Deadpool 2’nin Setinden Yeni Fotoğraflar

Deadpool serisinin merakla beklenen ikinci filminin çekimleri sürüyor. Önümüzdeki yıl haziran ayında vizyona girecek filmin setinden yeni fotoğraflar yayınlandı.
Deadpool 2’nin Setinden Yeni Fotoğraflar

Aksiyon ve komediyi bir araya getiren ‘Deadpool’ serisinin devam filmi olan ‘Deadpool 2’nin setinden yeni fotoğraflar yayımlandı.

Ryan Reynolds’ın başrolde yer aldığı ‘Deadpool’ filminin devamı çekiliyor. Deadpool 2’nin setinden gelen yeni fotoğraflarda diğer başrol oyuncusu Zazie Beetz'in canlandırdığı şanslı Domino karakteri görülüyor. İlk filmde yakalanan büyük başarının ikinci filmde de sağlanması bekleniyor.

deadpool-2-set

İkincisini Tim Miller yerine David Leitch'in çektiği filmde, Deadpool karakterinin yakın arkadaşı olan, zamanda yolculuk edebilen, X-Men'in sevilen üyesi Cyclops'un oğlu Cable'ı Josh Brolin canlandırıyor. Deadpool'un enerjiyi maddeler üzerinden yansıtabilen İrlandalı düşmanı Black Tom'u ise Jack Kesy.

deadpool1

Filmde ayrıca Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, Leslie Uggams ve Karan Soni de rol alıyor. Senaryosunu Rhett Reese ve Paul Wernick’in kaleme aldığı Deadpool 2, 1 Haziran 2018'de vizyona girecek.

deadpool-2-set1

Marvel evreninin en sevilen karakterlerinden olan Deadpool’un ilk filmi 2016 yılında çekilmişti. Serinin ilk filmi izleyenler tarafından çok sevildi ve ikinci film merakla bekleniyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.