Dead by Daylight Hileleri | Ölümsüzlük, Görünmezlik Hilesi

Dead by Daylight oyununda yapabileceğiniz tüm hileleri siz değerli okurlarımıza özel olarak araştırdık ve listeledik.
Dead by Daylight Hileleri | Ölümsüzlük, Görünmezlik Hilesi

Dead By Daylight, Behavior Interactive tarafından geliştirilmiş asimetrik bir hayatta kalma korku oyunudur. Microsoft Windows için 14 Haziran 2016'da yayınlanmıştır. 2017 yılında ise PlayStation 4 ve Xbox One konsollarına gelmiştir. Aynı zamanda PS5 konsollarında da oynanabilmektedir. 

Dead By Daylight oyununda bir oyuncu katil rolünü üstlenir. Diğer dört oyuncu ise hayatta kalanlar olarak katilden kaçmaya çalışır. Hayatta kalan bireylerden birisi canavara yakalanırsa işkence görür, öldürülür. Diğer arkadaşları işkence gördüğü sırada arkadaşını kurtarabilir fakat dikkatli olması gerekir. Aksi taktirde katil oyuncu onu da yakalayabilir.

Hayatta kalan bireyler oyunu üçüncü şahıs olarak oynar, etrafı daha iyi görebilir. Katil ise gözümüzün gördüğü bakış açısıyla oynadığı için etrafındaki bireyleri bazen göremeyebilir. Hayatta kalanlar bulunduğu arenadan kaçmak için kapıyı açan mekanizmaları tamir etmelidir. Eğer mekanizmayı tamir ederken birisi ses çıkartırsa katil sesi duyabilir. Ses çıkartıldığı anda makineden uzaklaşmak gerekir. 

Oyunda dört adet makine vardır. Bu makinelerin hepsi tamir edilirse kapılar açılır. Kapılar açıldığı anda herkes kaçmaya başlar. Kaçarken dikkatli olmanız gerekir. Katil kapıların önünde bekleyebilir. Eğer kaçmayı başarırsanız hayatta kaldınız demektir. Katilin amacı kimseyi kaçırmadan herkesi teker teker avlayıp öldürmektir.

Dead by Daylight Hile Nasıl Yapılır?

Dead by Daylight oyununda hile yapmak istiyorsanız tarayıcınızın arama kısmına "Dead by Daylight Trainer" yazın ve oyunun sürümüyle uyumlu hileleri bulun. Buradan istediğiniz bir hile programını indirin. Daha sonrasında bu hile programını oyunun kurulu olduğu yere atın. Steam üzerinden indirmiş kullanıcılar ilk olarak Steam'i açın, Kütüphane'ye girin buradan Dead by Daylight oyununu bulun ve sağ tıklayın. Özellikler diyip Yerel Dosyalar ve Göz At'ı seçerek ilerleyin. Karşınıza çıkan pencerede oyunun kurulu olduğu yeri göreceksiniz. Buraya hile programını atın ve çalıştırarak oyuna giriş yapın.

Dead by Daylight oyununu Steam üzerinden indirmemiş, başka platformlardan indirmiş olan kulllanıcılar ise masaüstündeki Dead by Daylight simgesine sağ tıklayıp dosya konumunu aç dediğinde oyunun kurulu olduğu yere kolayca erişebilecektir. Buraya hile programını atın, çalıştırın ve oyuna girin.

Dead by Daylight Hileleri

Hile programıyla birlikte oyuna girdiğinizde karşınıza bir menü gelecektir. Bu menüden isterseniz elinizle isterseniz tuşlara basarak hileleri aktif hale getirebilir, hileli oyunun keyfini çıkartabilirsiniz. İşte Dead by Daylight hile kodları;

  • Num 3: Sonsuz Korku Jetonları
  • Num 7: Süper Hız
  • Num 5: 50 LVL Ayarla
  • Num 1: Ölümsüzlük
  • Num 6: Görünmezlik
  • Num 8: Büyük Hasar
  • Num 2: Sonsuz Kan Puanı
  • Num 4: 1 LVL Ayarla

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.