Netflix Dangerous Lies Filmi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Netflix yapımcılığında ortaya çıkan ve kısa sürede 2020 yılının en çok izlenen filmlerinden biri olması beklenen Dangerous Lies hakkında bilinmesi gerekenleri araştırdık. İşte Dangerous Lies filmi konusu, oyuncu kadrosu ve izleyici yorumları...
Netflix Dangerous Lies Filmi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Netflix Orijinal Yapımı Gerilim Filmi Dangerous Lies Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Netflix’in 2020 yılında abonelerine sunduğu başarılı filmlerden biri olan Dangerous Lies başarılı senaryosuyla dikkat çekiyor. Gerilim filmleri türünde bir film olan Dangerous Lies daha ilk haftasından en iyi Netflix filmleri listesine girmeyi başardı. İşte NeOldu.com okurları için hazırladığımız bu inceleme film içeriğimizde Dengerous Lies filmi hakkında izleyici yorumları ve bilgilere yer verdik.


1. Netflix yapımı gerilim dolu senaryosuyla dikkat çeken Dangerous Lies filminin başrolünde Riverdale dizisinden tanıdığımız Camile Mendes yer alıyor. Başarılı aktöre filmde Jessie T. Usher eşlik ediyor.

Netflix


2. Dangerous Lies filminin konusu ise Katie isminde evli bir kadının maddi sorunlar sebebiyle yaşlı adam Leonard’a bakıcılık yapmasıyla başlayan bir hikayeyi konu ediniyor. Bir süre Leonard’ın yanında hizmetçi olarak çalışan Katie’ye patronu ölünce büyük bir servet kalır. Daha doğrusu büyük bir ev.

Netflix


3. Patronu Leonard’dan Katie’ye miras olarak bırakılan ev çift için hayatlarında yaşadıkları en büyük gelişme olur. Ancak bu ev Katie ve Adam’ın hayatlarını da değiştirecektir.

Netflix


4. Evde buldukları paralar ve diğer gizemli şeylerin yanı sıra evi Katie’den almak isteyenler bu hikayeye her gün daha da çok gerilim katmaktadırlar.

Netflix


5. Filmin konusunu gayet başarılı buldum ancak daha iyi bir kurgu olmalıydı kesinlikle. Oyuncular ve gösterdikleri performanslar ise ne iyi ne de kötüydü bence.

Netflix


6. Netflix Yapımı filmlerde olduğu gibi ortalama bir performans sunun Dangerous Lies filmi Camila Mendes’in tatlı yüzü ve güzel konusu sebebiyle izlenebilir. Film biraz sakin ve yavaş ilerliyor. Bu yüzden izlerken sıkılabilirsiniz ancak Dangerous Lies filmi kesinlikle sonunu merak ettiriyor.

NEtflix


Dangerous Lies Filmi Hakkında İzleyici Yorumları

Dangerous Filmi hakkında en net fikirlere sahip olabileceğiniz izleyici yorumlarına bu içeriğimizde yer verdik. İşte Dangerous Leis filmi hakkında izleyici yorumları…

İzleyici 1:

Oyuncu kadrosu beni meraklandırmıştı. Çıktığı gibi de hemen izledim fena değil. Netflix filmi olarak düşünüldüğünde iyi bile. Senaryo bence iyiydi ama eksik kalmış daha da dolu olabilirmiş.


İzleyici 2:

Güzel konu bulmuşlar, iyi oyuncuları kullanmışlar ancak yine de olmamış çünkü yönetmen hiçbir şeyden anlamıyor. Tamama gerilim filmi gerilim de var ancak heyecan yok. Film çok yavaş ilerliyor. Her şeye rağmen izledim.


İzleyici 3:

Kesinlikle zaman kaybı değil keyif alacağınızı düşünüyorum ben izlerken keyif aldım sadece keşke biraz daha akıcı olsaymış dedim izlerken.


İzleyici 4:

Camile Mendes’in başrolünde olduğunu duyunca kotum geldim hemen izledim ve beğendim filmi. Çok iyi bir film değil tabi ki ancak Netflix’te ne izleyeceğim diye düşünenlere kesinlikle öneririm bu filmi.


İzleyici 5:

Film çok iyi başladı sona doğru yavaş yavaş çökerek devam etti. Netflix’e yakışır bir film olmuş tam anlamıyla. Filmi kötülemiyorum hatta uzun zamandır gördüğüm en iyi gerilim filmi konularından biri olduğu da doğrudur.     


Dangerous Lies Filmi Oyuncu Kadrosu ve Karakter Analizleri

Dangerous Lies filminde rol alan başrol oyuncuları ve hayat verdikleri karakterleri araştırdık. İşte Dangerous Lies filmi oyuncuları hakkında bilgiler…

Camila Mendes – Katie

Ntflix

The New Romantic ve Riverdale filmlerinde gösterdiği başarılı performanslarla tanınan başarılı oyuncu Camila Mendes, Dangerous Lies filminin de başrolünde yer alıyor. Filmde Katie rolüne hayat veren Camila Mendes eleştirmenlerden tam puan almayı başardı.   


Jessie T. Usher – Adam

Netflix

The Boys, Shaft ve Independence Day gibi başarılı filmlerde rol alan genç aktör Jessie T.Usher Netflix Orijinal Yapımı Dangerous Lies filminin ana karakterlerinden Adam’a hayat veriyor. Filmde gösterdiği performansla beğeni kazanan Jessie T.Usherrolü gereği biraz arka planda kalsa da filme heyecan kattığı kesin.

Önerilen İçerik: Netflix'in Gerçek Hayattan Uyarlanan Muhteşem Filmi Rüzgarı Dizginleyen Çocuk Hakkında Bilgiler!

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum