Diamond Hair Kullanıcı Yorumları

Diamond Hair hakkında alışveriş sitelerinde, forumlarda ve sosyal medya paylaşımlarında yer alan yorumları bir araya getirdik.
Diamond Hair Kullanıcı Yorumları

Diamondhair Yorum

Saç bakımı için kullanılan piyasadaki ürünler oldukça dikkatli seçilmelidir. Eğer saç bakımı için tercih ettiğiniz ürünü iyi araştırmazsanız istenilen etkiyi saçlarınızda yaratamayabilirsiniz. Saç bakım ürünlerinden gerekli etkiyi yakalayabilmek için deneme yanılma yöntemleri, internette verilen bilgiler vs. her birinin araştırılarak değerlendirilmesi gerekir.

Bizlerde bu içerikte saç bakım ürünleri arasında son zamanlarda sıkça adı geçen ve kullanılan Diamond Hair saç bakım ürünlerinin kullanıcı yorumlarını bir araya getirdik.

Hızlı saç uzatıcı, yanma ve yıpranmalara karşı onarıcı, dökülme karşıtı tam bakım seti Diamond Hair'i Trendyol'da 30.000'in üzerinde kullanıcı favorisine eklemiştir. Trendyol'dan bu ürünü satın alan binlerce kişi ürünü yorumlayarak değerlendirmiştir.

Trendyol'daki Kullanıcı Yorumları İçin Tıklayınız

diamond-hair-yorumlari.jpg

Diamond Hair Yorumları

İşte, Diamond Hair kullanan insanların internet ortamında yaptığı olumlu ve olumsuz yorumlar... Sizler de yorum bölümümüzden ürün hakkındaki yorumlarınızı paylaşabilir, böylelikle kullanıcılara ürün hakkında daha geniş fikir sahibi olmasına destek olabilirsiniz. İşte Diamond Hair Sonuçlarına dair farklı kaynaklardan alınan kullanıcı yorumları.

Lavinceee

Ben diamond’un keratin yağını kullanıyorum yıllardır maşallah çok da memnunum tavsiye ederim

Zezeze98

Olumsuz yorum yapanların çoğu tek tuk kullananlar diğerleri on yargı ve uğraşmamış kişiler, ben kullandım gayrette uzatıyor denemeye değer kesinlikle

Afranur123

Ben aldım alalı daha 1 hafta olmasına rağmen bana çok fazla etki ettiğini gördüm. Üzerime oturan bir penyeme kalemle işaret yapmıştım ve yaklaşık 1.5 cm kadar uzadığını gördüm ayrıca birkaç kişide de okuduğuma göre o yağı saçınızdan arındırması çok zor gibi yorumlarda bulunulmuş. Ama ben uygulamamda o küçücük şampuanla 3 defa saçımı şampuanlayabiliyorum ve yağı tamamen saçlarımdan almış oluyor. Bu arada benim saçlarım çok yavaş uzar ama dışarıdan yapılan müdahaleye de çabuk tepki veren bir saçtır her şeyden önce saçınızı da tanımanız gerek derim ama ben baya memnun kaldım şimdilik.

Burcu M.

Hacim kazandırıyor evet, tavsiye ederim kızlar.

kedicik

Saçları çok yağlandırıyor, ilk başlarda göz ardı ettim ama 2. haftadan sonra çok can sıkıcı olmaya başladı.

Enstantene4

İlk aklıma gelen böyle ayda 4 cm kadar saç uzatacak mucizevi bir serum olsa fotoğrafların altı yorumlarla dolup taşmaz mıydı? Biz kadınlar 4 cm de değil hani az bil bakım da yapsa razıyız aslında.

Ascheee

Harbiden büyütüyorsa 3 kutu bile alırım. Lan saçlarım uzamıyor nefret ediyorum kısa saçtan kısa bırakmaktan sıkıldım artık eskisi gibi uzatıp boyatmak istiyorum bir ara mavi siyah yapmıştım fenaydı o aralar emo modaydı J ah ah 10 yıl geçti aradan bir daha o uzunluğa saçlarım hiç gelmedi.

FıstıkçıŞadiye

Ben 2. Bakım setimi yeni bitirdim. Kızlar emin olun muhteşem bir ürün ilk ay 3 cm ikinci ayda toplamda 13 cm saçım uzadı. Ayrıca çok iyi besledi saçlarımı. Dökülmeyi de önlüyor şiddetle tavsiye ediyorum. Başta inanmadım ama bir arkadaş önermişti. Şimdi çok memnunum. Fön spreyde süper onu da önerebilirim.

Merve Mütemelli

İkinci kullanımımda çok iyi sonuç elde ettim saclarım yumuşacık kolay sekil alıyor ve hiç dökülmüyor herkese tavsiye ederim bir ayin sonunda ins. Uzamışta olur. Çok teşekkür ederim

irmaltntas

Ayda 1.5 cm den fazla saç uzaması imkansız deniliyor bu ürün nasıl ayda 4 yada 7cm uzatıyor anlayamıyorum ve gerçekten öyle bir şey varsa hemen almak istiyorum.

Barangaliba

Erkek saçları için kullanıldığını da öğrendim. Gerçekten çok etkileyici.

Sersorman

Saçın normal uzama periyodunu ancak hormonal ilaçlar kortizon gibi etkiler. Dıştan uygulanan kozmetik ürünler sadece dökülmeye etki eder.

YC3838

İlk seri de çok fazla etkisini görmedim ancak bir zararını da görmedim. Bir hafta sonra ikinci seriye başlıcam. Bakalım o zaman belli olur. Şimdilik temkinliyim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum