Dilara Öztunç Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Aşk-ı Memnu isimli dizi ile geçen Dilara Öztunç, 17 Mart 1989'da İstanbul'da dünyaya geldi.
Dilara Öztunç Kimdir

Dilara Öztunç Biyografisi

Kamera karşısına ilk kez Aşk-ı Memnu isimli dizide canlandırdığı Selen karakteri ile geçti. Genç oyuncu lise eğitiminden sonra Maltepe Üniversitesi'nde oyunculuk üzerine eğitim aldı. Mezun olduktan sonra  pek çok dizi ve filmde yer aldı. Günümüzde Gamsız Hayat isimli dizide Nurcan karakterini canlandırmaktadır. 

 

dilara3.jpg

 

2008'de Kayıp Prenses isimli dizide Peri olarak yer aldı. Dizi, ölümsüzlükten vazgeçip aşık olduğu adamın yanında kalmayı seçen Defne isimli bir perinin ve ailesinin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Yıldız Çağrı Atiksoy, Sinan Sümer ve Çağla Şimşek yer aldı. 2010'da Küçük Sırlar isimli dizide Heves karakterini canlandırdı. Dizi, ışıltılı hayatlarının arkasında büyük sorunlar gizleyen bir grup gencin ve aile yaşantılarının yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Kadir Doğulu, Sinem Kobal, Burak Özçivit, Merve Boluğur, Birkan Sokullu ve İpek Karapınar yer aldı. 

 

dilara4.jpg

 

2013'te Fatih Harbiye isimli dizide Pelin karakterini canlandırdı. Dizi, farklı dünyalarda yaşayan Macit ve Neriman'ın birbirlerine aşık olmasını ve sonrasında yaşanılanları anlatıyor. Dizinin başrollerinde Kadir Doğulu, Neslihan Atagül ve Yunus Emre Yıldırımer yer aldı. Dilara Öztunç 2015'te, Gamsız Hayat isimli dizide Nurcan karakterini canlandırdı. Dizi, yakın bir dostuyla aynı kıza aşık olna Mert isimli genç bir adamın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Ali Aksöz, Ceyda Ateş, Ahmet Rıfat Şungar ve Nail Kırmızıgül yer aldı. 


Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • Gamsız Hayat-2015
  • Bedel -2015
  • Fatih-Harbiye -2013
  • Gün Akşam Oldu -2011
  • Küçük Sırlar -2010
  • Kayıp Prenses -2008
  • Aşk-ı Memnu-2009

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.