DKY İnşaat İstanbul DKY Ada Projesi ve Fiyat Listesi

DKY Ada, DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve satılık daire fiyatları…
DKY İnşaat İstanbul DKY Ada Projesi ve Fiyat Listesi

" DKY İnşaat "ın İstanbul Kartal’da inşa ettiği " DKY Ada " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

Büyük bir alan üzerine yükselen DKY Ada projesinde 792 daire bulunuyor. DKY, Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’ın en değerli lokasyonu E-5 ile sahil yolu hattının tam ortasında inşa edilen DKY Ada projesini satışa çıkardı. Proje değeri 600 milyon TL olan DKY Ada, Prens Adaları’nın tam karşısında, 24 bloktan oluşan 301 konutun dönüştürülmesiyle elde edilen 19 dönümlük bir alanda yükselecek.

Bizim Evler 7 Projesi projesinde 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


DKY Ada Projesi Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

DKY Ada projesinde " 2+1 ve 3+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

2+1 Daireler; " 93 ve 115 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 489.250 TL " olarak belirlenmiş.

3+1 Daireler; " 130 ve 148 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 778.000 TL " olarak belirlenmiş.


DKY Ada Projesi Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Lansmana özel kampanya ile “Ekopratik” ödeme sistemini de tanıtan DKY, şirket bünyesinde kişiye özel ödeme planlarının anlık olarak hazırlanabildiği yeni bir ödeme sistemi sunuyor. Bu sisteme göre DKY Ada müşterileri istedikleri vadelerde diledikleri peşinat ve ara ödeme tutarlarıyla kendi ödeme planlarını kendileri anlık olarak oluşturabilecekler. Projede ekopratik ile alımlarda ise 120 aya varan vade ile ev sahibi olma avantajı sunuyor.


DKY Ada Projesi Nerede? (Konum ve Adres)

Esentepe Mah. Sultandağ Sok. Kartal/İstanbul


DKY Ada Proje Fotoğrafları ve Örnek Daire

DKY AdaDKY Ada

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.