Didem Soydan’dan Şaşırtan Çıplak Fotoğraf Açıklaması: Sergiye Açacağım!

Güzel model Didem Soydan, katıldığı bir programda seyircilerden kendisine gelen soruları yanıtladı. Soydan’ın bir kullanıcının çıplak fotoğraflar hakkında sorduğu soruya verdiği cevap ise şaşırttı.
Didem Soydan’dan Şaşırtan Çıplak Fotoğraf Açıklaması: Sergiye Açacağım!

1. Didem Soydan, son zamanlarda popüler olan Pub Story isimli uygulamaya konuk oldu. Youtube üzerinden yayınlanan programa Soydan arkadaşı Niko ile katıldı ve hayranlarının sorularını yanıtladı.

didem-soydan-024.jpg


2. Kendisine gelen sorulara son derece cesur cevaplar veren Soydan, hayranlarının meraklı sorularına cevap verdi.

didem-soydan-012.jpg


3. Birçok hayranının aşk ve cinsellik soruları sorduğu Soydan’ın gelen bir soruya verdiği cevap şaşırttı. “Didem, çıplak fotoğraf alma/gönderme konusundaki duruşunu ve varsa deneyimlerini anlatsın” sorusu üzerine güzel model şaşırtıcı bir itirafta bulundu.

didem-soydan-023.jpg


4. Soydan “Bana DM’den (direkt mesaj) gelen mesajları, çıplak fotoğrafları muazzam ifşaya hazırlanıyorum, sergi yapacağım. Buradan Nesrin Cavadzade'ye selamlarımı söylüyorum. Bunu ilk o söylemişti” dedi.


5. Açıklamalarına devam eden Soydan “Bunlar bu kadar rahat gönderiyorlarsa, okeyler demek ki ifşa olmaya. Okey değillerse bile ben ifşa olmalarına okey oluyorum. Maruz bırakıyorlar çünkü” dedi.

didem-soydan-013.jpg


6. Gelen fotoğrafların kötü olduğunu belirten güzel model “İyi olduklarını düşündükleri şey o kadar kötü ki. Benim levelim bu mu? Sen buna hakikaten inandın ve bir şey mi sandın? Beni heyecanlandıracak kolay kolay bir şey olmuyor” ifadelerini kullandı.

didem-soydan-transparan-007.jpg


7. Aynı zamanda çıplak fotoğraf göndermeye ya da almaya karşı olmadığını belirten Soydan “Niye karşı olayım, karşı değilim, atmak istiyorsa kendisine güveniyorsa, hoş ve estetik ise günümü güzelleştiriyorsa onu özlediysem onu görmüyorsam, tatliş olabilir” dedi.

didem-soydan-018.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.