Doğal Yöntemlerle Sarışın Olmanın Yolları

Sarışın doğmak bir şanstır. Sonradan sarışın olmak ise birçok kadının hayalidir. Ancak kimyasal saç boyaları birçok kadını korkutmaktadır.
Doğal Yöntemlerle Sarışın Olmanın Yolları

Doğal Sarışın Olma Yolları

Bayanların neredeyse yüzde 70-80’i sarışın olma hayaliyle yaşarlar. Bu istek çevrede ‘çakma sarışın’ diye tabir edilen saç boyası ve makyaj hünerleri ile kendisini sarışın hale getiren bayanların sayısını günden güne artırdı. Elbette sarışın olmanın en güzel hali sarışın doğmaktır çünkü sonradan sarışın olmak birçok saç boyası, makyaj ürünleri vs. kullanmanızı gerekli kılıyor. Hatta sarışın olmak istediği halde bu kimyasalların saçlarına zarar vereceği düşüncesinde olanların oranı oldukça fazladır. Siz de bu düşüncedeyseniz; boya kullanmadan sarışın olmanın yollarını bizden öğrenerek uygulayabilirsiniz.


Saç Rengini Açan Spreyler

Bu spreylerin terkibinde saç rengini koyudan daha açık tonlara getiren bileşenler bulunmaktadır. Saçınız siyah ya da kahverengiyse saç rengini açan spreyler sayesinde saçlarınız karamel tonlarına dönebilir. Biraz daha sarı tonlarına yakın saçlarda netice daha muazzam olacaktır. 

Doğal Yöntemlerle Sarışın Olmak


Papatya Suyu

Saçlarınızı yalnızca papatya suyuyla yıkayın ve havluyla değil güneş ısısıyla kurutmaya özen gösterin.  

Doğal Yöntemlerle Sarışın Olmak


Şampuan

Saçın rengini tabii olarak açan şampuanlar bulunmaktadır. Eğer saçlarınız sarı tonlarına yakınsa bu şampuanların uygun bir şekilde kullanımı zamanla sarışın olmanıza yardımcı olacaktır. 

Doğal Yöntemlerle Sarışın Olmak

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.