Dyson Supersonic İncelemesi | Fiyat & Kullanıcı Yorumları

İngiltere’nin dev teknoloji şirketi Dyson’un son teknoloji saç kurutma makinesini sizler için inceledik. İşte Dyson Supersonic hakkında her şey.
Dyson Supersonic İncelemesi | Fiyat & Kullanıcı Yorumları

Saç kurutma makinesi seçiminde, insanlar genellikle hız, ısı ayarı, başlık çeşitliliği, boyut, performans, tasarım ve aksesuarlar gibi faktörleri göz önünde bulundurur. Dyson Supersonic saç kurutma makinesi, bu faktörleri en üst düzeyde sağlayarak müşterilerine üstün bir saç kurutma deneyimi sunar. Bir fön makinesinden daha fazlası. Orantılı ısı ve hızlı kurutmayla saçlarınızın mükemmel görünmesini sağlayacak Dyson Supersonic'i detaylıca inceledik. İçeriğimizde gelişen teknolojiyle çığır açan Supersonic'in özelliklerini ve incelemesini bulabilirsiniz.

Dyson Supersonic Özellikleri

Güç1600 W
Hız Ayarı3
Isı Ayarı4
Ağırlık618 gr
Amazon
Fiyatlarını Gör
Dyson Supersonic
Saç Kurutma Makinesi
Aradığın
Fiyatları Gör

Dyson Supersonic Saç Kurutma Makinesi

Dyson Supersonic saç kurutma makinesi, saç bakımı konusunda yeni bir dönem başlatmıştır. Sağlıklı ve parlak saçlar için ideal bir seçenek olan bu ürün, akıllı teknolojisi ve farklı saç tiplerine uygun başlıkları ile kullanıcıların saç bakımını daha da kolaylaştırır.

İşte Dyson Supersonic saç kurutma makinesi ile ilgili tüm detaylar:

Dyson Supersonic Teknik Özellikleri

  • 1600 Watt güç
  • 5 farklı başlık özelliği
  • Flyaway başlık desteği
  • Tüm saç tiplerine uyumlu 
  • Isıyı kontrol altında tutma
  • 3 hız, 4 sıcaklık ayarı 
  • Difüzör ve geniş dişli tarak başlıkları
  • Bantu düğümleri

Dyson Supersonic

Dyson Supersonic Isı ve Sıcaklık Ayarı

Isı Ayarı3
Hız Ayarı4
Güç1600 W

Dyson Supersonic saç kurutma makinesi, 3 farklı hız ve 4 farklı ısı kademesiyle kendinize uygun ayarı seçmenize yardımcı oluyor. Akıllı ısı kontrolü özelliği sayesinde saçları aşırı ısıya maruz bırakmadan doğal parlaklığın korunmasına katkı sağlar. Sıcaklık ayarı 3 farklı seviyede ayarlanabilir ve bu da farklı saç tipleri için ideal olduğunu kanıtlar. Buna ek olarak cihaz, 1600 watt gücünde çalışarak kullanıcısına maksimum performans sunuyor.

Dyson Supersonic Tasarım

Dyson Supersonic saç kurutma makinesi, kullanıcıların kolay kullanımı ve yaratıcılık sağlamak için tasarlanmıştır Makine, hafif ve ergonomik bir tasarımı sayesinde kullanıcılara, kolay ve rahat bir deneyim sunar. Ayrıca şık ve modern görünümü ile de beğeni toplayan ürün, profesyonel mühendisler tarafından özel olarak tasarlanarak  verdiği ısıyı orantılı bir şekilde dağıtır. Akıllı ısı kontrolüne sahip olan Dyson Supersonic, bu sayede saçlarınızın parlaklığını hiç olmadığı kadar arttırır.

Dyson Supersonic Başlıkları

Dyson Supersonic

  • Hassas kurutma başlığı: Hassas kurutma başlığı, düşük sıcaklıkta çalışarak saçların rengini solmadan korur. Ayrıca saç derinize de zarar vermez.
  • Şekillendirici başlık: Saçlarınıza şekil verirken kullanabileceğiniz bu başlık, hızlı hava akımı sayesinde saçların pürüzsüz ve parlak bir görünüm kazanmasına yardımcı olurken şekillendirmeyi de size bırakır.
  • Geniş Dişli Tarak: Kıvırcık ve kalın telli saç dokusuna sahip kişiler için uygundur. Sağlam dişleri ile saçınızın kurumasını sağlarken hacim ve şekil vermeyi de ihmal etmez.
  • Difüzör başlık: Difüzör başlık, kıvırcık saçlar için idealdir. Kıvırcık saçlara hacimli bir görünüm verir ve saçların daha yumuşak olmasını sağlar.
  • Flyaway başlık: Flyaway başlık, saçların elektriklenmesini önler. Bu sayede saçlarınız istediğiniz şekli alırken daha düzgün ve pürüzsüz bir görünüm kazanır.

Geliştirilerek üst sürümü satışa sunulan saç kurutma makinesi, farklı saç tipleri için maksimum performans sunuyor. Cihaz, difüzör, hassas kurtuma başlığı, şekillendirme başlığı, düzleştirici başlık ve geniş dişli tarak başlığıyla kullanıcısına teslim ediliyor. Dyson Supersonic saç kurutma makinesi, beş farklı başlık sunarak, kullanıcılara farklı saç tipleri için farklı şekillendirme seçenekleri sunar. Bu başlıklar; düz fönlü model için düzleştirici başlık, belirgin bukleler için bukle başlık, hacimli bukleler için difüzör başlık, bantu düğümleri için bantu düğümü başlık ve elektriklenmeyi önlemek için Flyaway başlığıdır. Bu başlıklar sayesinde, kullanıcılar farklı saç stilleri oluşturma imkanı bulabilir.

Dyson Supersonic Performansı

Dyson Supersonic

Ufak boyutuna dünyaları sığdıran Dyson, V9 dijital motoruyla ortalama bir fön makinesinden 6 kat daha hızlı çalışıyor. Ürün, bünyesinde barındırdığı Air Multiplier teknolojisiyle hızlı kurutma ve hassas bir şekillendirme yapıyor. Dyson Supersonic saç kurutma makinesi, diğer saç kurutma makinelerine göre daha yüksek bir hava basıncı ve hava akış hızına sahiptir. Bu da daha hızlı ve etkili bir saç kurutma deneyimi sunar. Ayrıca elektriklenmeyi önleyen Flyaway başlık sayesinde saçlar daha pürüzsüz bir görünüm kazanır.

Dyson Supersonic Boyut

Yükseklik76.97 mm
Genişlik97.84 mm
Uzunluk288.30 mm
Ağırlık618 gr

Dyson Supersonic 76.97 mm yükseklik, 97.84 mm genişlik ve 288.30 uzunluk ölçüleri sayesinde diğer geleneksel saç kurutma makinelerine kıyasla oldukça kompakt bir tasarıma sahiptir. 618 gram ağırlığında olan makine, 270 cm olan kablo uzunluğuyla adından söz ettirmeyi başarır. Bu sayede seyahat ederken veya hareket halindeyken de yanınızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Ayrıca ergonomik tasarımı sayesinde uzun süreli kullanımda bile elinizde rahat bir şekilde tutulabilir.

Dyson Supersonic Avantajları

Dyson Supersonic saç kurutma makinesinin birçok avantajı vardır. İlk olarak yüksek hızlı hava akışı sayesinde saçları hızlı bir şekilde kurutur. Flyaway başlık, saçların elektriklenmesini önler ve saçların daha düzgün ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasını sağlar. Dyson Supersonic, saçları aşırı sıcaklıklara maruz bırakmadan doğal parlaklıklarını korur. Farklı saç tipleri için özel olarak tasarlanmış 5 farklı başlıkla birlikte kullanımı daha fonksiyonel bir noktaya taşır.

Dyson Supersonic Dezavantajları

Dyson Supersonic saç kurutma makinesinin fiyatı diğer saç kurutma makinelerine göre daha yüksek olabilir ve bu bir dezavantaj olarak görülebilir.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Dyson Supersonic
Saç Kurutma Makinesi
Aradığın
Fiyatları Gör

Dyson Supersonic Kullanıcı Yorumları

Dyson Supersonic

İşte Dyson Supersonic kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

💬 Ailemiz çok saçlı bir aile. Kurutma yapmak bile bir mesele. Çok hızlı kuruttuğunu söyleyebilirim. Diğer makinelerde yüksek ayarda yanık kokuları gelmeye başlıyordu ve de çok ağırlardı. Bu makine ise çok hafif. Bu hareket kabiliyetinizi kolaylaştırıyor. Fiyat çok pahalı ancak ömürlük bir makineye benziyor.

*** ***★★★★★

💬 Eşim için aldım. Kesinlikle çok iyi. Özellikle kıvırcık ya da dalgalı saçı olanlar; vigo başlığı ile saçlarını kuruttuklarında inanılmaz güzel hacimli saçlara sahip oluyorlar. Eşimin saçı da kıvırcık oradan biliyorum. Ama tabi ki de f/p olarak fiyatı performansına göre çok yüksek.

*** ***★★★★★

💬 Markanın kalitesi yine tartışılamaz :), kullanmadan yorum yapmak istemedim severek kullanıyoruz, fiyatı biraz fazla ama kesinlikle hak ediyor.

*** ***★★★★★

💬 Ürün çok güzel gören herkes çok beğeniyor. Hafif pratik sessiz kullanışlı şık. Bu ürün parasını hak ediyor.

*** ***★★★★★

💬 Saçlarım ince telli ve kıvırcık. Kurutmak çok uzun sürüyordu ve saç kurutma makinesini uzun süre saçlarıma tuttuğum için çok fazla elektrikleniyo ve kıvırcıkları bozuluyodu. Pahalı ama bir de Dysonı denemek istedim iyi ki almışım dedim. Dakika tuttum tam 5 dakikada orta derece ısı seviyesinde saçlarım sıfıra yakın elektriklenme ile tamamen kurudu. Buklelerim de formunu korudu.

*** ***★★★★★

💬 Diğer kurutma makinelerine göre daha az ses çıkarıyor ama yine de sesi var. Çok hızlı kurutuyor, üflediği hava fazlasıyla güçlü. İçinden fön çekmek için gerekli olan aparatlar ve de bir difüzör çıkıyor. Bir de kurutma makinesini koymak için silikon bir mat çıkıyor içerisinden. Genel olarak üründen memnun kaldım.

*** ***★★★★★

💬 Çok ama çok memnun kaldım arkadaşımda görmüştüm saçı elektriklenmeden çok rahat kurutuyor, eski makineler çökmüş. Bu ürün evladiyelik saç derisi yanmıyor eski makineleri yakın tutsanız canınız yanıyor.

*** ***★★★★☆

💬 Hayatımda bu derece etkili bir fön makinası daha görmedim. Fiyatı çok uçuk ama kıvırcık saçlıysanız ve bütçeniz de el veriyorsa mutlaka denemelisiniz bence. Sesi diğer cihazlara göre daha düşük, etkisi çok büyük

*** ***★★★☆☆

💬 Çok güzel bir ürün ancak saçım ince telli ve kıvırcık dolayısıyla çok fazla elektrikleniyor. Ürünü birkaç gün deneyimledim ama 200-300 TL'ye alıp kullandığım saç kurutma makinasından pek bir farkı yok. Belki başka tip saçlarda etkili olabilir. Birkaç tane başlık çıkıyor içinden ve difüzör hariç hiçbiri saçım için uygun değil. Durum böyle olunca bu kadar pahalı bir ürüne gerek yok bence.

*** ***★★★☆☆

💬 Dyson kalitesine söylenecek laf yok ama biraz abartılmış bir ürün. Kalın telli çok saçı olanlar için fön performansı düşük kalıyor. Saç kurutma gayet iyi. Ama dakika olarak profesyonel kuaför makinelerinin altında.

Puan ve Derecelendirme

Dyson Supersonic saç kurutma makinesi, aşırı ısıya maruz kalmadan saçları hızlı bir şekilde kurutmaya olanak tanır. Flyaway başlığı sayesinde elektriklenmeyi önler ve saçın doğal parlaklığını korur. Sağlıklı saçlar için ışığı tek bir yöne yansıtarak parlak bir görünüm kazandırır. Bu nedenle Dyson Supersonic, akıllı ısı kontrolü özelliğiyle saçları korurken saçların ışıltısını da arttırır. Birçok kullanım kolaylığı sunan makine, yüksek performansıyla bizden 10 üzerinden 10 puan almayı başarıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Saç Kurutma Makinesi TavsiyesiValera Swiss Nano 9400 Özellikleri
Braun Satin Hair 7 YorumlarıXiaomi Ionic Hair İnceleme
Rowenta Motion Dry KullananlarRemington AC9096 Silk Özellikleri
BaByliss 6613DE Pro ÖzellikleriPhilips BHD510 Yorum
Grundig HD 4880 KullananlarFakir Gloria Özellikleri
Arzum AR5009 ÖzellikleriHairens Turbo 3555 Yorum
Philips BHD300/10 İncelemeVentoso V5 Silex5000 Özellikleri
Powertec Tr-901 Turbo Kullananlar

İçeriğimizin bu kısmında Dyson Supersonic hakkında merak edilenlere cevap verdik. İşte Dyson Supersonic hakkında sıkça sorulan sorular.

Dyson Supersonic'in ısı ayarı var mı?

Evet, Dyson Supersonic'te 4 kademeli ısı ayarı bulunuyor. Bu sayede dilediğiniz şekilde saçlarınıza şekil verebilirsiniz.

Dyson Supersonic ne kadar güç tüketimi yapıyor?

Dyson Supersonic 1600 W güç tüketimi yapıyor.

Dyson Supersonic'in hız ayarı var mı?

Dyson Supersonic'te hız ayarı da bulunuyor. Saç kurutma makinesinde bulunan 3 farklı hız ayarı sayesinde aceleniz olduğu zamanlarda kısa zamanda saçınızı kurutabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum