Dünyanın En Hırçın Futbolcuları

Aslında yetenekli ve iyi çocuklar bunlar... Ama biraz daha az tekme atsalar, rakibe saldırmasalar keşke... İşte dünyanın en hırçın futbolcuları.
Dünyanın En Hırçın Futbolcuları

Her ne kadar dünyanın en önemli takımlarında oynasalar ve tüm dünyada büyük sevgi kazansalar da aynı zamanda hırçın tavırları ile rakip taraftarları çileden çıkaran futbolcular mevcut. Hatta bazıları fair play seviyesini o kadar aşağı çekti ki tahammül etmek gerçekten zor...

İşte dünyanın en hırçın futbolcuları:

gattuso


Gennaro Gattuso

Milan'da bir dönem orta sahanın dinamosu olan Gattuso her zaman gösterdiği istekli oyunla Milan taraftarının en sevdiği isimlerden biriydi. Ancak saha içinde bazen o kadar hırçın bir haldeydi ki rakip futbolcuları canından bezdiriyordu. 


keane

Roy Keane

Bir dönem Manchester United'ın en önemli isimlerinden olan Roy Keane, attığı gollerden çok saha içindeki agresif tavırları ile biliniyordu. Yaptığı savunma çoğu kez rakibine dayak atma seviyesine gelen Keane, pek çok maçta kavgaya karışıyordu. 


barton

Joey Barton

Son dönemde İngiliz futbolunda agresiflik denince akla ilk gelen isim hiç kuşkusuz ki Barton'dır. Kariyerinde pek çok takımda oynayan Barton oynadığı futboldan çok gördüğü kırmızı kartlar ile biliniyordu. 


luis suarez

Luis Suarez

Son dönemde Barcelona'da oynadığı futbolla göz dolduran ve dünyanın en iyi golcülerinden biri olan Suarez, Barcelona'ya gelmeden önce karıştığı saha içi olaylar ile oldukça fazla gündeme gelmişti. Liverpool ve Ajax formaları giydiği dönemde oldukça fazla olaya karışan Suarez, en son ise Dünya Kupası mücadelesinde İtalyan savunmacı Chiellini'yi ısırması ile gündeme gelmiş ve oldukça yüksek bir ceza almıştı. 


melo-1.gif

Felipe Melo

Bir dönem Galatasaray forması da giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Melo, saha içindeki hırçın tavırlarıyla oldukça fazla dikkat çekiyor. Galatasaray forması ile belki fazla kırmızı kart görmedi ama sonrasında oynadığı İnter'de gördüğü kırmızı kartlar ile oldukça tepki çekmiş ve sonrasında ülkesine geri dönmüştü. 


diego costa

Diego Costa

Atletico Madrid forması ile oynadığı futbol ve attığı goller ile Chelsea'nin yolunu tutan Costa, aynı zamanda sert oyunu ile oldukça gündemde. Gördüğü kırmızı kartlar ve agresif futbolu ile tepki çeken Costa'nın takımdan ayrılması gündemde. 


cantona

Eric Cantona

Sir Alex Ferguson'un transfer ettiği en yetenekli futbolculardan biri olan Cantona, attığı gollerden çok agresif tavırları ile dikkat çeken isimlerden biri. Manchester United ve Fransa futbolunun efsane isimlerinden Cantona, bir maçta tribündeki taraftarlardan birine uçan tekme atmıştı. 


pepe

Pepe

Uzun yıllar Real Madrid forması giyen Brezilyalı savunmacı, oynadığı futboldan çok sert tavırları ile dikkat çekiyordu. Özellikle Barcelona maçlarında kırmızı kart görmesi beklenen isimlerden biri olarak görülüyordu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum