Dünyadaki Her Ülkeyi Gezmeye Çok Yaklaştı

ABD'li gezgin Cassandra De Pecol, dünyadaki her ülkeyi gezen ilk kadın olmaya çok yaklaştı.
Dünyadaki Her Ülkeyi Gezmeye Çok Yaklaştı

ABD'li maceracı  Cassandra De Pecol dünyada bir ilki gerçekleştirmeye çok yaklaştı. 27 yaşındaki maceracı dünyadaki tüm ülkeleri gören ilk kadın olmak üzere. Kendisini "dünya vatandaşı" olarak tanımlayan De Pecol, şu ana kadar 181 ülke gezdi ve dünyadaki 196 ülkenin tamamını görmeye çok yaklaştı. 

gezgin.jpg


Cassandra De Pecol, bu macerasının temel amacını dünya barışına katkı sağlamak şeklinde belirtiyor.

gezgin1.jpg


De Pecol'ün seyahat tutkusu 2009 yılında başladı. Kardeşi ile birlikte Avrupa turuna çıkan De Pecol, bu seyahatten büyük bir keyif aldı ve sonrasında bu Avrupa turu, iki yıllık bir Asya ve Orta Doğu ve Güney Amerika turuna dönüştü. Bu yolculuğa sadece 2000 dolar ile çıkan De Pecol, gittiği ülkelerde çeşitli işlerde çalışarak seyahatinin masraflarını karşıladı. 

gezgin2.jpg


2015 yılında ise tüm ülkeleri gezmek için yola çıktı ve ilk durağı Küba oldu. Burada Instagram hesabından paylaşımlar yapmaya başlayan Del Pecol, seyahat masrafları için ise çeşitli sponsorlardan destek alıyor. Ayrıca Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile reklam desteği sağlıyor. 

gezgin4.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.