Hızlı Uzayan Bakımlı ve Parlak Saçlar İçin

25 farklı bitki özünden oluşan doğal karışımlı ürünümüz bitki özleri sayesinde yanmış ve yıpranmış saçları onarıyor ve hızlı saç uzamasını sağlıyor.
Hızlı Uzayan Bakımlı ve Parlak Saçlar İçin

Kadınların en büyük sorunlarından biri hiç şüphesiz saç dökülmesi, saç boyaları ve dış etkenlerden kaynaklanan yanma ve yıpranmalar... 25 farklı bitki özünden oluşturulan ve %100 doğal olan bu bakım yağı artık saç bakımınızda en önemli yardımcılarınızdan biri olacak. Bu yağ karışımı saçlara bakım yaparken aynı zamanda da hızlı saç uzamasına yardımcı oluyor.

Saçlara uygulanan bu doğal yağ karışımını gece yatmadan önce ya da saçlarınızı durulamadan en az 30 dakika önce uygulamanız gerekiyor. Unutmayın, bu kürü saçınızda ne kadar çok bekletirseniz o kadar iyi sonuç elde edeceksiniz. (Bekleme süresi olarak 12 saati geçirmemeniz gerekiyor.) Saç ve saç diplerine masaj yaparak uygulanan bu kür saçlarınızı beslerken saç köklerinize de etki ederek yeni saç oluşumlarına yardımcı oluyor.

Yanmış ve yıpranmış saçları onarmasının dışında hızlı saç uzamasına da katkı sağlayan bu yağ karışımı ayda 4-7 cm'e kadar saçlarınızı uzatmanıza yardım ediyor.

Yağı saçınıza uyguladıktan ve beklettikten sonra ozon şampuanı ile saçlarınızı duruluyorsunuz. Bu şampuan içerisinde ozon bulundurduğundan saç köklerinize etki ederek nefes aldırıyor ve saç diplerinize oksijen pompalıyor. Yağı uyguladıktan sonra ozonlu şampuan ile saçlarınızı duruladığınızda 30 gün içerisinde saçlarınızın daha da hızlı ve hacimli bir şekilde uzadığını farkedeceksiniz.

Bu Doğal Kür Hangi Bitkilerin Yağlarından Oluşuyor?

1. Tatlı Badem Yağı

2. Hint Yağı

3. Zeytin Yağı

4. Susam Yağı

5. Fındık Yağı

6. Ceviz Yağı

7. Çörek Otu Yağı

8. Sarı Kantaron Yağı

9. Nar Çekirdeği Yağı

10. Keten Tohumu Yağı

12. Avokado Yağı

13. Buğday Özü Yağı

14. Calendula Çiçeği Yağı

15. Hindistan Cevizi Yağı

16. Argan Yağı

17. Jojoba Yağı

18. Babassu Yağı

19. Baobab Yağı

20. Portakal Kabuğu Yağı

21. Limon Kabuğu Yağı

22. Nane Yağı

23. Biberiye Yağı

24. Çay Ağacı Yaprağı Yağı

25. Lavanta Yağı

diamond-hair-002.jpg

Nedir Bu Mucize Karışım?

Diamondhair isimli saç bakım seti 15 adet bakım yağı ve 15 adet ozonlu şampuandan oluşuyor. DC Diamond Cosmetics firmasının geliştirdiği bu doğal formülü eczaneler, kişisel bakım ürünü satan mağazalar, Trendyol, N11, Gittigidiyor, Hepsiburada, DermoEczanem, Saçhane ya da firmanın resmi satış sitesi diamondcosmetics.com.tr adresinden temin edebilirsiniz. Avrupa satışları için ise diamonthaar.com adresinden siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Sponsorlu İçerik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum