Deniz Barut Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Kaybolan yıllar isimli dizi ile geçen Deniz Barut, 10 Mayıs 1983'te Denizli'de dünyaya geldi.
Deniz Barut Kimdir

Deniz Barut Biyografisi

Denizli'de dünyaya gelen Deniz Barut, lise eğitiminden sonra Ege Üniversitesi'nde beden eğitimi ve spor üzerine eğitim aldı. Katıldığı Elit Model Look isimli güzellik yarışması ile dikkatleri üzerine çeken Deniz Barut, kamera karşısına ilk kez Kaybolan Yıllar isimli dizi ile geçti. Güzel oyuncu günümüzde ise Son Çıkış isimli dizide Nilüfer karakterini canlandırmaktadır. Yönetmen Şafak Bakkalbaşıoğlu ile evlidir.

 

deniz-barut.jpg

 

Deniz Barut 2011'de Anneler ile Kızları isimli dizide Çağla karakterini canlandırdı. Dizi, farklı hayatlar yaşayan, yolları çektikleri acıları ile kesişen iki kadın ve kızlarının yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Ebru Özkan, Feride Çetin, Ozan Çobanoğlu, Levent Üzümcü ve Şerif Sezer yer aldı. Başarılı oyuncu daha sonra ise Lale Devri isimli dizide Müge karakterini canlandırdı. Dizi, farklı kültürlerde yaşayan iki ailenin bir evlilik ve ekonomik nedenlerden dolayı bir araya gelmesini anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Tolgahan Sayışman, Birce Akalay, Serenay Sarıkaya, Murat Ünaldı ve Hatice Aslan yer aldı. 

 

deniz-barut2.jpg

 

2014'te Kara Para Aşk isimli dizide rol alan Deniz Barut, Pınar karakterini canlandırdı. Dizi, aynı trafik kazasında çok sevdikleri iki insanı kaybeden Elif ve Ömer'in bir araya gelmesini ve sonrasında yaşanan aşkı anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Nebahat Çehre ve Erkan Can yer aldı. 2015'te Son Çıkış isimli dizide Nilüfer karakterini canlandırdı. Dizi, küçük bir mahallede yaşayan bir grup gencin hayatlarının yaptıkları hataları nedeniyle berbat olmasını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Furkan Palalı, Tolga Güleç Sultan Ulutaş, Dolunay Soysert, Orçun Koray Kaygusuz ve Deniz Barut yer aldı. 

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • Hayatımın Aşkı- 2016
  • Son Çıkış-2015
  • Kara Para Aşk-2014
  • Anneler ile Kızları -2011
  • Lale Devri-2012
  • Kaybolan Yıllar-2006

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.