Deniz Akkaya’dan Tuğba Özerk'e Sert Sözler: Kendine Gelir Kapısı…

Deniz Akkayı’yı dava eden Tuğba Özerk’e, güzel model sert yüklendi. Davanın düştüğünü sosyal medya hesapları aracılıyla duyuran Akkaya “Bana dava açıp kendisine gelir kapısı elde etmeye çalışanların sonu” ifadelerini kullandı.
Deniz Akkaya’dan Tuğba Özerk'e Sert Sözler: Kendine Gelir Kapısı…

Bundan yaklaşık iki sene önce Deniz Akkaya’nın sunduğu magazin programına Tuğba Özerk’in annesi Günay Kapani telefonla katılmıştı.

Deniz Akkaya Tuğba Özerk


Canlı yayına telefonla bağlanan Günay Kapani’ye, Akkaya “Kızınızın sevgilisiyle birlikte oldunuz mu?” sorusunu yöneltmiş ve yayında gergin anlar yaşanmıştı.

Tuğba Özerk Günay Kapani


Bu konuşmaları iki sene sonra savcılığa taşıyan Günay Kapani şeref ve saygınlığının rencide edildiğini söyleyerek, Deniz Akkaya’yı dava etmişti. Bugün ise davanın kararı belli oldu.

Deniz Akkaya


Deniz Akkaya’nın sosyal medya hesabından paylaştığı kararda davanın düştüğü açıklandı.

Deniz Akkaya


Bunun üzerine Akkaya “Söz uçar, karar cevaptır!!! Durup durup bana kendince tazminat davaları açıp, kendine gelir kapısı yapmaya çalışan bir başka kişinin davası yine yine düştü!!! Benim duruşum net!! Türk adalet sistemine ve Avukatım .Fatih Taşçı’ya çok teşekkür ederim. Muahttap: Tuğba Özerk.” Açıklamasını yaptı.

Deniz Akkaya Tuğba Özerk


Deniz Akkaya Nihat Odabaşı'na da Seslendi: Yaptığın Taciz..!

Deniz Akkaya, Nihat Odabaşı'na da sosyal medya hesabından yüklendi. Sık sık birbirlerine sosyal medyadan sataşan Odabaşı’na “Artık yeter” dedi.

Nihat Odabaşı


Yaptığı açıklamada Odabaşı’nın kendisine el hareketi yaptığını belirten Akkaya “Senin sanatına saygımdan ve geçmiş hukukumuzdan bir kez cevap vermedim sana senin üslubuna ama yetti artık. Bu senin yaptığın taciz!!! Ve bir sonraki tacizinde artık hukuk ve adalet önünde derdini anlatırsın benimle zorun nedir!! Yetti ama!!” ifadelerini kullandı. Açıklamalarına devam eden Akkaya “Ve ve ve son olarak: Beni her gördüğün ödül töreni, davet veya sokakta üstüme abanıp küfür, hakaret saçan Nihat Odabaşı dün gece 3 kişi hatta davetliler önünde önce bana ağza alınmayacak küfürler savurup sonra bu kibar hareketi (el hareketi) yapan senin benimle zorun nedir? Mahkemeleri böyle konular ile işgal etmekten nefret etmeme rağmen durum çok net ortada senin benimle zorun var net!” yorumunda bulundu.

Deniz Akkaya Nihat Odabaşı Tartışma


En güzel işleri kendisiyle yaptığını söyleyen güzel model “20 senelik kariyerime baktığımda en güzel işlerimin çoğu seninle yapılmış… bir bırak beni kendi halime gelip kapını çalayım gel yine bomba gibi bir iş yapalım diyeyim! Ama bir dur!! Nedir zorun anlamadım gitti Nihat Odabaşı” dedi.

Deniz Akkaya Nihat Odabaşı Tartışma


Ardından bir paylaşımda daha bulunan Akkaya “Dün yine defile sonrası herkesin içinde yaptın yapacağını. Sana kırgınlığımı senelerce sakladım kimseyle paylaşmadım. Gittin Fashion TV ödül töreninde afişe ettin herkese… Sanatçı adam delidir yeridir dedim ve inan sana hala kızamıyorum ancak dozunu artırıyorsun.  Lütfen bu fotoğraf hatırına bana olan kinin ne ise dursun… Eski bir dost Nihat Odabaşı” açıklamalarında bulundu.

Deniz Akkaya Nihat Odabaşı Tartışma


Seren Serengil Hakkında Açıklamalarda Bulunmuştu

Dün katıldığı ödül töreninde arasının bozuk olduğu Seren Serengil hakkında sorulan sorulara Akkaya adeta ateş püskürmüştü.

Deniz Akkaya


Deniz Akkaya, Seren Serengil'e “Ben zaten ona iki ay konuşmama yasağı getirttim. Bu yasağı aldırmamın sebebi, konuşmasın hiç ben bu kişiyle ilgili konuşmak istemiyorum. Bu yüzden iki ay boyunca kafamızı dinleyeceğiz. Youtube'ta da konuşamayacak ilerleyen günlerde onu da göreceğiz, iki ay konuşamaz.  Hepimiz kanunlara saygılı olacağız. İki ay konuşmazsa hepimiz mutlu mesut oluruz” ifadelerini kullandı.

Deniz Akkaya

NeOldu.com / Magazin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.