Dealers Life 2 Hileleri | DF 2 Para, Müşteri, Çalışan Hilesi

Dealers Life 2 oyununda yapabileceğiniz tüm hileler makalemizde bulunmaktadır. Yazımızı okuyarak Dealers Life 2 hileleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Dealers Life 2 Hileleri | DF 2 Para, Müşteri, Çalışan Hilesi

Dealers Life 2 oyunu 16 Aralık 2020 yılında piyasaya sürülmüştür. Oyunda çeşitli müşteriler sizden antika ürünler satın alır veya satar. Antika ürünleri pazarlıkla almak ya da satmak tamamen size kalmıştır. Günün sonunda müşterilerden kazanmış olduğunuz karlar gösterilir.

Oyun içerisinde yapabileceğiniz birçok şey vardır. Almış olduğunuz ürünleri tamir ederek daha pahalı fiyata satabilir, araştırma yaparak fiyatını öğrenebilir, açık artırmalara girerek odalardan çeşitli eşyalar edinebilirsiniz.

Aynı zamanda bu eşyaları satarak para kazanabilir, dükkanınızı geliştirebilirsiniz. Oyunda en önemli şey pazarlık yapmaktır. Pazarlık yapamadığınız taktirde dükkanınız batar. Eğlenceli diyalogları sayesinde zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız oyunda hile yapımını göstereceğiz.

Dealers Life 2 oyunu sadece Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 ve Anroid platformlarda oynanabilmektedir. Xbox, PlayStation, Nintendo Switch gibi konsollara henüz çıkmamış bir oyundur.

Dealers Life 2 Hile Nasıl Yapılır?

Oyunda hile yapmak için ilk olarak Trainer hilesi indirmelisiniz. Bunun için Google’a “Dealers Life 2 hack” yazın. Daha sonrasında hile programını indirin. Oyunun kurulu olduğu yere bu hile programını RAR’dan çıkartarak atın.

Oyunu üzerinden indirdiyseniz ilk olarak Steam’i açın daha sonrasında Kütüphane>Oyunlar>Dealers Life 2>Sağ Tık>Özellikler>Yerel Dosyalar>Göz At diyerek oyunun kurulu olduğu yere ulaşın. Buraya hileyi yapıştırın, çalıştırın ve oyuna giriş yapın. Ardından “F1”, “DELETE”, “INSERT”, “HOME” gibi tuşlara basın. Hangisinin hileyi çalıştırdığını öğrendikten sonra menüyü istediğiniz gibi açıp kapayabilir ve hilenin tadını çıkarabilirsiniz.

Steam üzerinden indirmeyen kullanıcılar ise masaüstüne bulunan kısayola sağ tık yapıp “Dosya Konumunu Aç” butonuna tıklaması yeterli olacaktır. Buradan sonra hileyi klasörün içerisine atarak ve oyunu açarak hilenin keyfini yaşayabilirler.

Dealers Life 2 Hileleri

Aşağıda bulunan hileler Dealers Life oyununda yapabileceğiniz hilelerdir. Bu hileleri aktif hale getirmek için menüden seçmeniz yeterli olacaktır. Bazı hilelerde İngilizce yazabilir. Sırasıyla yazdığımız için anlamlarına buradan bakabilirsiniz.

  • Müşteri Verilen Her Teklifi Kabul Eder
  • Çalışanlar Size Para Öder
  • Sınırsız Çalışan Edinirsiniz
  • Çalışanlar İşlerini Hızlı Yapar
  • Müzayede Fiyatını Siz Belirlersiniz
  • Oyunda İsterseniz Sınırsız Para Elde Edebilirsiniz
  • Gün İçerisinde İstediğiniz Kadar Müşteri Alın
  • Çalışanlar Görevini Her Zaman Yapar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.