Danla Biliç Kimdir? Danla Biliç Sevgilisi ve Hakkında Bilgi

Sosyal medya fenomeni Danla Biliç, Twitter ve Instagram hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla fazlasıyla dikkat çekiyor. İşte Danla Biliç Kimdir? Danla Biliç Sevgilisi ve Hakkında Bilgi.
Danla Biliç Kimdir? Danla Biliç Sevgilisi ve Hakkında Bilgi

Youtube platformunda çektiği videolarla tanınmayı başaran Danla Biliç, her geçen gün takipçi kazanmaya devam ediyor. Birçok kişi Danla Biliç hakkında bilgiye sahip olsa bile çoğunluk kısım kim olduğunu araştırıyor. Bu yazımızda ise Danla Biliç ile ilgili kafanızda oluşan tüm soru işaretlerini cevaplıyoruz. İşte Danla Biliç Kimdir? Danla Biliç Sevgilisi ve Hakkında Bilgiler.


Danla Biliç Kimdir?

Danla Biliç Kimdir

5 Ekim 1994 tarihinde Kütahya’da dünyaya gelen Danla Biliç’in gerçek ismi Neslihan Damla Aktepe’dir. 2016 yılında açtığı Youtube kanalı üzerinden hala aktif olarak makyaj, vloglar ve farklı konsepte videolar çekmektedir.

İlk olarak Twitter camiasında ünlü futbolcularla ilgili yaptığı paylaşımlarla ilgi görse de hayatını değiştiren yer Youtube oldu. Açılışının ardından büyük ilgi gören Danla Biliç, bir anda geniş kitlelere ulaştı. Aradan geçen 1 yıl sonra Neslihan Damla Aktepe, kendisini trans olarak gösterdiği şakaları kendisine ağır eleştiri getirdi. Bu yıl içerisinde kanalını yanlışlıkla kapattığını söyledikten sonra bir videosunda şu sözleri “İntihar edin, bu hayattan kurtulun” tepki alarak kendisi hakkında savcılık soruşturma başlatmıştır.

2018 yılında Ece Seçkin, İrem Derici ve Kerimcan Durmaz gibi birçok ünlü ismi kanalında konuk olarak davet etmiştir. Aynı yıl içerisinde mide küçültme ameliyatına giren Danla Biliç eski halini görenlerin ağzını açık bırakmıştı. Neslihan Damla Aktepe ve Aşkım Kapışmak arasında tartışma çıktı. Aşkım Kapışmak, Danla’nın kendisine videosunda söyledi "şeref yoksunu, karaktersiz" kelimelerini sebep göstererek dava açtı. Mahkeme bu kararı suç unsuru olmadığı gerekçesiyle davayı kapattı.

2018 yılının son çeyreğinde çocuklar üzerinde olumsuz etki bıraktığı iddiasıyla Danla Biliç’e dava açıldı. Bunun üzerine Neslihan Damla Aktepe, evimde kendi kendime konuşuyorum 10 yaşındaki çocuk bizi izliyorsa ailesinin sorunu diyerek tepkisini gösterdi.


Danla Biliç Sevgilisi Kimdir? 

Danla Biliç Sevgilisi Kimdir

Danla Biliç, bir süre beraber olduğu Berat Demir’den 2018 yılında ayrılmıştır. Günümüzde ise beraber olduğu bir kişinin olup olmadığı bilinmemektedir. Ayrıca Beyken Üniversitesi’nde Psikoloji bölümünde lisans eğitimi almaktadır.


Danla Biliç Takipçi Sayısı

Danla Biliç Takipçi Sayısı

2021 yılının Haziran ayı itibariyle Danla Biliç instagram üzerinde 5,8 milyon takipçiye sahip olurken, Danla Biliç twitter hesabında 2,9 milyon takipçi bulunmaktadır. Youtube kanalında ise abonelik sayısı gözükmemektedir. Gerçek adı yerine kullandığı Danla Biliç ismi, Damla’yı Danla olarak yazıdığı için gelirken Biliç ismide Beşiktaş takımının eski teknik direktörü Slaven Bilic’e duyduğu hayranlıktan eklediğini söylemiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.