Dilara Gönder Kimdir

Talk Show programlarını sunuculuğu ile ö plana çıkan Dilara Gönder, 17 Haziran 1983 tarihinde Almanya’da doğdu.
Dilara Gönder Kimdir

Dilara Gönder Biyografisi

1983 yılında Almanya’nın Herrenberg kentinde dünyaya gelen Dilara Gönder, 5 yaşına kadar burada yaşadı ve sonrasında babasının işleri sebebiyle Türkiye’ye geldi. İzmir’e yerleştikten sonra eğitimini burada aldı ve liseden mezun olduktan sonra İstanbul Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü’ne kayıt yaptırdı ve lisans eğitimini başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra mezun oldu.

 

Dilara Gönder’in Kariyeri

Dilara Gönder, henüz üniversitenin ikinci sınıfına giderken, okuduğu alanla ilgili staj yapmaya karar verdi ve Fenerbahçe TV’de kendisini geliştirmek amacıyla Music Box programında sunuculuk yaptı. 2007 yılına kadar burada çalıştı. 2007 yılından sonra ise kariyerinin önemli anlarından birisi gerçekleşerek, ülkenin en büyük spor kanalı Lig TV’ye transfer oldu.

2 yıldan fazla bir süre Lig TV’de çalışan Dilara Gönder, 2007 yılında Aydın Doğan Vakfı’nın Genç İletişimciler yarışmasını katıldı. "Dinle Bul" adındaki radyo programı yarışmada birinci seçildi.

dilara gönder televizyon sunucusu

Bir dönem TRT’de çalışan Gönder, sonrasında NTV Spor’a transfer oldu. 2013 yılında ise NTV’ye geçiş yaparak ‘’Zor İşler" adlı programda tam 41 bölüm çekti.

2014 ve 2015 yılında NTV kanalında "Dilara Gönder ile Yeter ki İste" programını yaptı.

Dilara Gönder, kariyeri içerisinde iki dizide rol aldı. Bu dizilerden ilki 2014 yılında Ne Diyosun? olurken, ikincisi ise Sil Baştan dizisidir. 2017 itibariyle "Baba Candır" adlı televizyon dizisinde oynamaktadır. 

26 Aralık 2016 yılında Selim Yalın ile evlendi.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.