Diego Falcinelli Kimdir

Diego Falcinelli, 26 Haziran 1991’de İtalya’nın Marsciano kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında forvet pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Diego Falcinelli Kimdir

Diego Falcinelli Biyografisi

Diego Falcinelli’nin Kulüp Kariyeri

Diego Falcinelli, futbol kariyerine ilk olarak 2000’li yıllarda Pontevecchio takımının alt yapısında başladı. Uzun yıllar burada oynayan genç futbolcu, 2007-2008 sezonunda İnter’e kiralık olarak gönderildi. Bir sezon İnter’in alt yapısında görev alan futbolcu, 2008 yılında tekrardan Pontevecchio’ya geri döndü.

2008-2009 sezonunda As takım ile mücadele etmeye başladı ve bu sayede profesyonel kariyerine başlangıç yaptı. 2009 senesinde Sassuolo’ya transfer olan İtalyan futbolcu, bir sezon çalışmalara katıldığı takımı ile istenileni veremedi ve sadece 1 maça çıktı. Sezon sonunda Foligno’ya transfer oldu. Foligno’da 29 maça çıkıp 5 gol attı.

diego falcinelli sassuolo

2011 yılında eski takımı Sassuolo’ya geri döndü. Transfer olduğu dönemin ikinci sezonunda ilk olarak Juve Stabia’ya, sonrasında ise Virtus Lanciano’ya kiralık gönderildi. Vİrtus’da iki yıl boyunca kiralık kalıp, 73 maça çıktı. 2014 yılında Perugia’ya kiralık gönderildi ve burada da 32 maça çıkıp 15 kez gol sevinci yaşadı. Diego Falcinelli, 2015-2016 sezonu itibariyle kariyerine Sassuolo takımında devam etmektedir.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.