Demet Özdemir Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizi ile geçen Demet Özdemir, 26 Şubat 1992’de Kocaeli’de dünyaya geldi.
Demet Özdemir Kimdir

Demet Özdemir Biyografisi

Kariyerinin ilk adımlarını dansla atan Demet Özdemir, lise yıllarında dans eğitimi aldı. Mezun olduktan sonra önce Bengü’nün dans grubuna daha sonra ise Efes Kızları Dans grubuna girdi. Ardından çeşitli reklamlarda yer aldı. Bir süre sonra ise oyunculuk üzerine eğitim almaya başladı. Kamera karşısına ise ilk kez Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizi ile geçti. Aylin karakterini canlandırdığı dizi, süper güçleri olan bir grup çocuğun yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Murat Han, Esra Ronabar, Ekin Koç, Demet Özdemir ve Burak Can yer aldı. 

2014’te ise Kurt Seyit ve Şura isimli dizide rol aldı. Dizi, Kafkaslar’dan İstanbul’a uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah yer aldı. 2014’te ise Tut Sözünü isimli filmde Demet karakterini canlandırdı. Film, ölen samimi arkadaşının arafta kaldığını öğrenen genç bir adamın ona yardım etme çabasını anlatıyor. Filmin başrollerinde, Kemal Uçar, Giray Altınok, Burak Şanal, Demet Özdemir ve Zafer Algöz yer aldı. 

2015’te ise Çilek Kokusu isimli gençlik dizisinde Aslı karakterini canlandırdı. Aslı ve Burak hiç anlaşamayan ve birbirlerinden hoşlanmayan iki gençtir. Ayrılma vakti gelir ve herkes kendi yoluna gittiğini sanır fakat yolları bu kez Bodrum’da kesişir ve macera kaldığı yerden devam eder. Dizinin başrollerinde Demet Özdemir, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Uğur Demirpehlivan ve Mahir Günşiray yer aldı.  

Filmleri ve Dizileri : 

  • 2013 - Sana Bir Sır Vereceğim 
  • 2014 - Kurt Seyit ve Şura 
  • 2014 - Kaçak Gelinler 
  • 2015 - Çilek Kokusu 
  • 2016 - No 309

Rol Aldığı Filmler :

  • 2014 - Tut Sözünü 

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum