Didem Arslan Yılmaz Kimdir

Televizyon spikeri Didem Arslan Yılmaz, kariyerine HaberTürk televizyonunda devam etmektedir.
Didem Arslan Yılmaz Kimdir

Didem Arslan Yılmaz Biyografisi

Klasik eğitimini bitirdikten sonra, lisans eğitimini almak için İstanbul Üniversitesi’ne kayıt oldu. Burada Basın Yayın Yüksekokulu Radyo Televizyon Bölümü’nde okudu. 1992 yılında okuduğu bölümden mezun oldu.

Mesleğe ilk olarak 1992 yılında Flash TV’de başladı. Uzun süre burada kariyerini devam ettirdi. 1988 yılında İstanbul’un semt belediyelerinden Eminönü Belediyesi’nin çıkardığı bir dergide çalıştı. Halkla İlişkiler departmanında görev aldı.

Televizyonculuk hayatına devam eden Didem Arslan Yılmaz, Kanal D'ye geçerek muhabirlik yaptı. Serdar Cebe ile beraber Çalar Saat programını sundu. Daha sonraki yıllarda ise televizyon ekranlarında kariyerine devam etti ve Show TV, Kanal 6 ve Star TV'ye geçerek Uğur Dündar ekibinde yer aldı.

didem arslan yılmaz televizyoncu

Bir dönem CNN Türk ekranlarında boy gösterdi. CNN Türk’ten ayrıldıktan sonra 2007 yılında Habertürk'e geçti ve Haber Sahası programını sundu. 13 Ajansı, Gün Ortası ve Türkiye'nin Nabzı programlarını sunan Didem Arslan, 22 Mayıs 2016'da sosyal medyadan CNN'den ayrıldığını ve Habertürk'e geri döndüğünü söyledi.

Didem Arslan, Kürşat Yılmaz ile evlidir ve bir kız çocuğuna sahiptir.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.