Mekanın Sahibi Dyson'dan Yepyeni Robot Süpürge: 360 Heurist

Robot süpürge dendiğinde ilk akla gelen markalardan Dyson'un yeni ürünü Heuirst 360'ı inceledik. İşte Dyson Heurist'in özellikleri ve fiyatı...
Mekanın Sahibi Dyson'dan Yepyeni Robot Süpürge: 360 Heurist

Dyson 360 Heurist; özel patente sahip Radial Root Cyclone temizlik teknolojisi ve Dyson dijital V2 motoru sayesinde artık evleriniz yeni gibi tertemiz.

Dyson 360 Heurist Robot Süpürge

Kullanım performansı, estetik duruşu ve kaliteli yapısıyla evlerin vazgeçilmezi Dyson 360 Heurist’i inceledik. İşte istediğiniz ev temizliğine ulaşmanızı kolaylaştıran robot süpürge modeli Dyson 360 Heurist özellikleri...

Teknik Özellikler
Ağırlık (kg)2.5
Boy240 mm
En230 mm
Derinlik120 mm
Çalışma Süresi75 Dakika
Çalışma Mod Sayısı3 Adet
Kullanım AlanıDüz Zemin
Şarj Süresi2.5 saat
Toz Kapasitesi (lt)0.3
Kullanım TeknolojisiAkıllı Telefon ile Kontrol
Pil TipiLi-ion
Siklon FiltreVar
Su Tank KapasitesiYok
Ses Seviyesi (dB)72
HEPA FiltreVar
Emiş ŞekliKuru

Kullanıcı Yorumları

? Kullandıktan 2 hafta sonra artık 2000 metrekarelik bir evi temizlemek için güvenilebilir olduğunu düşünüyoruz, yalnızca merdivenlerden yukarı veya aşağı taşınması ve bazı engellerden (mutfak taburesi tabanı, gömme dolap) kurtulması zor olabiliyor. Serinin diğer makineleri gibi haritalamalar ve Wi-Fi bağlantısıyla ilgili sorunlarımız ve hayal kırıklıklarımız vardı, Fakat aldığımız sonuç bizi olumlu yönde fazlasıyla etkiledi. Halılarımız hiç böyle gözükmemişti.

? Gerçekten iyi çalışıyor, kesinlikle tavsiye ederim. Bu ürünü almakta uzun süredir kararsızlık yaşıyordum. Fakat aldığım performans, genel temizlik ve avantajlarından çok memnunum. İlk olarak makineyi düzgün bir şekilde kurmak( makinenin şarj istasyonunu nereye kuracağınız da dahil), etraftaki pisliği temizlemeye başlamadan önce evinizi tam olarak tanıyıp haritalamasına izin vermek kesinlikle yararınıza olacaktır. Bu, daha sonra çok fazla kazanç sağlar ve mükemmel akıllı telefon uygulaması etkinliğini daha iyi hale getirir. Kesinlikle tavsiye ederim almalısınız.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Dyson 360
Heurist Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatları Gör

İnceleme

1. Güçlü ve dört çekirdekli işlemcisi sayesinde evinizin bir haritasını oluşturan ve her temizlik sırasında yeri değişen herhangi bir ürünün yerini haritada güncellemeye olanak sağlayan ürün 8GB flash belleği sayesinde sürekli öğrenmeye elverişlidir.

Dyson 360 Heurist Robot Süpürge

2. Dyson 360 Heurist 360° görüş sistemi ve dip köşe temizlik yapabiliyor olması ile ev hanımlarının gözdesi olmuş vaziyette. Robot süpütge modellerinin zirvesine oynayan model gelişmiş belleği ve Dyson V2 motoru ile güçlü bir emişe sahip.

Dyson 360 Heurist Robot Süpürge

3. Tam makine filtreleme özelliği ile 0,3 mikrona kadar küçük parçaları çekerek dışarı temiz hava veren ürünü akıllı telefonunuza indireceğiniz uygulama ile özelleştirebilirsiniz.

Dyson 360 Heurist Robot Süpürge

4. 3 farklı ses modu ile karşımıza çıkan bu süpürgeyi derinlemesine temizlik için maksimum modunu, sessiz temizlik için düşük gürültü modunu, güçlü emiş için ise yüksek modu kullanabilirsiniz.

Dyson 360 Heurist Robot Süpürge

5. Robotun gideceği veya gidemeyeceği yerleri seçmenizin yanı sıra, evinizdeki en küçük bölgeye bile planlı temizlik saati ve temizlik modu kurabilir böylece evde olmasanız bile istediğiniz saatte evinizi temizletebilirsiniz.

Dyson 360 Heurist Robot Süpürge

6. Akıllı telefonunuza indirdiğiniz uygulama ile evin içinde dolaşan robotun o anda nerede olduğunu görebilir uzaktan bağlantı sayesinde gerekli ayarlamaları yaparak farklı bölgelere gönderebilirsiniz.

Dyson 360 Heurist Robot Süpürge

7. Wi-Fi özelliğine sahip olması sayesinde yazılım güncellemelerini otomatik alan ürün bu sayede anlık olarak Dyson’un son sürümünü kullanır.

Dyson 360 Heurist Robot Süpürge

8. Güvenli Li-ion pili ve 2.5 saat şarj süresi ile dikkat çekmeyi başaran ürün şık ve modern duruşu ile bütün dikkatleri üzerine çekecek.

Dyson 360 Heurist Robot Süpürge

9. 0.3 litre toz kapasitesi ile oldukça uzun süre temizlemeden kullanacağınız Dyson 360 Heurist siklon filtreye sahip. Ürünün ağırlığı ise sadece 2.5 kilogram.

Dyson 360 Heurist Robot Süpürge

10. Yüksek performansı ve sunduğu kalite ile ülkemizde kısa sürede oldukça satışı bulunan ürünün fiyatı ise tam 6.999 TL.

Dyson 360 Heurist Robot Süpürge


Benzer İçerik Tavsiyeleri
Robot Süpürge ModelleriRoidmi Eve Plus Robot Süpürge

Dyson Heurist Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Dyson Heurist 360 robot süpürge alınır mı?

Dyson Heurist 360 alanında öncü modellerden birisi olup etkin temizliği ile öne çıkıyor. Kullanıcılardan tam not almayı başaran bu eşsiz makina piyasa göre ortalama fiyatıyla alınabilecek bir robot süpürgedir.

Dyson Heurist robot süpürge iyi temizliyor mu?

Dyson Heurist robot süpürge uzun kullanım süresi ve yükek emiş gücü sayesinde iyi bir temizlik yaparken Hepa filtresi sayesinde dışarı oldukça az oranda toz taneciği salıyor.

Dyson Heurist bataryası ne kadar dayanıyor?

Güçlü bataryası ile dikkat çeken Dyson Heurist 360 full şarjda tam 75 dakika boyunca durmadan temizlik yapabiliyor.

Dyson Heurist haritalandırma yapabiliyor mu?

Evinizin haritasını çıkartarak duvarları ve merdivenleri hesap edebilen Dyson Heurist 360 bölgesel olarak zamanlı ve detaylı temizlik yapabiliyor.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum