Denizli'nin En İyi Otelleri

Ege Bölgesinin en büyük şehirlerinden biri olan Denizli mükemmel doğal güzelliklere ve tarihi mirasa sahiptir. Her yıl bölgeye binlerce yerli ve yabancı turist gelmekte ve buradaki otellerde konaklamaktadır. İşte, Denizli'nin en iyi otelleri...
Denizli'nin En İyi Otelleri

Hotel North Point Denizli

Denizli şehir merkezinde bulunan bu otel bölgenin en konforlu ve büyük tesislerinden biridir. Şehirde gitmek isteyeceğiniz her yere yakın pozisyondadır. Otel Denizli’nin en güzel yerlerinden birine kurulu olduğu için misafirlerine eşsiz bir manzara sunuyor. Bu manzaraya harika göl manzarası da dahil. 95 odalı bu otelde sınırsız ve hızlı internet, aracınızı güvenle park edebileceğiniz otopark hizmeti de sunuyor.

hotel-north-point-denizli.JPG

Adres: Fevzi Çakmak Bulvarı, No/129 Merkez/Denizli

Telefon: (0258) 213 12 21

Konaklama Bedeli: 194 TL

 

Dedeman Park Denizli

Denizli ve Ankara yolu güzergahında yer alan bu otel merkeze yaklaşık 3 km mesafededir. 120 odasıyla hizmet veren bu tesiste tüm odalar klima, uydu TV ve ücretsiz internetle donatılmıştır. Üstelik odaların hepsi geniş ve ultra konforludur. Otelin ücretsiz otopark hizmeti ve spor tutkunları için modern bir fitness salonu da bulunmaktadır. Türk mutfağının en eşsiz örneklerini bu otelde tadabilme imkanı bulacaksınız.

dedeman-park-denizli.jpg

Adres: Karşıyaka Mah. 2394 Sok. No/4 Merkez/Denizli

Telefon: (0258) 268 80 00

Konaklama Bedeli: 176 TL

 

Grand Keskinkaya Hotel

99 odalı bu şahane otel müşterilerine 3 yıldızlı konseptte hizmet sunan bir tesistir. Otelde Türk hamamı, jakuzi, açık yüzme havuzu gibi hizmetler bulunmaktadır. Denizli Garı’na ve merkezde ziyaret etmek isteyeceğiniz birçok yere son derece yakın mesafededir. Ücretsiz otopark hizmeti ve sınırsız interneti bulunan otelin yemekleri de son derece lezzetlidir. Otel personelinin ilgisi de sizi çok memnun edecektir.

grand-keskinkaya-hotel.jpg

Adres: Topraklık, 20150 Merkez/Denizli

Telefon: (0258) 263 63 61

Konaklama Bedeli: 103 TL

 

Konakk Residence Hotel

Otel Pamukkale Üniversitesi’ne çok yakındır. Şehir merkezine ise yaklaşık 4 km uzaklıktadır. Otopark, ücretsiz, klima, uydu TV, internet gibi imkanlar sunan tesiste mutfak odaları ve lobi hizmetleri de bulunmaktadır. 48 odası bulunan bu otelin odaları gayet temiz, konforlu ve ferahtır. Çalışanların güler yüzlü tavrı ve otelin yemekleri sizi mutlu edecek. Denizli seyahatinizde kendinizi evinizdeymişçesine huzurlu hissetmek için bu oteli tercih edebilirsiniz.

konakk-residence-hotel.jpg

Adres: 6102. Sok. 1/B Merkez/Denizli

Telefon: (0258) 213 20 20

Konaklama Bedeli: 172 TL

 

Anemon Denizli

Tam 126 odası bulunan bu 5 yıldızlı otel çok lüks ve müthiş olanaklar sunmaktadır. Şehir merkezine aracınızla 10-15 dakikalık mesafede yer alan Anemon Denizli son derece nefis lezzetleriyle müşterilerinin gönlünde taht kurmuştur. Otelde yüzme havuzu, spa, fitness salonunun yanı sıra kuaför, ücretsiz internet, otopark gibi hizmetler de bulunmaktadır. Otelin odaları son derece hijyenik ve rahattır.

 anemon-denizli.jpg

Adres: İzmir Karayolu 3. Km Denizli

Telefon: (0258) 371 80 60

Konaklama Bedeli: 213 TL

 

Business Adress Hotel

Denizli Otogarı’na yakınlığıyla bilinen bu tesis şehre gelen birçok insanı ilk karşılayan tesislerden biri olduğu için fazlaca tercih edilmektedir. Otelde 63 oda bulunmakla birlikte odalar konuklarına Denizli’nin eşsiz ve büyüleyici manzarasını sunmaktadır. Tesisin yemekleri son derece nefistir. Personelin ilgisinden ve güler yüzlülüğünden de memnun kalacaksınız. Ayrıca otelde keyifli dakikalar geçirebilmeniz için fitness salonu, havuz, solaryum, masaj gibi olanaklar da bulunuyor.

business-adress-hotel.jpg

Adres: Turan Güneş Cad. No/72, Merkez/Denizli

Telefon: (0258) 265 20 51

Konaklama Bedeli: 132 TL

 

Venus Suite Hotel

Yılların tecrübesiyle hizmet veren Venus Suite Hotel bu yıl içinde tamamıyla yeniden restore edilmiştir. Denizli Pamukkale’nin en iyi oteli olarak kabul görmektedir. Otel, bulunduğu yerden Pamukkale merkezine yarım saatte bir ücretsiz servis imkanı sağlamaktadır. Otelde her şey müşteri memnuniyetini temin etmek amacıyla ve özenle oluşturulmuştur. Otelin açık büfe kahvaltısı çok zengindir. Ayrıca alakart restorandaki yemekleri de beğenerek yiyeceksiniz.

venus-suite-hotel.jpg

Adres: Pamukkale Mah. Sümbül Sok. No/7 Pamukkale/Denizli

Telefon: (0258) 272 21 52

Konaklama Bedeli: 183 TL

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.