Dying Light 2 Hileleri | Ölümsüzlük, Silah, Para, Öğe Hilesi

Dying Light 2’de daha eğlenceli vakit geçirmenizi ve görevleri kolayca yapmanızı sağlayacak tüm hileleri aşağıda sizler için araştırdık.
Dying Light 2 Hileleri | Ölümsüzlük, Silah, Para, Öğe Hilesi

Dying Light 2 Hileleri

Techland’ın 4 Şubat 2022 yılında piyasaya sürmüş olduğu Dying Light 2, ilk oyununa göre oldukça fazla gelişmiştir. Virüsün kazandığı ve medeniyetin Karanlık Çağ’a geri döndüğü bir bölgede geçen Dying Light 2’de hayatta kalmak için dövüş yeteneklerinizi ve çevikliğinizi kullanmanız gerekmektedir. Ayrıca oyun içerisindeki seçimleriniz herkesin kaderini belirler.

Dying Light 2’yi oynarken adeta oyunun içerisindeymiş gibi hissedecek, zamanın nasıl akıp gittiğini anlayamayacaksınız. Binalardan binalara atlayacak, çeşitli parkurlar yapacak, zombileri kesecek, oyunun hikayesine kapılacaksınız. Tüm bunları yaparken yanınızda bir de yardımcı hilelerin olmasını istiyorsanız yazımızı okuyabilirsiniz. İşte Dying light 2 hileleri;

Dying Light 2 Hilesi Nasıl Yapılır?

İlk olarak C:\Program Dosyaları (x86)\Steam\userdata\(kullanıcı kimliği)\534380\remote\out\save kısmına girin.

Bu klasörü açık tutun ve yeni bir tane açın. Burada da C: \Program Dosyaları (x86)\Steam\steamapps\common\Dying Light 2\ph\work\bin\x64 klasörüne girin.

Ardından “engine_x64_rwdi.dll” ve “gamedll_ph_x64_rwdi.dll” dosyalarını bulun. Bulduktan sonra bu dosyaların yedeğini alın.

Mod bu dosyaları değiştireceği için olası bir durumda bu dosyaları orjinalleriyle değiştirin.

Dying Light 2 oyununda hile yapmak istiyorsanız ilk olarak hile modunu kurmanız gerekir. Bunun için arama yerine “Dying Light 2 Hack Mode” yazın ve modu indirin. Bizim önerimiz Nexus Mods’tan indirmeniz olacaktır. İndirdikten sonra Dying Light 2 klasörünü bulun. Daha sonrasında indirdiğiniz bu modu klasörün içerisine yapıştırın ve oyuna giriş yapın. Oyuna giriş yaptığınızda tek yapmanız gereken Escape tuşuna basıp hile menüsünü önünüze getirmek olacaktır.

Dying Light 2 Para Hilesi

Dying Light 2’de para hilesi yapmak için ilk olarak hile menüsünü açın. Açtığınız hile menüsünden “Give 1000$” kısmına tıklayarak kendinize istediğiniz kadar para verebilirsiniz. Bu para hilesi sayesinde şehirdeki en zengin kişi siz olabilir, istediğiniz silahı satın alabilirsiniz.

Dying Light 2 Ölümsüzlük Hilesi

Dying Light 2’de ölümsüzlük hilesi mevcuttur. Oyunda hiçbir şekilde ölmek istemiyorsanız hile menüsünü açın. Sol üst kısımda yer alan “God Mode“ seçeneğini “On” yapın. Ölümsüzlüğü kapatmak istiyorsanız “Off” yapmanız yeterli olacaktır.

Dying Light 2 Işınlanma Hilesi

Oyun içerisinde bir yerden bir yere giderken zaman kaybetmek istemeyenler için ışınlanma hilesi de vardır. Işınlanma hilesini yapmak için haritayı açın, gitmek istediğiniz yerin koordinatlarını alın. Ardından hile menüsünü açın, orta kısımda bulunan “Teleport Player” kısmından koordinatları girin. Eğer doğru girdiyseniz istediğiniz yere anında ışınlanacaksınız.

Dying Light 2 Silah, Eşya, Öğe Hilesi

Oyunda silah hilesi yapmak çok kolaydır. Silah hilesi için hile menüsünü açın. Buradan öğelere girin ve istediğiniz silaha tıklayarak edinin. Aynı zamanda burada teçhizatlar, eşyalar, hurdalar, sarf malzemeleri ve oyundaki tüm öğeler mevcuttur. Buradan istediğiniz bir öğeye tıklayarak onu edinebilirsiniz. Ayrıca üst kısımdaki arama çubuğuna öğelerin daha kolay bulunmasını sağlayacak bir filtreme sistemi eklenmiştir. İstediğiniz öğeyi tek tek aramak yerine ismini yazarak kolayca elde edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum