Devour Hileleri | Ölümsüzlük ve Sınırsız Para Hilesi

Korkutucu Devour oyununda yapabileceğiniz hileleri detaylı bir şekilde listeledik. Yazımızı okuyarak tüm hilelere ulaşabilirsiniz.
Devour Hileleri | Ölümsüzlük ve Sınırsız Para Hilesi

28 Ocak 2021 yılında piyasaya sürülen Devour oyununu isterseniz tek başınıza isterseniz arkadaşlarınızla birlikte oynayabilirsiniz. Korku türündeki hayatta kalma oyunu Devour'da bir şeytan tarafından ele geçirilmiş tarikat liderini sizi ele geçirmeden durdurmanız gerekir.

Oyun içerisinde bol bol koşmalı, saklanmalı ve asla yakalanmamalısınız. Sizi cehenneme götürmeye kararlı olan tarikatçıları durdurmak için birlikte çalışmanız gereken benzersiz çevrimiçi oyunda 4 kişiye kadar oda kurabilirsiniz. Kötülüğü durdurmak için Devour'da bir saat süreniz vardır. Sizlere bu tarikatı durdurmanızda yardımcı olacak hilelerin hepsini araştırdık ve detaylıca derledik.

Devour Hile Nasıl Yapılır?

Devour oyununda hile yapmak için tarayıcınızın arama kısmına "Devour Trainer Hack" yazın. Oyunun sürümüyle uyumlu bir hile programını indirin. Daha sonrasında indirmiş olduğunuz hile programını Rar'dan çıkartın ve masaüstüne atın. Masaüstüne attıktan sonra oyunun kurulu olduğu yeri bulmanız gerekir.

Hileyi yapmadan önce antivirüs programınızı kapattığınızdan emin olun. Aksi taktirde hile programı silinecektir. Hile programları zararlı bir yazılım içermez fakat antivirüs programları tarafından virüs olarak algılanabilir. Yapmadan önce mutlaka antivirüs programınızı kapatın. Hileyi yapmayı bıraktıktan sonra antivirüs programınızı aktifleştirin. Aksi taktirde yanlışlıkla zararlı yazılım indirebilirsiniz.

Eğer oyunu Steam'den indirdiyseniz Steam'i açın. Daha sonrasında Kütüphane'ye girin, Devour'u bulun sağ tıklayın, Özellikler diyip, Yerel Dosyalar'dan Göz At'a giriş yapın. Oyunun kurulu olduğu yere hile programını atın, çalıştırın oyuna giriş yapın.

Oyunu Steam'den indirmeyen kullanıcılar ise masaüstünde bulunan Devour simgesine sağ tıklayın, dosya konumunu aç diyerek oyunun kurulu olduğu yere girin. Buraya hile programını atın ve çalıştırın. Tüm işlemleriyle başarıyla yaptıysanız sadece oyundayken F1 tuşuna basın.

Devour Hileleri

Aşağıdaki kısayollar sayesinde Devour oyunundaki tüm hileleri yapabilirsiniz. Bu hileleri yaparken F1 tuşuna basmayı unutmayın. Aksi taktirde hileler çalışmayacaktır. Kısayolları ise kayıtlı oyununuza girdikten sonra deneyin. Arkadaşlarınızla oynarken Devour hilelerini çok fazla abartmadan yapmanızı öneriyoruz. Çevrimiçi oyun olduğu için ban yeme riskiniz olabilir.

  • Num 1: Ölümsüzlük Hilesi
  • Num 2: Yakalanmama Hilesi
  • Num 3: Her Yeri Aydınlatma Hilesi
  • Num 4: Görünmezlik Hilesi
  • Num 5: Duvarın İçerisinden Geçme Hilesi
  • Num 6: Sınırsız Para Hilesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum