Dünyanın En Seksi Kadını Hailey Baldwin'e Genel Bakış

Dünyanın en seksi kadını seçilen Hailey Baldwin milyonların yüreğini hoplatan ABD'li ünlü bir model... Maxim Dergisi'nin 2017'nin en seksi 100 kadını listesinde zirveyi gördü.
Dünyanın En Seksi Kadını Hailey Baldwin'e Genel Bakış

O güzelliği ve seksiliğiyle öyle isimleri listenin gerisinde bıraktı ki...

Gigi, Bella Hadid kardeşler, Margot Robbie, Katy Perry, Zoe Kravitz, Alicia Vikander bu isimlerden sadece bazılarıydı.

Daha 20 yaşında olan ABD'li ünlü model dünyanın en seçkin dergilerinden Maxim'in kendisini dünyanın en seksi kadını seçmesine oldukça ilginç bir yorum getirdi.

“Teşekkürler Maxim! Keşke ne kadar sakar ve garip olduğumu bilseydin.”

Hailey Baldwin


Aslında çok haklı, garip ve yürek hoplatan bir seksiliği var doğrusu. Sakarlığı konusunda ise kendince öz eleştiri yapıyor ancak bu güzelliği eksikliğini fazlasıyla telafi ediyordur.

dünyanın en seksi kadını


O dünyaca ünlü aktör Stephen Baldwin'in öz kızı.

stephen baldwin

Babasından çok şey almış olacak ki  daha 20 yaşında dünyanın en seçkin dergilerinden birinin ilk 100 listesinde zirveyi kimselere bırakmadı. 


22 Kasım 1996'da Arizona'da dünyaya gelmiş. Okula gitmemiş evde eğitim almış. Müzikal tiyatro üzerine 7 yıl eğitim almıştır. Çok hareketlidir. Boş zamanlarını dışarıda değerlendirmeyi çok sever.

hailey-baldwin-001.gif


Bu güzelin Türkiye'den de ünlü fanları var. Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı onun Türkiye'deki en büyük hayranlarından. Subaşı onunla çekildiği resmini instagram hesabından geçtiğimi aylarda paylaşmıştı. Bu paylaşımı sosyal medyada mizah konusu olmuş konuyla ilgili capsler peşi sıra atılmıştı.

şeyma subaşı


Instagram'da 10 milyonun üzerinde takipçisi var. Her paylaşımı yüz binlerce beğeni ve yorum alıyor. 

hailey baldwin en seksi kadın instagram

Renkli ve ışıltılı hayatıyla ilgili sıkça paylaşım yapıyor.


Kendi elbiselerini kendi yapmayı çok sever. Kot pantolonlardan şortlar yapmaya bayılır. Yani kısaca kesme, biçme işlerini çok sever.

hailey


Hailey çoğu dünya yıldızı ile çok yakın arkadaştır. Bunların başında Justin Bieber ve Kendall Jenner gelmektedir. Ünlü yıldızın Justin Bieber ile ismi her ne kadar sevgili dedikodularına karışsa da ikili çok yakın arkadaş olduğunu her fırsatta açıklamıştır.

justin bieber


FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

Boy 1,75 cm
Kilo; 54
Göz rengi; ela
Vücut ölçüleri; 81 – 60 – 86 cm

Hailey Baldwin

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum