Diyarbakır'ın En İyi Otelleri

Diyarbakır' a seyahat edecekseniz, şehir merkezinde bulunan şık, konforlu ve modern otellerinde rahatlıkla konaklayabilirsiniz.
Diyarbakır'ın En İyi Otelleri

Diyarbakır Dedeman Otel

Şehir merkezinde yer alan otel, modern ve şık tarza sahiptir. Otel odaları misafirlerin konfor ve rahatlıklarına göre hazırlanmıştır. Otelde bulunan restoran Türk mutfağına ait eşsiz yemekler sunmaktadır. Ayrıca sabah kahvaltıları açık büfe olarak misafirlere sunulmaktadır. Otelde kuaför, kuru temizleme, çamaşırhane hizmetleri bulunmaktadır. Diyarbakır Dedeman Otel, misafirlerine her imkanı sunmaktadır.

 

diyarbakirin-en-iyi-otelleri-020.jpgAdres: Elazığ Cad. Merkez / Diyarbakır

Tel: (0412) 229 0000

 

The Green Park Hotel Diyarbakır

Green Park Hotel, Diyarbakır merkezde yer almaktadır. 5 yıldızlı olan otel şık ve modern bir yapıdadır. Otel restoranında Türk ve dünya mutfağına özgü yemekler servis edilmektedir. Otel odaları modern eşyalar ile hazırlanmıştır. Aynı zamanda odada klima, tv, uydu hizmetleri ve ücretsiz internet hizmeti bulunmaktadır. Otel bünyesinde Türk hamamı, spa, kuaför ve masaj hizmetleri sunulmaktadır. Spor salonu, yüzme havuzu, güzellik salonu, buhar banyosu, sauna, tıbbi yardım hizmeti, bebek bakımı ve çocuk hizmetleri vermektedir.

 

diyarbakirin-en-iyi-otelleri-004.jpg

Adres: Gazi Cad. No:101 Merkez / Diyarbakır

Tel: (0412) 229 5000

 

Hilton Garden Inn Diyarbakır

Hilton Garden Inn, Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesindedir. 182 odası bulunmaktadır. Otel odalarında tv, ücretsiz internet, klima ve özel banyo malzemeleri ile hizmet vermektedir. Misafirlerin istediğine göre çamaşırhane, kuru temizleme ve ütü gibi imkanlar sağlanmaktadır. Açık ve kapalı yüzme havuzu, fıtness ve Türk hamamı olanakları bulunmaktadır.

 

diyarbakirin-en-iyi-otelleri-006.jpg

Adres: Yenişehir Dr. Şeref İnalöz Cad. No: 28 Yenişehir / Diyarbakır

Telefon:(0412) 241 1550

 

SV Business Otel Diyarbakır

Diyarbakır’ın şehir merkezinde bulunan Otel, 79 odaya sahiptir. Otel mimarisi ve oda dekorasyonu modern tarza sahiptir. Otel odalarında mini bar, telefon, ücretsiz internet, tv hizmetleri bulunmaktadır. Sv Business Otel Diyarbakır, araba kiralama, havaalanı servisi, çocuk bakımı ve emanet kasa gibi hizmetler sunmaktadır. Otel havaalanına 6 km uzaklıkta yer almaktadır.

 

diyarbakirin-en-iyi-otelleri-005.jpg

Adres: İnönü Bulvarı No:4 Dağkapı  Sur / Diyarbakır

Tel: (0412) 228 1295

 

Miroğlu Hotel

Miroğlu Hotel, Diyarbakır’ın şehir merkezinde bulunmaktadır. Diyarbakır otogarına 9 km, havaalanına ise 6 km uzaklıktadır. Otelde Türk hamamı, spa, açık yüzme havuzu ve sauna imkanları sunulmaktadır. Otel restoranında Diyarbakır’ın yöresel yemekleri servis edilmektedir. Aynı zamanda sabahları açık büfe Türk kahvaltısı sunulmaktadır. Otel odaların modern yapısı ile konforlu ve rahattır. Otelde ücretsiz internet ve otopark imkanı bulunmaktadır.

 

diyarbakirin-en-iyi-otelleri-009.jpg

Adres: Elazığ Cad. No:11 Yenişehir / Diyarbakır

Tel: (0412) 229 6000

 

Park Vadi Hotel

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yer alan Park Vadi Hotel, moder ve konforlu odaları ile misafirlerine hizmet vermektedir. Otelin terasında bulunan restoranda akşam yemeklerinizi keyifle yiyebilirsiniz. Odalar da tekonolojik hizmetlere uygun her ürün bulunmaktadır. Otel havaalanına 5 km uzalıktadır.

 

diyarbakirin-en-iyi-otelleri-012.jpg

Adres: İnönü Cad. Nebi Cami Mah. No:1 Dağkapı Sur / Diyarbakır

Tel: (0412) 229 0111

 

Prestige Hotel

Prestige Hotel, Diyarbakır merkezde yer almaktadır. Havaalanına 4 km, otogara ise 9 km uzaklıktadır. Şehir merkezinde bulunan otel, misafirlere ulaşım kolaylığı sağlamaktadır. Otelin 68 odası bulunmaktadır. Odalar misafirlerin konforuna uygun olarak hazırlanmıştır. Otelde, kuaför, masaj, sauna ve fitness olanakları sunulmaktadır.

 

diyarbakirin-en-iyi-otelleri.JPEG

Adres: Gevran Cad No:2 Merkez / Diyarbakır

Tel: (0412) 229 5050

 

Dies Hotel

Dies Hotel, şehir merkezinde bulunmaktadır. Otel şık ve modern bir dekorasyona sahiptir. Otel restoranında Türk ve dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini tadabilirsiniz. Sabah kahvaltılarınızı çeşitli ve zengin açık büfe sunumu ile keyifle yapabilirsiniz. Dies Hotel havaalanına 3 kilometre uzaklıktadır.

 

diyarbakirin-en-iyi-otelleri-018.jpg

Adres: Aliemiri 6. Sok. No:11/A Yenişehir / Diyarbakır

Tel: (0412) 229 6767

 

Kent Otel

Şehrin merkezinde yer alan Kent Otel, diğer otellere göre farklılık yaratıyor. İç dekorasyonunda Diyarbakır evlerini yansıtan otelin avlusu ve şark köşesi bulunmaktadır. Otelde yöresel kahvaltı ve yöresel yemekler sunulmaktadır. Otelin bulunduğu sokakta birçok kafe ve restoranlar bulunmaktadır. Aynı zamanda konumu itibari ile gitmek istediğiniz yerlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

 

diyarbakirin-en-iyi-otelleri-022.jpg

Adres: Cami Nebi Mah. İnönü Cad. İki Çıkmaz Sok. No:5 Merkez / Diyarbakır

Tel: 0532 340 9679

 

Liluz Hotel

Liluz Hotel, Diyarbakır merkezdedir. Otel odaları misafirlerin rahatlığına uyguna olarak döşenmiştir. Odalarda kahve ve çay makineleri, klima, tv sistemleri ve ücretsiz internet sunulmaktadır. Spa, Türk hamamı, fitness salonu bulunmaktadır. Otel restoranı yöresel lezzetleri misafirlerine en iyi şekilde sunmaktadır.

 

diyarbakirin-en-iyi-otelleri-017.jpg

Adres: Hz. Süleyman Cad. No:8 Sur / Diyarbakır

Tel: (0412) 224 3434

''Diyarbakır Gezilecek Yerler'' için tıklayınız...

''Diyarbakır Hakkında Bilmedikleriniz'' için tıklayınız...

''Diyarbakır Lezzetleri'' için tıklayınız...

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.