Davut Haskırış Kimdir? & Hakkında Bilgi

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul'da 3. bölge milletvekili adayı olarak tanınan Davut Haskırış hakkında bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik.
Davut Haskırış Kimdir? & Hakkında Bilgi

Davut Haskırış Biyografisi

2018 Genel Seçimlerinde MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) İstanbul'da 3. bölge milletvekili adayı olarak tanınan Davut Haskırış, yeni dönem MHP'de yine aktif rol oynayacak. Yenilenen ve kadroya eklenen 45 yeni kişiden biri olan Davut Haskırış, savunduğu düşünce doğrultusunda oldukça iddialı. Daha önceden yapmış olduğu açıklamalarla da gündeme gelen ve bu nedenle de Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde aktif rol oynayan Haskırış, yeni ekiple birlikte yola çıkıyor.


Davut Haskırış Kimdir?

Davut Haskırış, Devlet Bahçeli'nin verdiği görevi layıkıyla ve şerefimle taşıyacağım diyerek Milliyetçi Hareket Partisi'nde verilecek olan her görevden memnuniyet duyacağını açıklamalarında belirtti. İstanbul 3. Bölge milletvekili adayı olarak tanınan ve daha sonra parti içerisinde gönülden bağlanarak rol oynayan ve bu alanda emek veren isimler arasında yer alıyor.


Merkez Yönetim Kurulu

Davut Haskırış, Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde merkez yönetim kurulunun yenilenmesinin ardından 75 kişi arasından biri olmaya hak kazandı. Yenilenen ve bu alanda gelişmelerine son hızda devam eden Davut Haskırış, Bahçeli'nin isimleri belirlemesinin ardından verilen görevi şerefiyle taşıyacağına dair söz verdi. Gönülden bağlı olarak yapılan ve bu alanda tüm çalışmalar içerisinde en iyi şekilde rol alacağı belirlenen seçilmiş isimler arasında yer alması nedeniyle de oldukça gururlanan isimler arasında bulunuyor.


Milliyetçi Hareket Partisi'ne Katkıları

İstanbul 3.Bölge Milletvekili adaylığı esnasında adını duyurmayı başaran Davut Haskırış, parti içerisinde özverili çalışması ve en iyi şekilde hizmetini vermesi nedeniyle 45 kişilik ana kadroya MYK içerisine girmeye hak kazandı. Daha önce MHP içinde ihraçların olmasından dolayı yenilenen kadro içerisinde yer alan isimlerden biri. İhraç ardından 72 kişilik boşluk oluştu ve bu alanlar da 75 kişilik ana kadronun belirlenmesiyle birlikte dolduruldu.

Önerilen İçerik;

 MHP MYK Üyeleri 

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.