Demba Camara Kimdir

Tam adı Aboubacar Demba Camara olan, 7 Kasım 1994’de Gine’nin Conakry kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında ve milli takımlar seviyesinde santrafor pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Demba Camara Kimdir

Demba Camara Biyografisi

Demba Camara’nın Kulüp Kariyeri

Demba Camara, futbol kariyerine ilk olarak 2013 yılında Satellite takımının alt yapısında başladı ve aynı sene içerisinde Ajaccio takımının alt yapısına transfer oldu. 2013 yılında genç takımlarda gösterdiği performans sayesinde as takıma yükseltildi ve bu sayede profesyonel futbol kariyerine başladı. 2013-2014 sezonunda takımı ile çıktığı toplam 20 maçta 2 kez fileleri havalandırdı.

demba camara gaziantepspor

Burada gösterdiği performans sayesinde 2014-2015 sezonunda Gaziantepspor’un dikkatini çekti ve bonservissiz şekilde transfer oldu. İlk sezonunda U-21 takımında lige başlasa da sonrasında as takımda mücadele etmeye başladı. Demba Camara, 2015-2016 sezonuna da Gaziantepspor forması altında giydi.

Demba Camara’nın Milli Takım Kariyeri

Demba Camara, milli formayı kariyerinde ilk kez 2011 yılında Gine Milli Takımı’nda giydi. Demba Camara, A Milli formayı günümüze kadar 3 kez giydi.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.