Dan Bilzerian Kimdir

Profesyonel poker oyuncusu ve aktör olan Dan Bilzerian, 7 Aralık 1980 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde doğdu.
Dan Bilzerian Kimdir

Dan Bilzerian Biyografisi

Dan Bilzerian’ın annesinin adı Terri Steffen, babasının adı Paul Alec Bilzerian’dır. Deniz Kuvvetleri Ilan ve SEAL eğitimine katıldı ve sonrasında aldığı eğitimde aldığı başarılı sonuçlar sonrasında 4 yıl askerlik yaptı. Askerden döndükten sonra doğduğu kentin önemli üniversitelerinden birisi olan Florida Üniversitesi'nde Kriminoloji Bölümü’nden mezun oldu.

2009 yılında Dünya Poker Serisi Şampiyonu olan Dan Bilzerian, kazandığı para sayesinde birçok üne sahip oldu. Sosyal medyada hobileri gerçekleştirirken paylaştığı her şey gündem oldu. Özellikle lüks hayatının birçok detayını fotoğraflarla Instagram'da hayranlarıyla paylaştı. Zevke düşkünlüğe ile bilinen Dan Bilzerian, mal varlığının 100 Milyon $’dan fazla olduğunu belirtti.

dan bilzerian iş adamı

Pokerden para kazanmadan önce fok eğitmenliği yapmıştır.

Aktör olma peşinde ilerleyen zengin iş adamı, Gerard Butler ve Morgan Freeman’ın başrollerde oynadığı “Olympus Has Fallen” adlı filmde oynadı. Bunu yanı sıra The Equalizer ve The Other Woman filmlerinde rol aldı.

Instagram hesabı @danbilzerian ‘dır.

 

Dan Bilzerian’ın Rol Aldığı Filmler

  • 2014 - The Equalizer
  • 2014 - Cat Run 2
  • 2014 - The Other Woman
  • 2013 - Son Kalan (Lone Survivor)
  • 2013 - Kod Adı: Olympus (Olympus Has Fallen)

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.