Dyson V11 Absolute Extra Süpürge İncelemesi | Fiyat & Yorum

Teknoloji devi Dyson’un V11 Absolute Extra süpürge modelini sizler için detaylıca araştırdık. İşte V11'in teknik özellikleri...
Dyson V11 Absolute Extra Süpürge İncelemesi | Fiyat & Yorum

Dyson V11 Absolute Extra; Yüksek performans ve doğru temizlikle aşamayacağı engel yok…

Dyson V11 Absolute

Son teknoloji en iyi el süpürgelerinden biri olan Dyson V11 Absolute'i detaylıca inceledik. İçeriğimizde Dyson V11 Absolute'nin teknik özellikleri, detaylı incelemesi, kullanıcı deneyimleri ve ürün hakkında bilinmesi gerekenler yer alıyor.

İşte güçlü emiş gücüne sahip Dyson V11 Absolute hakkında bilgiler...

Teknik Özellikler
Süpürge TürüŞarjlı
Şarj Süresi4.5 Saat
Çalışma Süresi60 dk.
Süpürge TipiDikey
Toz Kapasitesi0.76 lt.
Siklon FiltreVar
Ağırlık3 kg
Emiş TürüKuru

Kullanıcı Yorumları

? Mükemmel ötesi. Pahalı geliyor ilk başta ama kullandıktan sonra hak ettiğini düşünüyor insan. Şiddetle tavsiye ederim özellikle evcil hayvan besleyenlere. Ş***** Ç****

? Hayatımda aldığım en faydalı, en kullanışlı şey. İyi ki almışım. Hafif ve süpürürken eli yormuyor. Çekiş gücü yüksek ama halıyı yerinden kaldırmıyor. Bir sürü başlığı var. Şarjı baya gidiyor. Evi başka bir süpürge ile süpürüp sonrasında test etmek için yeni aldığım V11’ i kullandım. Haznesi doldu, sanki hiç süpürmemişim gibi. Ö**** A****

Amazon
Fiyatını Gör
Dyson
Dikey Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

İnceleme

1. Şık tasarımıyla karşımıza çıkan Dyson V11 Absolute Extra, LCD ekranı üzerinde gücünü saniyede 8000 kez kontrol ederek performansından asla ödün vermiyor. Bu şarjlı süpürge, üç farklı temizleme moduyla, her türlü zeminde ultra hijyen sağlıyor.

Dyson V11 Absolute İnceleme

2. Kablosuz süpürge V11, bünyesinde bulunan entegre dijital motoru sayesinde fırçayı saniyede 60 kez döndürerek en ufak alanların bile temizliğini atlamadan çalışıyor. Profesyonel mühendisler tarafından tasarlanan bu fırça, dip alanlardaki kirleri rahatlıkla içine çekebiliyor.

Dyson V11 Absolute İnceleme

3. Cihaz, şarja ek olarak tak-çıkar pille çalışabiliyor. Dyson’un kendi ürettiği özel pil, uzun gitmesine ek olarak doğaya ve çevrenize asla zarar vermiyor.

Dyson V11 Absolute İnceleme

4. Ürün, duvar askı ünitesi sayesinde evinizde görüntü kirliliği oluşturmuyor. Tasarımında nikel-kobalt ve alüminyum kullanılan süpürge, bu sayede uzun yıllar kullanım sonucunda bile gücünden ödün vermiyor.

Dyson V11 Absolute İnceleme

5. Dyson V11, 076 litrelik toz haznesiyle satışa sunuluyor. Bu toz haznesi kolaylıkla boşaltılabilir olmasıyla kullanıcılardan olumlu yorumlar alıyor.

Dyson V11 Absolute İnceleme

6. İlk kez bu cihazda kullanılan Hyperdymium motor, 125.000 RPM hızla dönerek en güçlü süpürge unvanına sahip oluyor. Radial Root Cyclone teknolojisine sahip olan Absolute Extra, bu sayede sızdırma yapmıyor.

Dyson V11 Absolute İnceleme

7. Teknoloji harikası Dyson V11 Absolute Extra, ülkemizde 6999 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcısıyla buluşuyor.

Dyson V11 Absolute İnceleme

Amazon
Fiyatını Gör
Dyson
Absolute Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Dyson V11 Absolute Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Dyson V11 Absolute kaç db ses çıkarıyor?

610 W motor güvcü üretebilen Dyson V11 Absolute'nin ortalama gürültü seviyesi ise 82 desibeldir.

Dyson V11 koltuk altına girebiliyor mu?

Kolayca parçalara ayrılabilen ve iki hamle de el spürgesi olabilen Dyson V11 ine tasarımı sayesinde ulaşılamayacak noktaların temizlenmesini sağlıyor.

Dyson V11'in emiş gücü ne kadardır?

Dyson V11 220 Air Watt değerinde emiş gücü sunmaktadır.

Dyson V11 kaç dakika çalışmaktadır?

Dyson V11 tam şarj ile 60 dakika civarında temizlik yapabilmektedir.

<

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.