Danilo Zanna Kimdir? Danilo Zanna Eşi ve Hakkında Bilgiler

MasterChef programı sayesinde iyice kendisini tüm Türkiye'ye tanıtan Danilo Zanna, pek çok kişi tarafından araştırılıyor. İşte Danilo Zanna kimdir ve hakkında bilgiler.
Danilo Zanna Kimdir? Danilo Zanna Eşi ve Hakkında Bilgiler

Türkiye'de katıldığı programlar ile adından söz ettirmeyi başaran Danilo Zanna, Türkiye'de fazlasıyla ilgi görüyor. Bu içeriğimizde ise sizler için Danilo Zanna'nın biyografisini hazırladık. İşte Danilo Zanna kimdir ve Danilo Zanna eşi kim? gibi soruların yanıtı.


Danilo Zanna Kimdir?

Danilo Zanna Kimdir

15 Nisan 1982 tarihinde İtalya’nın Prato şehrinin Toskana bölgesinde dünyaya gelen Danilo Zanna, ailesinin aşçılık yapmasından dolayı küçük yaşta mutfağa atıldı ve her geçen gün ilgisi arttı. İtalya şehrinin getirdiği avantaj sayesinde birçok ünlü İtalyan şeflerden ders alarak kariyerinde emin adımlarla ilerliyordu.

Türk yemeklerini fazlasıyla seven Danilo, bir süre sonra karar vererek Türkiye’ye geldi. Burada iki ülkenin yemekleri bulunduğu restoran işletmeye başladı. Ardından kendisine birçok televizyon programından teklif geldi ve TV karşısına ilk kez Zahide ile Hayata Yetiş isimli programda yardımcı şef olarak görev aldı.

Kariyerini ilk çıkış noktası ise Planet Mutfak isimli kanalda yaptığı İtalyan İşi adında program yapmasıydı. Bu programda kendisi yemekler hazırladı ve sempatik Türkçesi ile birçok kişinin kendisini zevkle izlemesini sağladı. Kadir Has Üniversitesi’nde farklı ülkelerinde bulunduğu İstanbul Mutfağı Enstitüsü’nde İtalyan yemeklerini ele aldığı yeni çalışmalar düzenledi.

2015 yılında kapanan Planet Mutfak, sonrası izleyici karşısına hem ATV hem de NTV kanalları üzerinden çıktı. Elin Oğlu ve Lezzetin Şarkısı isimli programlar ile her geçen gün ününü artıran Danilo Zanna, 2019 yılından beri Masterchef Türkiye programında hala jüri üyeliği yapmaktadır.


Danilo Zanna Eşi

Danilo Zanna Eşi

2012 yılında Tuğçe Demirbilek ile Danilo Zanna evlenmiştir. Bu çiftin Zeno Zanna adında bir çocuğu bulunmaktadır. Tuğçe Demirbilek, aslen Giresun doğumlu olup 40 yaşındadır. Danilo Zanna’nın dini ise Hristiyanlıktır.


Danilo Zanna Kaç Yaşında?

Danilo Zanna Kaç Yaşında

1982 yılında İtalya’da doğan Danilo Zanna, 39 yaşındadır. Başarılı şef konuşması ve giyim tarzıyla birçok kişinin dikkatini çekmeyi başarıyor. Danilo Zanna, 181 cm boyunda olup 79 kilodur. Günümüzde ise Danilo Zanna’nın restaurant’ı var mı yok mu bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.