Varoluşu ve İnanç Sistemini Alan En İyi 29 Dini Film | 2024

Gelmiş geçmiş en iyi dini filmleri IMDb puanına göre bir araya getirdik. İşte her biri birbirinden gizemli dram ve tarihi kurgu dolu dini filmler...
Varoluşu ve İnanç Sistemini Alan En İyi 29 Dini Film | 2024

IMDb Puanı Yüksek Dini Sorgulayan En İyi Filmler Listesi

Senaryosu ve tarihi kurgusuyla dünyada ses getirmeyi başarmış tüm zamanların en iyi dini filmlerini spoiler içermeden bir araya getirdik. Listemizde yer alan en güzel dini filmleri IMDb puanlarına göre sıralıyoruz...

Hangi dini filmler izlenmeli?

1. Lifemark

Dini Filmler
David’in rahat dünyası, doğum annesinin ona beklenmedik bir şekilde ulaştığında alt üst olmaya başlar. Sadece bir kez kucağına aldığı 18 yaşındaki oğlu ile tanışan anne özlem giderirken beklenmedik hisleri ikilinin de dünyasının alt üst olmasına neden olur.

TürDram
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenKevin
Peeples
OyuncularKirk
Cameron
Alex
Kendrick
Marisa
Lynae H.

2. Father Stu

Dini Filmler
Katolik rahip Peder Stuart’ın gerçek hikayesi sizlerle. Kendi kendisini yok etmekten kurtuluşa doğru uzanan yolculuğunda sayısız insanın ilham perisi olan Stuart, boksöre dönüşen bir rahip olarak hayatına devam etmeye başlar. Bir yandan kilise işlerine koştururken bir yandan da boks yapması işleri karıştırır.

TürBiyografiDram
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenRosalind
Ross
OyuncularMark
Wahlberg
Mel
Gibson
Jacki
Weaver

3. Fatima 

Dini Filmler

Yaşanmış bir hikayeden uyarlanan bu film Portekiz’in Fatima kentinde geçmekte olup 3 küçük kızın insanları yeniden dine ve kiliseye bağlaması konu ediliyor. Küçük yaşta din ile tanışan kızlar bir gün tarlada oyun oynarlarken cennetten geldiğini söyleyen bir kadın görürler. Bu olayı ve aralarındageçen konuşmaları halka anlatan küçük kız dinin daha sıkı tutulmasını sağlamıştır. Ancak tüm bu gelişmeler bazı mercilerin canını sıkacaktır.

TürDram
IMDb6,4
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenMarco
Pontecorvo
OyuncularSonia
Braga
Ana
Moreira
Hervey
Keitel

4. Be Fore the Wrath 

Dini Filmler

Hristiyanlık üzerine çekilmiş başarılı bir film olan Before the Wrath Hz. İsa’nın Hristiyanları kurtarmak için geri döneceği düşüncesine bir eleştiri ve bakış açısı getiriyor. Genç bir kız üzerinden yürüyenfilmde anan karakterimiz incil’de de üstü kapalı olarak bahsedilen bu bilginin bir nevi güncellemesini yapmak istiyor.

TürBelgeselGerilim
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenBrent
Miller Jr.
OyuncularKevin
Sorbo
Shayan
Ardalan
Kevin
Hayer

5. Paul, Apostle of Christ 

Dini Filmler

Kilise ve baskıcı dine yeniden bir doğuş getirmeyi planlayan bir kitaptan esinlenerek beyazperdeye aktarılan bu filmde Hristiyanlığının kökenine dair bilgiler öğreniyoruz. Mesih’in elçisi olarak kabul gören Pavlus halka dini öğütler verirken tıpkı efendisi gibi infaz edilmeye çalışılır. Son raddede Mesih’in birkaç sözünü tekrarlayan Pavlus belki de devrimin fitilini ateşleyecektir.

TürDram
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenAndrew
Hyatt
OyuncularJim
Caviezel
James
Faulkner
Olivier
Martinez

6. Baraka

Dini Filmler

2007 tarihli çok satan bir romandan uyarlanan bu filmde acılı bir babanın tanrı ile yüzleşmeye çalışması anlatılıyor. Mack kısa süre önce küçük kızı Missy’nin ortadan kaybolmasıyla yıkılmıştır. Uzun zaman sonra kızının öldüğünü kabul eden Mack sakin bir hayat yaşamaya başlar. Bu sırada aldığı bir mektup onu kızının son görüldüğü yer olan barakaya çağırıyordur. Mack mektubun tanrıdan olduğuna inanır ve harekete geçer.

TürDram
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenStuart
Hazeldine
OyuncularSam
Worthington
Octavia
Spencer
 Tim
McGraw

7. Melekler ve Şeytanlar

Dini Filmler

Tarihin gördüğü en büyük dini yeraltı şebekesi olan İllluminatı ve bu çeteye karşı savaşan profesör Langdon’un maceraları filmin konusu olmuştur. Langdon aldığı bilgiler ışığında 400 yıllık bir cemiyetin tekrar uyandığını belirler ve ilk faaliyet olarak Vatikan’ı havaya uçuracaklarını tespit eder. Bu girişimi engellemek için Roma2ya gelen Langdon burada 400 yıllık antik sembollerdeki sırları çözmeye çalışacaktır.

TürGerilimFantastik
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2009
YönetmenRon
Howard
OyuncularTom
Hanks
Ewan
McGregor
Stellan
Skarsgård

8. Exodus: Gods and Kings

Dini Filmler

“Exodus: Gods and Kings” ismiyle beyazperdeye aktarılan Exodus: Tanrı ve Krallar filmi, Kitab-ı Mukaddes’ten esinlenerek sinemaya aktarılmıştır. Ridley Scott yönetmenliğinde beyazperdeye aktarılan film, dram ve aksiyon temalı sahneleriyle izleyicinin beğenisi kazanmayı başarmıştır. Filmin konusu; Mısır firavun ailesinin Musa’yı evlat edinmesiyle başlamaktadır. Musa ve Ramses son derece yakın iki kardeş olarak büyümektedir. İlerleyen süre zarfında firavun olan Ramses, Musa’yı da baş yaveri yapacaktır. Sorun ise Musa’nın İbrani soyundan gelmesidir. Bunu öğrenen Ramses onu çölde ölüme terk edecektir.

TürDramAksiyon
IMDb6,0
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenRidley
Scott
OyuncularChristian
Bale
Joel
Edgerton
John
Turturro

9. Risen

Dini Filmler

Dram ve gizem dolu sahnelere ev sahipliği yapmakta olan “Risen” filmi, dini temaların işlendiği en iyi filmler arasında yer almaktadır. Yönetmenliğini Kevin Reynolds’un üstlendiği yapım, 2016 yılının Şubat ayında beyazperdeye aktarılmıştır. Joseph Fiennes’in başrolünde oynadığı film, ölen bir Roma askerinin yeniden dirilmesi üzerine Yeshua’nın cesedini arayışını konu etmektedir.

TürDramFantastik
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenKevin
Reynolds
OyuncularJoseph
Fiennes
Tom
Felton
Peter
Firth

10. Mekke’ye Yolculuk

Dini Filmler

“Journey to Mecca” ismiyle gösterime giren Mekke’ye Yolculuk filmi, Bruce Neibaur yönetmenliğinde beyazperdeye aktarılmıştır. Dramatik belgesel türünde çekilen yapım, 1325 yılında İslam alimi İbn-Battuta’nın Fas’tan Mekke’ye gerçekleştirdiği hayat yolculuğunu anlatmaktadır. Mekke’ye Yolculuk filminin başrollerinde Ben Kingsley, Nadim Sawalha, Hassam Ghancy, Nabil Elouahabi ve Chems Zinoune rol almaktadır.

TürDramTarih
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2009
YönetmenHarman
Hussin
OyuncularHarman
Hussin

11. Letters to God

Dini Filmler

Oldukça genç yaşlarda kanser hastalığına yakalanan bir çocuk, Tanrı’ya bir mektup yazma kararı almıştır. Kanserle boğuşan genç, Tanrıya mektubunu hazırlayacaktır. Çevresinin ve ailesinin hayatına dokunmayı başarabilen gencin mektupları bir posta çalışanı tarafından okunmaktadır. Postacı tüm mektupları ailesi ile paylaşması sonucunda kendi hayatına da farklılıklar katmayı başaracaktır. İnsanlara ilham kaynağı olmayı başaran kanser çocuk, artık gönüllerin birincisi olmayı başarmıştır.

TürDram
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenDavid
Nixon
Patrick
Doughtie
Patrick
Doughtie
OyuncularRobyn
Lively
Jeffrey
Johnson
Tanner
Maguire

12. Hz. Süleyman’ın Krallığı

Dini Filmler

“The Kingdom Of Solomon” ismiyle gösterime giren Hz. Süleyman’ın Krallığı filmi, Shahriar Bahrani yönetmenliğinde beyazperdeye aktarılmıştır. Aziz Mary filmiyle adını duyuran ünlü yönetmen, bu filmiyle de yeni bir başarıya imza atmıştır. Din tarihi temalarının işlendiği film, Hz. Süleyman’ın Allah tarafından verilen güçlerini ve mücadeleci ruhunu anlatmaktadır.

TürDramTarih
IMDb6,4
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenShahriar
Bahrani
OyuncularAlireza
Kamalinejad
Zahra
Saeedi
Javad
Taheri

13. The Ledge 

Dini Filmler

“The Ledge” ismiyle beyazperdeye aktarılan Hayatının Seçimi filmi, Matthew Champman yönetmenliğinde izleyiciye aktarılmıştır. Filmin konusu; hayatta yapılan seçimlerin ileride ne gibi değişiklikler Yapabileceğini ve geçmişi saklamaya çalışan insanların bir gün yeniden geçmişiyle yüzleşebileceğini anlatmaktadır. Shana, karanlık geçmişe sahip genç bir kadındır. Çalıştığı iş ortamında arkadaşı Gavin’e aşık olacaktır. İşin üzücü tarafı ise Shana evli ve son derece sinirli bir eşe sahiptir. Olayların gün yüzüne çıkması ile çılgına dönen koca Joe, sonu ölümle bitecek büyük bir hesaplaşmanın içerisine girecektir.

TürDramGerilim
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenMatthew
Chapman
OyuncularCharlie
Hunnam
Liv
Tyler
Patrick
Wilson

14. Aman Tanrım!

Dini Filmler

“Bruce Almighty” filmi, dram ve fantastik temalı sahnelerin işlendiği Tom Shadyac yapımları arasında yer almaktadır. Hayatında her istediğini yapmayı başaran Bruce Nolan, ünlü bir TV kanalında muhabir olarak çalışmaktadır. İşlerin ters gittiği bir gün, Tanrı’ya isyan etmeye başlayacaktır. Bunun üzerine hiç beklemediği olaylar başına gelen Bruce, insan siluetine girmiş Tanrı tarafından cezalandırılacağından habersizdir.

TürDramKomedi
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2003
YönetmenTom
Shadyac
OyuncularJim
Carrey
Jennifer
Aniston
Morgan
Freeman

15. Fetih 1453 

Dini Filmler

Son yılların en iyi Türk filmleri arasında gösterilen “Fetih 1453”, hem izleyici hem de film eleştirmenlerinin taktirini kazanmayı başarmış ender yapımlardandır. Tüm dünyada büyük ses getiren filmin yönetmen koltuğunda Faruk Aksoy yer almaktadır. Filmin konusu; babasını II. Murat’ı kaybeden II. Mehmet, artık Bizans İmparatorluğu’nun son kalesi olan Konstantinapolis’i Osmanlı topraklarına sokmanın vaktinin geldiğini bilmektedir. Fatih Sultan Mehmet’in 1451 yılında planını kurduğu bu mücadele, dünyada görülmüş en büyük kahramanlık örneği olacaktır. Osmanlı İmparatorluğu’na çağ atlanacak olan İstanbul’un fethi, Sultan Mehmet komutasında 1453 yılında kazanılacaktır.

TürDramTarih
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2012
YönetmenFaruk
Aksoy
OyuncularDevrim
Evin
İbrahim
Çelikkol
Dilek
Serbest

16. Somuncu Baba: Aşkın Sırrı 

Dini Filmler

Mahmut Ulu’nun “Somuncu Baba: Aşkın Sırrı” kitabından sinemaya uyarlanan film, 2006 yılının Nisan ayında izleyiciyle buluşmuştur. Tarihi dram türünde çekilen yapım, Türk sinemasının önemli dini filmleri arasında gösterilmektedir. Çok genç yaşta babasını kaybeden Hamid, yaşadığı acının çaresizliğiyle bir dergaha gidecektir. Bir yandan meslek diğer yandan ilim eğitimi almaya başlayan Hamid, hocasının  isteği üzerine bir evlilik gerçekleştirecektir. Hamid’in içi ise artık yalnızca ilahi aşk ile yanıp tutuşmaktadır.

TürDramTarih
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenKürşat
Kızbaz
OyuncularFurkan
Palalı
Gürkan
Uygun
Saruhan
Hünel

17. Tutku: İsa Mesih’in Çilesi

Dini Filmler

Hristiyan alemi tarafından büyük beğeni toplayan “The Passion of the Christ” filmi, İsa Peygamberin Kudüs’te çarmıha gerilişinden önceki 12 saati en ince detaylarına kadar anlatmaktadır. Avustralya asıllı Amerikalı aktör Mel Gibson yönetmenliğinde çekilen film, İsa’nın son akşam yemeğini yiyişi ve dua edişiyle başlamaktadır. Doğa üstü yetenekleri ve çevresine kattığı güzellikler ile Tanrının Oğlu olarak adlandırılan İsa, şeytana karşı çıkmak ve dine küfretmekle suçlanacaktır. Başarılı filmde Hz. İsa rolünü James Caviezel canlandırırken Mecdelli Meryem rolünü Monica Bellucci oynamaktadır.

TürDram
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2004
YönetmenMel
Gibson
OyuncularJim
Caviezel
Maia
Morgenstern
Christo
Jivkov

18. Silence

Dini Filmler

Sessizlik filmi, Endo Shusaku’nun 1966 yılında kaleme aldığı “Silence” romanından sinemaya aktarılmıştır. Martin Scorsese yönetmenliğinde çekilen filmin başrollerinde Andrew Garfield, Adam Driver, Liam Neeson ve Tadanobu Asano rol almaktadır. Oscar adaylı filmin konusu; 17. Yüzyılda yaşamış olan iki rahibin maruz kaldığı şiddet ve baskıyı anlatmaktadır. Dönemin şartlarında Hristiyanlığı tanıtmak ve kayıp olan hocalarını bulmak için yola çıkan ikili, Japonya’da hiç beklemedikleri durumlara maruz kalacaklardır. Korkunç zulüm ve çileye maruz kalan papazlar, o dönemde Japonya’da yasak olan Katolikliği yaymaktan suçlanacaklardır.

TürDram
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenMartin
Scorsese
OyuncularAndrew
Garfield
Adam
Driver
Liam
Neeson

19. Des Hommes et Des Dieux

Dini Filmler

Xavier Beauvois yönetmenliğinde beyazperdeye aktarılan “Des Hommes et Des Dieux” filmi, 2011 yılının Temmuz ayında Türk izleyicisiyle buluşmuştur. Tanrılar ve İnsanlar ismiyle gösterime giren film, Müslümanlarla huzur içerisinde yaşayan sekiz Fransız keşişi konu etmektedir. 1990’lı yıllarda Mağrip’te ki manastıra gelen keşişler, Müslüman köy halkı ile iç içe yaşamaktadır. Ülkenin bir anda karışması ile yabancı işçiler aşırı dinciler tarafında katledilecektir. Giderek hızlanan tehlike, keşişleri bulundukları bölgeden ayrılmaya ikna etmeyecektir. Ordunun koruma teklifine rağmen her şeyi reddeden 8 keşiş, militanlar tarafından manastırda basılacaklardır. Aralarında fikir ayrılığına giren ekip, farklı teori ve inanç sitemleri ile gün yüzüne çıkmaktadır.

TürDramTarih
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenXavier
Beauvois
OyuncularLambert
Wilson
Michael
Lonsdale
Olivier
Rabourdin

20. Cennetin Krallığı 

Dini Filmler

Aksiyon, dram ve savaş filmi arayanların çok beğeneceği bir yapım. Gelmiş geçmiş en iyi filmler listesinde üst sıralarda yer alan “Cennetin Krallığı” filmi, başarılı yönetmen Ridley Scott tarafından beyazperdeye aktarılmıştır. Ortaçağ Kudüs’ünde yaşayan Balian, demircilikle uğraşan genç bir adamdır. Ailesini kaybeden acılı adam, yakın bir zamanda bambaşka bir hayatın içerisine girecektir. Şövalye olacağından habersizdir. Yakın zamanda gönlünü güzel bir prensese kaptıran genç adam, yüreğine büyük bir ateş düşecektir. Kudüs’ü kuşatan Haçlılar’ın kaderini belirleyecek olan genç şövalye, büyük bir hayat mücadelesi verecektir.

TürAksiyonDramSavaş
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2005
YönetmenRidley
Scott
OyuncularOrlando
Bloom
Liam
Neeson
David
Thewlis

21. Four Lions 

Dini Filmler

“Four Lions” adıyla gösterime giren “Dört Aslan” filmi, Christopher Morris yönetmenliğinde  beyazperdeye aktarılmıştır. Sundance Film Festivali Juri Özel Ödülü’ne layık görülen film, dram ve komedi dolu sahneleriyle izleyicinin beğenisini kazanmayı başarmıştır. Filmin konusu; birbirleriyle alakasız dört gencin, İngiltere’de gerçekleştirmek istedikleri cihad mücadelesini trajikomik bir şekilde konu etmektedir.

TürDramKomedi
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenChris
Morris
OyuncularRiz
Ahmed
Arsher
Ali
Nigel
Lindsay

22. Arranged

Dini Filmler

“Arranged” ismiyle gösterime giren film, Stefan Schaefer ve Diane Crespo yönetmenliğinde beyazperdeye aktarılmıştır. Film, Brooklyn’de bir Ortadoks Yahudi kadın Rochel Meshenberg ile genç bir Müslüman kadının arkadaşlığını anlatmaktadır. Farklı dinlere mensup olan ikili, her şeye rağmen aynı çizgi üzerinde birleşmeyi başarmıştır.

TürDramKomedi
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2007
YönetmenDiane
Crespo
Stefan
C. Schaefer
OyuncularZoe
Lister-Jones
Francis
Benhamou
Mimi
Lieber

23. Takva 

Dini Filmler

Dini filmler listesinde 2006 yapımlı harika bir yapım. Takva, dini temalı sahneleri ile izleyiciyi büyülemeyi başarmıştır. Son derece mütevazi ve sade bir hayat sürmekte olan Muharrem, dini açıdan oldukça kuvvetli bir insandır. Dinin haram kıldığı her şeyden uzak durmayı tercih eden Muharrem, günün büyük bir kısmını ibadet yaparak geçirmektedir. Tüm bu özellikleriyle büyük bir güven kazanan Muharrem, varlıklı bir tarikat lideri tarafında çağrılacaktır. Muharremin görevi, tarikatın kira gelirlerini toplamaktır. Zamanla yaşadığı hayatı yavaş yavaş bozulan baş kahramanımız, modern dünyanın içerisinde kötülüklere giderek yaklaşmaktadır.

TürDram
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2006
YönetmenÖzer
Kızıltan
OyuncularErkan
Can
Güven
Kıraç
Meray
Ülgen

24. Jesus Camp 

Dini Filmler

Jesus Camp filmi, 2006 yılının Eylül ayında beyazperdeye taşınmıştır. Heidi Wing ve Rachel Grady yönetmenliğinde çekilen filmin başrollerinde Becky Fischer, Ted Haggard ve Mike Papantonio rol almaktadır. Film, Kids on Fire isimli kampta, çocukların gelişimine destek verecek oyun ve aktiviteler yerine “Hristiyan Savaşçı” olmanın aşılandığı konu edilmektedir.

TürDram
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2006
YönetmenHeidi
Ewing
Rachel
Grady
OyuncularMike
Papantonio
Lou
Engle
Becky
Fischer

25. Muhammed 

Dini Filmler

Muhammet: Allah’ın Elçisi ismiyle bilinen “Muhammed” filmi, Mecid Mecidi yönetmenliğinde beyazperdeye aktarılmıştır. 2015 çıkışlı film, Hz. Muhammed’in çocukluktan gençliğe kadar etrafından yaşanan olaylar zincirini sinemaya aktarmaktadır. 7. Yüzyıl Mekke’sinin konu edildiği film, dini film türünde çekilen en iyi yapımlar arasında gösterilmektedir.

TürDram
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenMajid
Majidi
OyuncularGülen
Karaman
Aysun
Topar
Zeki
Atlı

26. Religulous 

Dini Filmler

İlahi Komedi filmi, Larry Charles yönetmenliğinde beyazperdeye aktarılmıştır. 2008 yılının Ekim ayında gösterime giren film, farklı şehirlerdeki dinsel gruplarla beraber yapılan röportajları konu etmektedir. Başrolünde Bill Maher’in rol aldığı “Religulous” filmi, dini inanışlara meydan okuyan toplumları en komik şekilde sinemaya aktarmıştır.

TürKomedi
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2008
YönetmenLarry
Charles
OyuncularBill
Maher
Jose Luis De
Jesus Miranda
Steve
Berg

27. Bab’Aziz 

Dini Filmler

Nasır Hemir yönetmenliğinde beyazperdeye aktarılan “Bab’Aziz”, 2005 yılının Aralık ayında izleyiciyle buluşmuştur. Görme engelli ve yaşlı derviş Baba Aziz, yanına biricik torunu Isthar’ı da alarak çölde bir işin peşine düşmektedir. Amacı her 30 yılda bir çölde gerçekleştirilen sufi toplantısına gidebilmektir. Bu uzun yolculukta ona eşlik eden torunu  Isthar, dedesinden sayısız hikayeler dinleyecektir. Sonunda dede ve torun toplantı yerini bulmuşlardır.

TürDram
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2005
YönetmenNacer
Khemir
OyuncularParviz
Shahinkhou
Maryam
Hamid
Golshifteh
Farahani

28. The Stoning of Soraya M. 

Dini Filmler

“Soraya’yı Taşlamak” ismiyle Türkiye’De gösterime giren “The Stoning of Soraya M” filmi, Cyrus Nowrasteh yönetmenliğinde beyazperdeye aktarılmıştır. Film, ıssız bir kasabada arabası arızalanan Sahebjam’ın ansızın öğreneceği inanılmaz hayat hikayesini konu etmektedir. Kasaba halkı arasında yer alan Zahra adında bir kadın, buranın yabancısı olan adama yardım etmek için gelecektir. İş sohbet kısmına geldiğinde Zahra yeğeni Soraya’nın hayat hikayesini anlatacaktır.

TürDram
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
2008
YönetmenCyrus
Nowrasteh
OyuncularShohreh
Aghdashloo
Mozhan
Marnò
Jim
Caviezel

29. P.K/Peekay 

Dini Filmler

Aamir Khan filmleri arasında bir baş yapıt olarak karşımıza çıkan “Peekay”, karmaşık felsefeleri en güzel şekilde gün yüzüne çıkartıyor. Bilim kurgu temalarının işlendiği film, son derece masum bakışlara sahip bir gencin sıra dışı sorularını konu etmektedir. O bakışlar tüm insanlığın kendisini sorgulamasına yetecektir. Hem düşündüren hem güldüren “Peekay” filminin yönetmen koltuğunda Rajkumar Hirani yer almaktadır. Hint filmleri listesinde IMDb puanı en yüksek yapımlardan bir tanesi olan Peekay'i mutlaka ama mutlaka izleme listenize eklemenizi tavsiye ederiz.

TürDramFantastik
IMDb8,2
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenRajkumar
Hirani
OyuncularAamir
Khan
Anushka
Sharma
Sanjay
Dutt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum