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki bu bambaşka bir olay olmuş. Yeşil ışıklı başlığının içi sökülüp elde yıkanabiliyor, diğer zemin başlığında auto moda aldığınızda halılarda ve zeminde otomatik güç ayarı yapıyor. Evinizden çıkan toza inanamayacaksınız. Evcil hayvanlar içim özel başlık bulunuyor aynı zamanda en üst emini gücünde yatak ve koltukları aşırı güzel şekilde tozlara karşı süpürüyor. Alın aldırın.

? *** ***: Öncelikle merhaba; Zamandan tasarruf kablo derdi yok odalar arası geçiş rahatlığı var evimde robot süpürgem de var tüm ev işlerimizi kendimiz düzenli olarak yapıyoruz, mobilya tozu alma, mutfakta yemek sonraları kırıntıları ayrıca koltuk süpürme işlerinde çok kolaylık sağlıyor. Muadil markalar konusunda bilgim yok fakat bu kadar düzenli temizlik yapılan evde bile çıkan tozu tahmin bile edemezsiniz. Lazer başlık çok kullanışlı nereyi süpürmem gerekiyorsa orayı süpürüyorum enerjim bana kalıyor. Şarjı yeterli bir süre 120m2 rahatlıkla yetiyor. Başlıklar çok kullanışlı örneğin; yatak odasını süpür mobilyaların tozunu al her şeyi 2 başlıkla hallediyorsunuz hepsi 5 dakika kol ağrısı yorgunluk durumu kişiye göre değişir, öyle ağır bir ürün değil. Dyson V15 fiyatları pahalı evet ama ev işlerini benim gibi kendi yapan hanımlar alsın çok kullanışlı iş yapma süresini yarıya indirdi.

? *** ***: Muhteşeminde muhteşemi bir ürün... Başka süpürgeyle süpürdüğüm evimi yeniden süpürdüğümde sanki hiç süpürülmemiş gibi görünce şaşırdım kaldım. Kediciğim pamuğum ve bizler için çok iyi olacak. Standı da hediye olsa çok iyi olurdu. Onu da harici olarak alacağım.

? *** ***: Evimizin baş köşesinde yerini aldı Lazerli başlığı terapi gibi süpürdükçe keyif alıyorsunuz mükemmel bir ürün

? *** ***: Ne denir ki mükemmel kullanmaya kıyamadık.

? *** ***: Yaptığım en güzel yatırım hiç düşünmeden alın.

? *** ***: Çok güzel güçlü bir süpürge.

Dyson V12 ve V15 farkı nedir?

Dyson V15'in emiş gücü 240 AW iken Dyson V12'de bu oran 150 AW'dir, yani arada büyük bir emiş gücü farkı vardır. Toz haznesini karşılaştıracak olursak Dyson V15'te 0,77 litre toz haznesi bulunurken Dyson V12'de bu kapasite 0,35 litredir. Her iki üründe de lazer başlık ve toz bilgisi gösteren LCD ekran bulunur ancak performansta büyük farklar görülmektedir.

Dyson V15 hangi ülkenin?

Dyson V15 İngiliz teknoloji şirketi Dyson'a ait bir kablosuz dikey süpürge modelidir. Markanın V serisinde birçok ürün bulunmaktadır. Dyson V15 son çıkan modeller arasında yer almaktadır ve çok tercih edilmektedir. Markanın birçok modelinde olmayan yenilikçi özellikler bu modelde bulunmaktadır.

Dyson V15 emiş gücü kaç?

Dyson V15 güçlü motoru sayesinde 240 AW emiş gücü ulaşarak birçok rakibini geride bırakır. Dikey süpürgede dakikada 1250 bin dönebilen güçlü motor bulunur. Bu sayede emiş gücü artar ve tozlar hızlıca havadan ayrıştırılarak hazneye gönderilir. Bu sırada toz partikülleri birçok filtreden geçer.

Dyson V15 batarya ömrü ne kadar?

Dyson V15'in 60 dakikalık pil ömrü büyük bir evin temizliğinin yarıda kesilmeden tamamlanmasına imkan tanır. Bu süre süpürgenin kullanım moduna göre farklılık gösterebilir. Yüksek güçlü modda batarya ömrü kısalabilir, eco modda standart kalır. Dyson V15 Detect Absolute'nin şarj süresi ise 4,5 saattir. Ayrıca yedek pil kullanılarak çalışma süresi uzatılabilir.

Dyson V15 kaç saatte şarj oluyor?

Dyson V15 4.5 saatte şarj olmaktadır. Yedek pil alarak iki pili de şarj ederseniz uzun bir çalışma süresi sağlayabilirsiniz. Pil bittiğinde diğer pili rahatlıkla takabilir ve temizliğe devam edebilirsiniz. Süpürgenin pili kolayca çıkarılabilir, makineyle birlikte ya da ayrı şarj edilebilir.

Dyson şarjı bitmeden şarja takılır mı?

Dyson süpürgeleri dilediğiniz her zaman şarja takabilirsiniz. Hatta süpürge her an şarjda kalabilir. Bu durum cihaza ya da bataryaya zarar vermez. Çünkü Dyson süpürgeler şarjları dolduğunda otomatik olarak şarj olmayı durdurur. Bu sayede enerji tasarrufu sağlarken bataryasının ömrünü de korur.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum