DAP Yapı Projeleri ve Daire Fiyatları

Bu içeriğimizde, emlak – konut sektöründe öncü firmalardan bir tanesi olan DAP Yapı’nın projelerini sizler için derledik. İşte, DAP Yapı Projeleri ve projelerin fiyat bilgisi beraber tüm detayları…
DAP Yapı Projeleri ve Daire Fiyatları

İnşaat sektöründe en önemli şirketlerinden bir tanesi olan DAP Yapı İnşaat, İzmir ve İstanbul gibi önemli şehirlerin yanı sıra Türkiye’nin birçok bölgesinde başarılı şekilde projelerini hayata geçiriyor. Hayata geçirdiği projelerle gücüne güç katan DAP Yapı, hangi ilimizde hangi projeyi gerçekleştiriyor ve illerimizde hayata geçirilen projelerin fiyatları ne kadar? İşte, Dap Yapı’nın, öncülük ettiği projeler ve fiyat listesi…


DAP Yapı İzmir Projesi ve Fiyat Listesi

DAP Yapı İzmir Projesi, İzmir’in Bornova ilçesinde gerçekleştirilen bir proje olarak karşımıza çıkmaktadır. Proje kapsamında 1+1, 2+1 ve 3+1 daire çeşitliliği yer almaktadır. DAP Yapı İzmir projesinde er alan daireler en düşük 299.000 TL’den satışa sunulmaktadır.

dap yapı izmir projesi

Proje Hakkında Detaylı Bilgi İçin BURAYA TIKLAYIN!


DAP Yapı Validebağ Konakları Projesi ve Fiyat Listesi

DAP Yapı Validebağ Konakları projesi, İstanbul’un Altunizade bölgesinde yer alan bir projedir. Proje kapsamında 1+1’den 6+1’e kadar daire tipleri bulunmaktadır. Projede yer alan dairelerin fiyatları 974.000 TL’den başlayıp 6.482.000 TL’ye kadar yükselmektedir.

dap yapı validebağ konakları projesi

Proje Hakkında Detaylı Bilgi İçin BURAYA TIKLAYIN!


DAP Yapı DAP Vadisi Projesi ve Fiyat Listesi

DAP Yapı DAP Vadisi Projesi İstanbul’un Çağlayan bölgesinde yükselen bir projedir. Projede 5 farklı ofis şekli bulunmaktadır. Proje kapsamında yer alan ofislerin tamamlanan fiyatları 400.000 TL’den satışa sunulmaktadır. Devam eden ofislerin fiyatları ise 300.000’den satışa sunulmaktdır.

dap yapı dap vadisi projesi

Proje Hakkında Detaylı Bilgi İçin BURAYA TIKLAYIN!


DAP Yapı Teras Kule Projesi ve Fiyat Listesi

DAP Yapı Teras Kule Projesi, İstanbul’un Kartal ilçesinde meydana gelen bir projedir. Projede 1+1’den 3+1’e kadar daire tipleri yer almaktadır. Proje kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 823.000 TL’den başlayıp 1.800.000 TL’ye kadar yükselmektedir.

dap yapı teras kule projesi

Proje Hakkında Detaylı Bilgi İçin BURAYA TIKLAYIN!


DAP Yapı İstmarina Projesi Fiyat Listesi

DAP Yapı İstmarina Projesi, İstanbul Kartal’da yükselen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Proje kapsamında 1+1’den 5+1’lere kadar daire çeşitleri yer almaktadır. Projede yer alan dairelerin fiyatları 624.000 TL’den başlayıp 3.400.000 TL’ye kadar yükselmektedir.

dap yapı istmarina projesi

Proje Hakkında Detaylı Bilgi İçin BURAYA TIKLAYIN!


DAP Yapı Taksim Petek Rezidans Projesi ve Fiyat Listesi

DAP Yapı Taksim Petek Rezidans Projesi, İstanbul Taksim’de yükselen bir projedir. Proje kapsamında 1+1’den 3+1’e kadar daire çeşitliliği yer almaktadır. Projede yer alan dairelerin fiyatları 1.033.000 USD’den başlayıp 2,195.000 USD’ye kadar yükselmektedir.

dap yapı taksim petek rezidans

Proje Hakkında Detaylı Bilgi İçin BURAYA TIKLAYIN!


DAP Yapı Vazo Kule Projesi ve Fiyat Listesi

DAP Yapı Vazo Kule projesi, İstanbul’un Maltepe ilçesinde yükselen bir projedir. Proje kapsamında 1+0’den 2+1’e kadar daire çeşitliliği bulunmaktadır. Projede yer alan dairelerin fiyatları 421.000 TL’den başlayıp 650.000 TL’ye kadar yükselmektedir.

dap yapı vazo kule projesi

Proje Hakkında Detaylı Bilgi İçin BURAYA TIKLAYIN!


DAP Yapı Adam Kule Projesi ve Fiyat Listesi

DAP Yapı Adam Kule projesi, İstanbul Maltepe’nin çehresini değiştirecek bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Proje kapsamında 1+0’dan 2+1’e kadar daire çeşitliliği yer almaktadır. Dairelerin fiyatları ise 409.000 TL’den başlayıp 520.000’ye kadar yükselmektedir.

dap yapı adam kule projesi

Proje Hakkında Detaylı Bilgi İçin BURAYA TIKLAYIN!


NOT: Dap Yapı Projeleri ile ilgili soru, görüş ve önerilerinizi yorum bölümünden belirtip bizimle irtibata geçebilirsiniz. Projeler hakkında yazan bilgilerin hatalı olduğunu düşünüyorsanız, mail adresimiz ya da mail yolu üzerinden bilgilendirme yapabilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.