Şişman Köpek George Diyete Başladı Azmiyle Kısa Sürede 25 Kilo Verdi!

İngiltere’nin en şişman köpeği olarak tanınan George tam 92 kiloya ulaşınca sahipleri köpeğin diyete başlamasına karar verdi. George diyete başladı ve kısa sürede 22 kilo verdi.
Şişman Köpek George Diyete Başladı Azmiyle Kısa Sürede 25 Kilo Verdi!

George altı yaşında bir köpek. Sahipleriyle birlikte İngiltere’de yaşayan George ülkenin en ağır köpeği olarak biliniyor. Tam 92 kilogram olan köpek, yürüyemez ve koşamaz hale geldiğinde sahipleri tarafından kliniğe yatırıldı.

Şişman Köpek George

Gables Çiftliği’nde tedavi görmeye başlayan George kısa süre içerisinde 22 kiloyu verdi ve 70 kiloya düştü. Hala ortalama bir insan kilosunda olan köpeğin bir süre daha çiftlikte kalacağı söylendi.

Çiftliğin müdür yardımcısı Ruth Pickards konuyla ilgili de açıklama yaptı. Köpek diyeti işlinden gurur duyduğunu söyleyen Pickards “Hayvanların daha iyi bir yaşam sürdüklerini görmek beni mutlu ediyor. Önlenmesi kolay olan şeyler bunlar. George’u da zayıflatacağız. Onun gibi köpekler bize ne kadar faydalı bir hayır kurumu olduğumuzu hatırlatıyor”

Şişman Köpek George

George için diyetin yanı sora zayıflama planının da çıkartıldığını belirten Pickards “George’un haftada 2 kg vermesini hedefliyoruz. Düşük kalorili ve ilaçlar ile onu destekleyeceğiz” dedi.

NeOldu.com / Hayvansever

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.