Protein ve Karbonhidrat Dengeli En İyi 5 Köpek Maması

Düşük tahıl oranlarıyla et ve sebze seven köpeklerin damak lezzetine göre hazırlanmış en iyi az tahıllı köpek maması markaları, çeşitleri, ürün incelemesi
Protein ve Karbonhidrat Dengeli En İyi 5 Köpek Maması

Birçok evcil hayvan sahibi, evcil hayvanları için yiyecek seçerken kendi yiyecek seçeneklerini taklit etmeyi tercih eder. Tahıl içermeyen, düşük tahıllı veya glutensiz bir diyet tüketmeyi seçen insan sayısındaki artışla birlikte, evcil hayvan gıda üreticileri benzer evcil hayvan diyetlerinin evcil hayvan sahipleri için çekici olduğunu kabul ettiler. Bu diyetlerin popülaritesi, evcil hayvanlar için mevcut olan tahılsız ve glutensiz diyetlerin sayısında bir artışa yol açmıştır.

Düşük tahıllı köpek maması içeriğinde azda olsa "buğday, mısır, arpa, yulaf, çavdar, pirinç ve soya" bulunduran köpek mamalarıdır. Normal köpek mamalarından farklı olarak daha az miktarda tahıl barındıran bu ürün grubu dolayı köpeğinizin ihtiyacı olan karbonhidratı almasına olanak sağlamaktadır.

Özellikle et yemekten hoşlanan ve tahıllı gıdaları sevmeyen köpekler için üretilmiş en iyi az tahıllı köpek mamalarını sıraladım. Her biri köpeğinizin damağında eşsiz bir tat bırakacak bu mamalar hem sağlıklı hem de son derece lezzetli! Öyleyse artık köpek maması tavsiye incelemesine geçebiliriz.

En İyi Düşük Tahıllı Köpek Maması Listesi

SıraMarkaMama Tipineoldu Puanı
1N&D Ocean Kuru10/9.9
2ProfineKuru10/9.7
3True InstinctKuru10/9.6
4Hill'sKonserve10/9.8
5Royal CaninKonserve10/9.7
Petzzshop 
Fiyatlarını Gör
Petzzshop
 Fiyatlarını Gör
Hepsiburada
Fiyatlarını Gör

İşte en iyi düşük tahıllı köpek maması markaları:

1. N&D Ocean - Düşük Tahıllı Balıklı Orta ve Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması

dusuk-tahilli-kopek-mamasi.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

N&D Ocean Düşük Tahıllı Balıklı Orta ve Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması, doğru miktarda protein, yağ, sınırlı karbonhidrat ve gelişmiş uzun ömürlü vitamin ve minerallere sahip en iyi malzemelerden yapılmıştır. İçeriğindeki balkabağı sayesinde köpeğinizin sindirim sistemine yardımcı olan bu ürün, bağırsak hareketliliğini düzenleyerek kardiyovasküler sistemin korunmasına yardımcı olmaktadır.

Özellikle düşük tahıllı köpek maması tüketen patili dostlar için en iyi seçimler arasında yer alan N&D Ocean Düşük Tahıllı Balıklı Orta ve Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması, düşük glisemik formülü sayesinde şeker hassasiyeti olan patili dostlar için en doğru seçim olacaktır.

2. Profine - Düşük Tahıllı Tavuklu Aktif Hareketli Köpek Maması

dusuk-tahilli-kopek-mamasi-001.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

Profine Düşük Tahıllı Tavuklu Aktif Haraketli Köpek Maması, özellikle her daim hareket halinde olan köpekler (show köpekleri vb.) için özel olarak formülize edilmiştir. İçeriğindeki yüksek tavuk proteini ve yağ içeriği sayesinde köpeğinizin uzun süreli enerji sağlamasına destek olan bu ürün, kondroprotektifler ve mineraller sayesinde yüksek performanslı köpeklerde sağlıklı eklemleri ve hareketliliği destekler.

Patili dostlarınızın bağırsak mikroflorasını dengelemek ve bağışıklığını arttırmaya yardımcı olmak için deniz suyu ve prebiyotiği kullanan Profine Düşük Tahıllı Tavuklu Aktif Hareketli Köpek Maması, kürk ve cildin kalitesini artırmak için karides ve somon yağı ile zenginleştirilmiştir.

3. True Instinct - Düşük Tahıllı Büyük Irk Tavuklu Köpek Maması

dusuk-tahilli-kopek-mamasi-002.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

True Instinct Düşük Tahıllı Orta ve Büyük Irk Tavuklu Yavru Köpek Maması, eşsiz lezzetleri içerinde barındıran benzersiz, eksiksiz ve dengeli bir doğal bileşen kombinasyonu ile buharda pişirilmektedir. Köpeğiniz için özel olarak dengelenmiş yüksek kaliteli protein ve aminoasitlerin yanı sıra zengin vitaminler ve minerallerden üretilen bu köpek maması, saç ve cilt kalitesini ve sağlığını iyileştirmek için Omega-3 ve Omega-6 esansiyel yağ asitleri ve çinkoya sahiptir.

Orta ve büyük ırk köpeklerin kullanımına uygun olan True Instinct Düşük Tahıllı Orta ve Büyük Irk Tavuklu Yavru Köpek Maması, sağlıklı bir bağışıklık fonksiyonunu desteklemek için yüksek düzeyde antioksidanlar (E vitamini, C, Selenyum) çinko ve proteinler içermektedir.

4. Hill's - Düşük Tahıllı Tavuklu Yavru Konserve Köpek Maması

dusuk-tahilli-kopek-mamasi-003.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

Hills Düşük Tahıllı Tavuklu Yavru Köpek Konservesi, sağlıklı beyin ve göz gelişimi için balık yağına sahiptir. Genç köpeklerde güçlü kemikleri ve güçlü dişleri desteklemek için dengeli bir mineral yapısı içeren hills konserve köpek maması, köpeğinizin seveceği kolay sindirilebilir malzemelerle üretilmiştir.

Yedi yaş ve üzeri yetişkin köpekler, obez veya obez eğilimli köpekler için tavsiye edilmeyen bu ürün 0-12 ay arası yavru köpekler için önerilmektedir. Düşük tahıllı formülüyle tüm köpek ırklarının tüketimine uygun olarak hazırlanan Hills Tavuklu Yavru Köpek Konservesi, yağsız kaslar oluşturmak için yüksek kaliteli proteinlere sahiptir.

5. Royal Canin - Starter Mousse Konserve Yavru Köpek Maması

dusuk-tahilli-kopek-mamasi-004.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

Royal Canin Starter Mousse Konserve Yavru Köpek Maması, çok genç yavruların güçlü ve sağlıklı büyümelerini sağlamak için özel olarak üretilmiştir. Özellikle anne sütünden katı gıdaya geçecek olan yavru köpekler için formüle edilmiş bu ürün, yavruların sağlıklı gelişimi için gerekli olan tüm besinleri almasına yardımcı olmaktadır.

Genç yavrular ve hamile anneleri için% 100 dengeli beslenme imkanı sunan Royal Canin Starter Mousse Konserve Yavru Köpek Maması, genç yavruları yemeye teşvik etmek son derece lezzetli ve aromatik tatlara sahiptir.


Benzer Tavsiye Önerileri
En İyi Köpek Mama KabıEn İyi Köpek Ödül Mamaları

Köpek maması nasıl olmalı?

Köpeğinizin enerji üretmek için karbonhidratlara ihtiyacı olsa da, bunların çoğu obeziteye, bağırsaktaki yanlış bakterilere ve enerji eksikliğine katkıda bulunabilir.Tüm bunların yanında kaliteli köpek mamalarında kullanılan düşük tahıllı zengin besin değerine sahip gıdalar köpeğimizin sağlığını tehlikeye atmak yerine daha sağlıklı ve güçlü olmasına yardımcı olur.

Köpekler için tahılsız mı yoksa tahıl mı daha iyi?

Bazı köpekler için faydalarına rağmen, tahılsız köpek maması beslemenin dezavantajları da vardır. Birçok insan tahılsız karbonhidratın düşük karbonhidrat anlamına geldiğini varsayar, ancak tahılsız bazı köpek mamaları, patates ve bezelye gibi alternatif karbonhidrat kaynakları açısından zengindir. Bu, istemeden kilo alımına neden olabilir.

Tahıl köpekler için önemli mi?

Tahıllar, köpeğiniz için B vitaminleri, demir, magnezyum, selenyum, enerji için karbonhidratlar ve sindirime yardımcı olan lifler de dahil olmak üzere önemli bir besin kaynağı sağlar.

Köpek maması 15 kg kaç gün gider?

15 kg köpek maması büyük ırk köpekler için ortalama 1,5 ile 2 ay kadar giderken küçük ırk köpekler için ortalama 4 ile 6 ay gitmektedir. Büyük ırk köpekler genel olarak günde 2 öğün mama tükettiğinde 15 kilogram köpek maması çeşitleri ortalama 2 ay kadar yetmektedir.

Köpek maması fiyatları ne kadar?

2023 yılında Petzzshop.com'da yer alan binlerce kuru köpek maması çeşidi içerisinde en ucuz köpek maması fiyatı 11 TL iken, en yüksek kuru köpek maması fiyatı 1.126 TL olarak satışa sunuluyor. Köpek maması fiyatları ürün çeşidine, markasına, içeriğine ve gramajına göre değişiklik gösterirken en ucuz köpek maması avantajlı fırsatlarla satışa sunuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum