Dying Light 2 Sistem Gereksinimleri (2024)

Aksiyon, gerilim, korku ve heyecanın bir arada yaşandığı Dying Light 2'nin sistem gereksinimleri belli oldu. İşte Dying Light 2 sistem gereksinimleri.
Dying Light 2 Sistem Gereksinimleri (2024)

Dying Light 2 Sistem Gereksinimleri

Tüm zamanların en iyi ve en korkunç zombi oyunlarının neredeyse başında gelen Dying Light 2 çıktı! Oyun severlerin büyük bir heyecanla beklediği Dying Light 2, ilk oyununa nazaran oldukça geliştirilmiş durumda diyebiliriz. Yeni parkurlarıyla, zombi çeşitleriyle, vuruş hassasiyetleriyle ve elbette kendisine bağlayan hikayesiyle Dying Light 2 oyun camiasına adeta bomba gibi bir giriş yaptı. Dying Light 2 sistem gereksinimleri nelerdir? Herkesin çok merak ettiği Dying Light 2 sistem gereksinimleri, Dying Light 2 fiyatı, Dying Light 2 kaç gb, gibi soruların yanıtını bu içeriğimde sizler için yanıtlıyorum. İşte aksiyon, korku, heyecan ve gerilimin bir arada harmanlandığı Dying Light 2 hakkında her şey.

Dying Light 2


Dying Light 2 Nedir?

Oyunun ana konusu, ayakta kalan son büyük insan yerleşimi, acımasız ve hastalıklı bir dünyada varoluş mücadelesi vermektedir. Bu yaşam mücadelesinde pek çok aksiyon dolu dakikalar yer almaktadır. Elbette oyunun hikayesinin de beraberinde getirdiği duygusal, gerilim ve korku duygularını aynı anda yaşamanız son derece mümkün. 2021 yılında piyasaya sürülen Dying Light 2, Techland tarafından geliştirilmiş ve Square Enix adlı şirket tarafından yayınlanmıştır. PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows gibi platformlarda yer alan Dying Light 2, tek oyunculu ve çok oyunculu modlara da sahiptir. Hikayesinin Chris Avellone adlı yazar tarafından yazılan Dying Light 2’nin fiyatı ne olacak? İşte Dying Light 2 fiyatı hakkında bilgiler.

Dying Light 2 Çıktı mı


Dying Light 2 Fiyatı

Merakla beklenen Dying Light 2’nin fiyatı belli oldu. Hayatta kalma oyunları adlı kategorinin en çok tercih edilen oyunlarından bir tanesi olan Dying Light’ın ilk oyunun fiyatı 10-15 dolar arasındaydı. Yeni çıkan Dying Light 2’nin fiyatının ise 20-25 dolar arasında olacağı söyleniyor. Elbette Dying Light severlerin fiyatı önemsemeyeceği ortada.

Dying Light 2 Kaç Tl


Dying Light 2 Kaç Gb?

İlk oyunun ardından Dying Light yeni çıkan ikinci serisinde büyük değişimlere gitti. Yeni güncellemeler ile oyun severlere harika dakikalar yaratan Dying Light 2 kaç gb? Yaklaşık olarak Dying Light 2’nin depolama alanı 65 gb olacak. İkinci serinin beraberinde getirdiği bu yeniliklere göre 65 gb çok daha az diyebiliriz.

Dying Light 2


Dying Light 2 Sistem Gereksinimleri

Aksiyon ve gerilimin üst seviyelerde yaşandığı Dying Light 2 sistem gereksinimleri açıklandı. Hikayesi ile kendisine adeta hayran bırakan Dying Light 2 oyunu sistem gereksinimleri sızdırıldı. İşte Dying Light 2 sisten gereksinimleri;

Dying Light 2 Sistem Gereksinimleri (Minimum)

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
  • İşlemci: İntel Core i3-4160 3.6GHz veya AMD FX-6300
  • Ram: 8 GB
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 970 veya AMD Radeon R9 390 4GB VRAM
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama Alanı: 65 GB

Dying Light 2 Sistem Gereksinimleri (Önerilen)

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
  • İşlemci: Core i7-4790K 4-Core 4.0GHz FX-9590
  • Ram: 16 GB
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 980 Ti 6GB veya AMD Radeon R9 FURY X 4G
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama Alanı: 65 GB

Önerilen İçerik; En Güncel Cs Go Sistem Gereksinimleri

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum