Dragon's Dogma Konusu ve Oyuncuları Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Netflix’in yeni anime içeriklerinden birisi Dragon’s Dogma hakkında detaylı bir inceleme yaptık. Bu yazımızda sizlere Dragon’s Dogma konusunu, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri sunacağız. İşte detaylar…
Dragon's Dogma Konusu ve Oyuncuları Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Dragon’s Dogma Animesi

Karanlık fantezi ve macera türündeki bir yapım olan Dragon’s Dogma son zamanlarda çıkan dikkat çekici yapımlardan birisidir. İzleyicilerine her zaman en kaliteli yapımları sunan Netflix, bu konuda iyi olduğunu bu yapımıyla da göstermiştir. Macera odaklı içerikleri sevenler için iyi bir yapım olduğunu düşündüğümüz Dragon’s Dogma’yı incelik. Sizin için hazırladığımız bu inceleme dizi içeriğimizde Dragon’s Dogma hakkında bilgileri, konusunu, incelemesini, izleyici yorumları ve oyuncu kadrosunu derledik.


Dragon’s Dogma Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1.  17 Eylül tarihinde yayınlanan Dragon’s Dogma, anime severler için oldukça güzel bir yapım olmayı başarmıştır. İzleyicilerinden tam not alan Dragon’s Dogma toplam 7 bölümden oluşmaktadır.

dragons dogma yayın tarihi


2.  Dragon’s Dogma Capcom’un 2012 yılında piyasaya sürülen aynı adlı video oyununa dayanan bir anime karanlık fantastik serisidir.

dragons dogma capcom


3. Dizinin yazarlığını Kurasumi Sunayama yapmıştır. Yapımcılığını ise Takashi Kitahara, Hiroyuki Kobayashi, Taiki Sakurai ve Shin'ya Sugai isimleri yapmıştır.

dragons dogma yapımcısı


4. Macera türündeki anime serisi olan Dragon’s Dogma’nın başrolünde Greg Chun ve Erica Mendez vardır. Oyuncu kadrosunda David Lodge, Cristina Valenzuela, Kaiji Tang, Xander Mobus ve Kira Buckland isimleri bulunmaktadır.

dragons dogma oyuncu kadrosu


5. Dizi bir Arise olarak dirilen Ethan’ın kendisinin kalbini çıkarıp alan Ejderha’yı alt etme çabasını anlatmaktadır. Kalbini çalan Ejderha’yı alt etmek için hiç bilmediği olaylara atılır.

dragons dogma konusu


6. Fakat Ethan iblislerle savaşmaya başladıkça bir şeylerden uzaklaştığını hisseder. Bu hissettiği şey ise iblislerle savaşırken kendisinden yavaş yavaş kaybolan içindeki insanlıktır.

dragons dogma dizisinin konusu


7. Macera türündeki yapımları anime türüyle birleştiren Dragon’s Dogma son zamanlarda çıkan güzel anime dizilerinden bir tanesidir. Dragon’s Dogma IMDb’den aldığı 6,4’lük puanla zaman verilebilecek bir dizi olduğunu kanıtlamıştır.

dragons dogma imdb


Macera Türündeki Dragon’s Dogma Dizisi Hakkında İzleyici Yorumları

Oyununu çok sevmiştim. Dragons Dogma’ya ait yeni şeyler görmek güzel. Bu, Dragons Dogma’nın bir sonraki oyununa ait inancımı güçlendirdi. Bir de Reengine ile tasarlansa efsane olabilir. C*** S.

La o dragon nasıl bir tasarımdır ya. Serinin tasarım stili için birden fazla tarzda pilot bölümlerini yapıp bir gruba danışsalar da verilen emeğin verimliliğini en azından yüksek alsalar yani. H**** B.

Efektler çok kötü ya ejder de olmamış en azından benim için. Anime izlemeyi fazla sevmiyorum ama Castlevania be 7 Seeds’i izledim Castlevania gibi bir havası var ama efektler cidden kötü. A*** H.

Unutmayın, bu seriye desteğinizi göstermeniz, geliştiricilerin (İtsuno ekibi) sonsuza dek heyecanlanan Dragon’s Dogma 2'yi sunma iradesini sağlamlaştıracaktır. İtsuno, kelimenin tam anlamıyla, en öncelikli iki başlığın ya dmc5 ya da dd2'nin devamı olduğunu söyledi. Birincisini zaten aldığımız için (bu arada sarsıldı), bir sonraki nesil başlığın dd2 olabileceği ve bu anime dizisinin bunda büyük bir rol oynayacağı gayet doğal. Y**** H.

Aslında beğendim. İnsanlar, korkunç ölümlerden ölen çocuklar ve birden fazla sınıfa sahip olan piyon gibi (o anodin, ateşin nimeti, yay ve kılıç kullanıyor) gibi, ondan nefret etmek için küçük nedenler veriyor. D**** J.

Dragons Dogma gerçekten iyi aksiyon RPG türü dövüşe sahip çok az sayıda açık dünya oyunundan biriydi. Hem iyi bir açık dünyaya hem de iyi bir dövüşe sahip olmak çok nadirdir. Umarım bu, yeni nesil için yeni bir kurulum yapmak için bir tür heyecan uyandırır. T*** G.

Dragon's Dogma'nın tüm bölümlerini yeni izledim. Netflix'in yaptıklarından çok etkilendim. 2. sezonu görmeyi dört gözle bekliyorum. Sadece aksiyon, canavar / ejderha dövüşleri ve bir grup avcı içeren daha fazla bölümün olduğundan emin olun lütfen. I**** E.

MC'nin tam anlamıyla sadece varsayılan erkek karakter olmasını seviyorum. Ayrıca, bu bana Capcom'un bu oyunu hatırladığı ve bize bir devam filmi verebileceği konusunda biraz umut veriyor. Oyunun kendisi zaten harikaydı, ancak daha iyi donanım ve biraz daha Lehçe ile ortaya çıkabilecek çok fazla ham potansiyele sahipti. Keşke bu CG olmasaydı. Gördüklerimiz CG için oldukça iyi görünüyor, ancak 2D animasyon çok daha iyi görünür. S*** K.


Dragon’s Dogma Dizisini Seslendiren Sanatçılar

Macera ve fantezi türlerini kaliteli bir şekilde işleyen Dragon’s Dogma dizisinde yer alan karakterleri seslendiren sanatçıları için inceledik. İşte Dragon’s karakterlerini seslendiren ses sanatçıları.


Greg Chun – Ethan

Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Greg Chun bir Amerikalı seslendirme sanatçısı ve müzisyendir. Daha önceden Superman Red Son, Brentwood ve Mob Psycho yapımlarında yer alan Greg Chun bu yapımlarda kaliteli iş çıkarmıştır. Greg Chun bu dizide de erkek karakterlerinin çoğunun seslendirmesini yapan kişidir.

dragons dogma seslendiren


Erica Mendez - Hannah

Kariyerinin başında ama iyi işler çıkartan Erica Mendez bir Amerikalı ses oyuncusudur. Seslendirme sanatçısı olmadan üniversitede 3 yıl boyunca grafik tasarımı eğitimi alan Erica Mandez Hunter X Hunter, Kill la Kill, LEGO Friends: Arkadaşlığın Gücü ve Fairy Tail: Dragon Cry yapımlarında yer almıştır. Erica Mendez bu seride kadın karakterlerinin çoğunun seslendirmesini yapan kişidir.

dragons dogma seslendirenler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.